Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα ειπα και εγω χθες πως αμα ασχοληθεις
θα βγαλεις λαγο... και αυτες που ειπε ο αλλος
ειτε ειναι σκυλια ειτε μπουζουκοβιες ειτε μπαργουμαν
και αυτες γυναικες ειναι ... αμα κατσεις και ασχοληθεις
και μαθεις τι και πως θα κινεισαι εβγαλες.

Αλλα ειναι θεμα ασχολιας  :grin:

απλα ο τυπος το παρατραβαει λιγο στους μυθους
τον κοβω για μυθομανη και δεν ειναι καλο αυτο

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
τι συναισθημα να υπαρχει με τα σκυλια των μπουζουκιων ρε φιλε
αυτες μπορει να κλαψουν επειδη δεν τους πετυχε το μανικιουρ και βλεπεις
τον αλλον να περηφανευεται επειδη εκλαψαν λεει και για αυτον  :2funny: :2funny: :2funny:

Απο αυτο που εγραψα χτες εσυ καταλαβες καπου οτι περηφανευτηκα ?

Απλα ανοιχτε τα ματια σας και αντιληφθειτε οτι η δυναμη και η επιδραση που εχει ενα καλλιεργημενο απο ολες τις αποψεις ανδρικο μυαλο επιδρα σαρωτικα απεναντι σε μια γυναικα, οσο μαγκιορα μορφωμενη η δηθεν να ειναι...

Και στην τελικη φιλαρακι πιο πολυ για σενα εγραφα γιατι κλαψομουνιαζοσουν οτι σου φταιει το ενα και το αλλο, μπας και κατανοησεις .. θα πηγαινα στο κομματι της πιστης η οποια παρολο που μπορει να ειναι αφιερωμενη σε κατι που μπορει και να μην υπαρχει, βλεπε θεος η στην περιπτωση σου εξωτερικη εμφανιση, επιδρα καταλυτικοτατα ...κτλπ κτλπ.δεν συνεχιζω γιατι θα πεσει κραξιμο απο τα καρακαξοειδη του θεματος.

Δεν ασχολουμαι αλλο, ομως γιατι μου δειχνεις οτι εσυ εισαι τοσο σταθερος και στιβαρος οσο ενα ζαχαροκαλαμο.
Χαμενος δεν παει κανεις... κατσε και κουβεντιασε με τα γυναικεια νικ του site που σε καταλαβαινουν.

Εγω ειμαι ενας μυθομανης που καθομαι ολη τη μερα στο pc και ασχολουμαι με τα ζωδια, δουλεια δεν εχω, λεφτα δεν εχω, προοπτικη δεν εχω, μη σου πω οτι σιγουρα θα ειμαι και χειροτερος απο εσενα και τους περισσοτερους ομοειδης.

Αυτα!

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ουτε ανωτερο ουτε κατωτερο
το ιδιο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απο αυτο που εγραψα χτες εσυ καταλαβες καπου οτι περηφανευτηκα ?

Απλα ανοιχτε τα ματια σας και αντιληφθειτε οτι η δυναμη και η επιδραση που εχει ενα καλλιεργημενο απο ολες τις αποψεις ανδρικο μυαλο επιδρα σαρωτικα απεναντι σε μια γυναικα, οσο μαγκιορα μορφωμενη η δηθεν να ειναι...

Και στην τελικη φιλαρακι πιο πολυ για σενα εγραφα γιατι κλαψομουνιαζοσουν οτι σου φταιει το ενα και το αλλο, μπας και κατανοησεις .. θα πηγαινα στο κομματι της πιστης η οποια παρολο που μπορει να ειναι αφιερωμενη σε κατι που μπορει και να μην υπαρχει, βλεπε θεος η στην περιπτωση σου εξωτερικη εμφανιση, επιδρα καταλυτικοτατα ...κτλπ κτλπ.δεν συνεχιζω γιατι θα πεσει κραξιμο απο τα καρακαξοειδη του θεματος.

Δεν ασχολουμαι αλλο, ομως γιατι μου δειχνεις οτι εσυ εισαι τοσο σταθερος και στιβαρος οσο ενα ζαχαροκαλαμο.
Χαμενος δεν παει κανεις... κατσε και κουβεντιασε με τα γυναικεια νικ του site που σε καταλαβαινουν.

Εγω ειμαι ενας μυθομανης που καθομαι ολη τη μερα στο pc και ασχολουμαι με τα ζωδια, δουλεια δεν εχω, λεφτα δεν εχω, προοπτικη δεν εχω, μη σου πω οτι σιγουρα θα ειμαι και χειροτερος απο εσενα και τους περισσοτερους ομοειδης.

Αυτα!

