Επισκέπτης
οχι ρε απλα στο εδειξα για να καταλαβεις τη προελευση της λεξης <<φαγακι>> ;)
Τέσπα....όπως και να'χει,μάλλον ισχύει και αυτό που λεώ,ότι θες τη γυναίκα να μαγειρεύει -αν κρίνω από τις απόψεις σου-
οχι ρε απλα στο εδειξα για να καταλαβεις τη προελευση της λεξης <<φαγακι>> ;)
και για αυτο αλλα μελλοντικα ακομη ειμαι μικρος για να εχω κανονικη γυναικα να μου μαγειρευει
προς το παρον αρκουμαι στο ...φαγακι
Σχετικα με αυτο που λες Βιλμα για αυτους που δεν μπορουν να συνταξουν ουτε μια προταση σωστα...Το τελευταιο που κοιτανε οι περισσοτερες γκομενες ειναι αν εισαι ο πνευματικος απογονος του Καστοριαδη και του Σαρτρ...Μαγκια κλανια καγκουρια και πολλα μετρητα ειναι το μοτο για την "αγια" μικροαστικοτατη ελληνικη κοινωνια....
Σχετικα με αυτο που λες Βιλμα για αυτους που δεν μπορουν να συνταξουν ουτε μια προταση σωστα...Το τελευταιο που κοιτανε οι περισσοτερες γκομενες ειναι αν εισαι ο πνευματικος απογονος του Καστοριαδη και του Σαρτρ...Μαγκια κλανια καγκουρια και πολλα μετρητα ειναι το μοτο για την "αγια" μικροαστικοτατη ελληνικη κοινωνια....
λαθος.Το τελευταιο που κοιτανε οι περισσοτερες γκομενες ειναι αν εισαι ο πνευματικος απογονος του Καστοριαδη και του Σαρτρ...Μαγκια κλανια καγκουρια και πολλα μετρητα ειναι το μοτο για την "αγια" μικροαστικοτατη ελληνικη κοινωνια....
για τα άπλυτα βαρβάτα αρχίδια μου
για το λαδωμένο μαλλί μου
για την απειρία μου με το άλλο φύλο
για το καμαρωτό κι ατίθασο καβλί μου
για την άδεια τσέπη μου (που ευχαρίστως την ενίσχυαν)
για το ότι είμαι Ελληνας
Λουκριτια να ρωτησω κάτι?λαθος.
Τι λάθος ρεΛουκριτίαΒιλμα ?
Για πες το σωστό !
Οκ εχεις δικιο σε αυτο :-...
Αλλα αν με ρωτας ... δεν θα αντεχα να ειμαι με ενα μπετοτουβλο περαν του οτι ειναι βαρετο ... ειναι και ντεκαυλε :-
*εντιτ: απλα δεν ειναι και ο μεσος Ελληνας το κελεπουρι που για να σταθει γκομενα διπλα του πρεπει να ειναι τελεια :-
Τι λάθος ρε Λουκριτία ?
Για πες το σωστό !
ελα μου!Λουκριτια να ρωτησω κάτι?
βασικα δεν το πηγαινα εκει.δε με ενοχλει να μιλαει ετσι καθολου.με ενοχλει το να μην ξερει αλλες λεξεις...Έχει δίκιο η λουκ εδώ....ο άνδρας πρέπει να έχει και ένα καθωσπρέπει λεξιλόγιο.....να μην λέει συνεχώς λέξεις και φράσεις του τύπου "είμαι/είσαι κομπλέ","ρε μαλάκα","τζάμι","δεν υπάρχεις",και τα λοιπά γνωστά "διαμάντια" ;)
για πες, ποιούς άντρες χαίρεσαι να βλέπεις?ελα μου!
να βλεπω η να βλεπω κ να εχω;για πες, ποιούς άντρες χαίρεσαι να βλέπεις?
Να τους έχεις όσους κ αυτούς που θα ήθελες λίγο δύσκολο...οπότε θα αρκεστείς στο να τους βλέπεις...να βλεπω η να βλεπω κ να εχω;
κατώτερο.-