Οχι οχι φιλε. πεφτεις εξω σε αυτη σου την υποθεση. εχω δαγκωσει σκυλακια και εχουν παθει λυσσα ουκ ολιγα... μου βγαιναν νυχτα στα μουζουκια με πεταμενα τα 5αρια τα βυζια εξω για να μου δειξουν οτι δεν τις νοιαζει και επεφτε το δακρυ κορομηλο απο πισω.. μια και δυο ? σε σκυλια, μπαργουμαν και στριπερ εχω διδακτορικο. Αλλα δεν θα ξανα ασχοληθω.
Απο την αλλη,δεν βλεπεις πως εχω κανει τα νικ που δηλωνουν γυναικες να ειρωνευονται και να συσπειρωνονται εναντιον μου ? σου λεει αυτος εδω εχει πεταξει στον ταφο τις ιντερνετικες μας προσωπικοτητες και αρχιζει και πεταει και χωμα να τις καλυψει..
Και επειδη κατα βαθος καπως ετσι αρχιζει και σιγοκαιει μια φωτια ... πες που καποιος αμφισβητει, πες που καποιος γνωριζει καποια πραγματα παραπανω, πες που καποιος ειναι εμπειρος.. αλλα και για την ιστορια, ενα απο τα ζωδια που εχω μεγαλη επιδραση σαν ζυγος, ειναι και ο Λεωντας .... το απο τη φυση του προικισμενο με ωραιο σωμα ζωδιο ! Το οποιο μαζι με ταυρο, υδροχοο,διδυμο και καρκινο ειναι τα ζωδια που...... καιγομαστε γενικοτερα και ειδικοτερα θα ελεγα!
Λαθος λεξη παρεθεσα πριν περι διδαξεως..
Δεν θεωρω κανεναν βλακα απο εδω μεσα οπως διατυμπανιστηκε.. μαζι σας μαθαινω κι εγω, μη νομιζετε