πες τα καβλιάρη μου :sunglasses:

και μην δίνεις σημασία στα καρακαξοειδή :sunglasses: είναι που δεν μπορούν να σε φτάσουν :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
πες τα καβλιάρη μου :sunglasses:

και μην δίνεις σημασία στα καρακαξοειδή :sunglasses: είναι που δεν μπορούν να σε φτάσουν :sunglasses:

...παρε μαθηματα μπας και σαρωσεις και συ κανα μυαλο...εκμεταλλευσου την ευκαιρια να μαθητευσεις διπλα στο συγχορονο καζακοβα ... Μπεν , αυτη ειναι η ευκαιρια σου να ξεφυγεις απ την αθλια ζωη σου  :sunglasses:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μάλλον είναι ανώτερο λόγω ενος επιπλέον γονιδιώματος! Για να αντέχει τα χαστούκια και τις κλωτσιές!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
...παρε μαθηματα μπας και σαρωσεις και συ κανα μυαλο...εκμεταλλευσου την ευκαιρια να μαθητευσεις διπλα στο συγχορονο καζακοβα ... Μπεν , αυτη ειναι η ευκαιρια σου να ξεφυγεις απ την αθλια ζωη σου  :sunglasses:

μη λες πολλά μωρή μαγκιόρα :sunglasses: θα σου γαμήσω το μυαλό λέμε :sunglasses:

αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι γίνεται-----------------------> :pipa3:

μετά θα πέσεις σε κώμα :birdman:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μη λες πολλά μωρή μαγκιόρα :sunglasses: θα σου γαμήσω το μυαλό λέμε :sunglasses:

αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι γίνεται-----------------------> :pipa3:

μετά θα πέσεις σε κώμα :birdman:

Ολα τα ξερεις καυλα  :sunglasses: αρχιζω και νιωθω τα πρωτα σκιρτηματα στην καρβουλα μου  :sunglasses:

Ετσι γινεται μωρη τρελα ... και ειναι πετυχημενο 100% μονο οταν βγαλει αυτο το ξερατο στο τελος
--------------->  :pipa3:

...παλι μας καυλωσες ανωμαλαρα ( :))

:birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ολα τα ξερεις καυλα  :sunglasses: αρχιζω και νιωθω τα πρωτα σκιρτηματα στην καρβουλα μου  :sunglasses:

Ετσι γινεται μωρη τρελα ... και ειναι πετυχημενο 100% μονο οταν βγαλει αυτο το ξερατο στο τελος
--------------->  :pipa3:

...παλι μας καυλωσες ανωμαλαρα ( :))

:birdman:

:)<----------------------------------- περιττό να πω ότι μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο :sunglasses:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οι γυναικες ειναι τοσο ανασφαλεις ,που νοιωθουν υποχρεωση παντα να παραπονιουνται για κατι.
Παντα κατι τους δημιουργει ανησυχια .
Γι'αυτο γαματε πισωκολλητα τα πλασματα αυτα ,να μην βλεπετε τις ανησυχες φατσες τους .
Γαματε δυνατα απο πισω ,αυτα τα κατωτερα οντα !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και οταν λεμε για γυναικες ,εννουμε για πραγματικες γυναικες ,οχι για γυναικεια ψευδωνυμα του σάϊτ !
Διοτι τα γυναικεια νικ ανηκουν σε :
1.Ομοφυλοφιλους αντρες
2.Μπαϊσεξουαλ αντρες
3.Στρέϊτ αντρες που κανουν πλακα .
4.Χοντρες μπαζογυναικες στρέϊτ
5.Αγαμητες πατσαβουρες στρέϊτ εθισμενες στο ιντερνετ.
6.ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ
7.Μπαϊσεξουαλ γυναικες
8.Κανονικες γυναικες ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και οταν λεμε για γυναικες ,εννουμε για πραγματικες γυναικες ,οχι για γυναικεια ψευδωνυμα του σάϊτ !

ποιο να διαλεξω? :think:

...παρε μαθηματα μπας και σαρωσεις και συ κανα μυαλο...εκμεταλλευσου την ευκαιρια να μαθητευσεις διπλα στο συγχορονο καζακοβα ... [size=17pt]Μπεν [/size], αυτη ειναι η ευκαιρια σου να ξεφυγεις απ την αθλια ζωη σου  :sunglasses:

:2funny:

:)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Συνδιασμος παιζει  :think:?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εσυ Βελβουλα εισαι μια κατηγορια μονη σου !

Δεν θα μου την γλυτωσεις ομως !

Θα σε κρεββατωσω για τα καλα !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα της μεταδώσετε γρίπη  :think:
Οχι ,διοτι θα την πηδηξω δυνατα πισωκολλητα .
Θα φοραω μασκα ,αν βηχω ,να μην την κολλησω, το χρυσο μου !
Ειναι καβλα το πουτανακι !
Θα το γαμησω πισωκολλητα απο τον κωλο ,για ασφαλεια !
(Δεν ξερουμε αν υπαρχει Μουνι .Κωλος σιγουρα υπαρχει.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom