Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βασικα δεν το πηγαινα εκει.δε με ενοχλει να μιλαει ετσι καθολου.με ενοχλει το να μην ξερει αλλες λεξεις...
και φυσικα ολα τα αλλα...θελω μια κοινωνικη μορφωση Α...αμα δε θαυμαζω τον αντρα που εχω διπλα μου κ οποτε ανοιγει το στομα να πεταει τουβλα τι να το κανω;!

Κοίτα το "ρε μαλάκα" θα το πετάξει όταν τσαντιστεί,και είναι λογικό....αλλά το να το χρησιμοποίει σε όλο τον κόσμο,λέγοντας τους "ρε μαλάκα να σου πω κατι","έλα τώρα ρε μαλάκα",κτλ.....ε είναι για τα μπάζα ο άνθρωπος

Και επίσης καλό είναι να χρησιμοποιεί και πιο formal λέξεις......

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κοίτα το "ρε μαλάκα" θα το πετάξει όταν τσαντιστεί,και είναι λογικό....αλλά το να το χρησιμοποίει σε όλο τον κόσμο,λέγοντας τους "ρε μαλάκα να σου πω κατι","έλα τώρα ρε μαλάκα",κτλ.....ε είναι για τα μπάζα ο άνθρωπος

βασικα το κανω κ γω αυτο οποτε δε με παιρνει να μιλησω... :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πάρτο όπως θές, έχει μεγάλη διαφορά?
γ μενα ναι δεδομενου οτι θεωρω απιθανο να κυκλοφορουν πανω απο 10000 αντρες στον κοσμο που ειναι κ τελειοι εξωτερικα και στο μυαλο....τον εναν τον εχω οποτε τι μενει?!γαμησε τα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Εγω δε το εννοουσα ετσι ....
Απλα λεω οτι αν ο αλλος ειναι στοκος , δεν εχει αποψη , δεν μπορει να συμμετεχει σε μια συζητηση με αξιοπρεπεια και δεν ειναι εξυπνος ... για μενα τουλαχιστον παιρνει ποδι ...

Θελω να νιωθω κατωτερη απ τον ανδρα ...  :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λες και τις φίλες σου "ρε μαλάκα"; :2funny:

Αλήθεια,σας αρέσει ο άνδρας να τραγουδάει (όχι σκυλάδικα εννοείτε) ; :think:
1.ολους τους λεω ρε μαλακα.
2.ναι...αν ο αντρας εχει ωραια φωνη που την εχει κ γ τραγουδια που γουσταρω με ριχνει.....εχει ενα συν μεγαλο...
γενικα ο ταλαντουχος σε κατι που αρεσει σε μενα με ριχνει ακομα κ αν δεν ειναι ωραιος.τρανο παραδειγμα οτι γουσταρω αντρες διασημους που ειναι απο μετριοι μεχρι ασχημοι.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΜΠΡΡΡΡΡΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥ

Σε βρίσκω γκόμενα κομπλέ
είσαι ρε φίλε ντεκαβλέ
μου απαντάς ειρωνικά
να μη σε βλέπω ερωτικά

όμως σου λέω ρε δικιά μου
που να μου φύγει η μαγκιά μου
τέτοιες γυναίκες σαν κι έσένα
υπάρχουν μονο στον Αντέννα !

Είσαι μιά γλύκα ρε μωρό μου
σα μιά πορδή στο αντέρό μου
που ψάχνει έξοδο να βγεί
και σαν βροντή να ακουστεί !

ΜΠΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥ !

:2funny:  

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
γ μενα ναι δεδομενου οτι θεωρω απιθανο να κυκλοφορουν πανω απο 10000 αντρες στον κοσμο που ειναι κ τελειοι εξωτερικα και στο μυαλο....τον εναν τον εχω οποτε τι μενει?!γαμησε τα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν κατάλαβα..  :knuppel:
ποιον έχεις μωρή θα σε σφάκσω!  :uzi: :uzi: :uzi:
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το θεωρείς απίθανο,το έχω συναντήσει... :grin:

Κρίμα κ ήτανε ωραία γκόμενα... :P

Και γω....αλλά δεν "ταιριάζει".....

1.ολους τους λεω ρε μαλακα.
2.ναι...αν ο αντρας εχει ωραια φωνη που την εχει κ γ τραγουδια που γουσταρω με ριχνει.....εχει ενα συν μεγαλο...
γενικα ο ταλαντουχος σε κατι που αρεσει σε μενα με ριχνει ακομα κ αν δεν ειναι ωραιος.τρανο παραδειγμα οτι γουσταρω αντρες διασημους που ειναι απο μετριοι μεχρι ασχημοι.

1. Κακώς :sunglasses:
2. Σε πάω.... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom