Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Συμφωνώ τότε με την επεξήγηση, αλλά γενικώς ή όλη κουβέντα θυμίζει το σκηνικό όπου έχουμε κάτσει και μετράμε τα πουλιά μας πόσους πόντους είναι.
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή συνουσία...
Ακριβώς και σε αυτό το ζήτημα υπάρχει πρόβλημα "ποσοτικοποίησης" :cheesy:...και να φανταστείς ότι στη περίπτωση αυτή η διαφωνία αφορά κάτι το οποίο είναι χειροπιαστό-υλικό.Φαντάσου λοιπόν τι πρόβλημα υπάρχει όταν μιλάμε για κάτι που είναι αρκετά πιο αόριστο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι γκομενες θελουν γερο στομαχι.
Και ειδικα και αν ειναι και εμφανισιμη
αστο γαμησε το... θα της την πεφτει ποτε ο ενας
ποτε ο αλλος συνεχεια απο πισω με το σκουποξυλο θα εισαι  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οι γκομενες θελουν γερο στομαχι.
Και ειδικα και αν ειναι και εμφανισιμη
αστο γαμησε το... θα της την πεφτει ποτε ο ενας
ποτε ο αλλος συνεχεια απο πισω με το σκουποξυλο θα εισαι  :2funny: :2funny:
και τι παει να πει αυτο ρε,μονο μια υπαρχει;εκατομυρια υπαρχουν.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν ρωτησετε ενα γκέϋ ανδρα ,π.χ. τον ΠορνόΠαπο ή τον ΛιΛα ή την "Νενα " ,τι θα απαντουσε για την υπεροχη των ανδρων ?

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλα οποιος ανοιξε το θεμα αυτο πρεπει να ειναι πολυ μισογυνης. Ειπαμε ειναι πουτανες, αλλα τωρα το γαμησατε.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μια γνωστή μου ψυχολόγος (σχετικά γνωστή) μου παραδέχτηκε σε μία κατ' ιδίαν συζήτηση ότι κατά μέσο όρο οι ¨νέοι άντρες" είναι πολύ καλύτερα παιδιά από τις αντίστοιχες γυναίκες (συμπέρασμα από τις συνεδρίες) και ότι έχουν χάσει τη μπάλα... (δεν θέλω να μιλάω χωρίς στοιχεία).

Για αυτο εχουν γαμηθει ολα. Αφου τις μεγαλωνουν με λαθος προτυπα οι μαναδες τους. Πανε και στραβωνονται μερικοι και καταληγουν με κατι μαλακισμενες γαμησε τα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Οι γυναίκες είναι ένα μέσο αναπαραγωγής των αντρών είναι κάτι που είχα διαβάσει παλιά και γέλαγα.

Επίσης, το κορυφαίο είναι αυτό που είχε γράψει μια γυναίκα συγγραφέας:

"Ο γρηγορότερος τρόπος για να γίνει κάποιος μισογύνης, είναι να γεννηθεί γυναίκα".

Χαχαχαχαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λοιπόν άντε να γράψω και ε΄γω τη μαλακία μου.Πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν φοιτητής είχα παρακολουθήσει τη διάλεξη ενός πολύ καλού καθηγητή στοχαστικής ανάλυσης.Μετά το τέλος της διάλεξης πήγα κοντά του και τον ρώτησα..."πιθανοθεωρητικά ποιοι είναι πιο έξυπνοι οι άντρες ή οι γυναίκες",το σκέφτηκε λίγο και μου είπε να σκεφτώ το σχήμα της κανονικής κατανομής(η γραφική παράσταση της είναι μια καμπύλη που θυμίζει καμπάνα) και μετά συνέχισε λέγοντας..."οι άντρες κατανέμονται πιο πολύ στα άκρα και οι γυναίκες στη μέση".Εγώ όπως το κατάλαβα ήθελε να μου πει, ότι οι άντρες είτε είμαστε πολύ έξυπνοι είτε πολύ ηλίθιοι με μεγάλύτερη πιθανότητα από το να είμαστε απλά "κανονικοί", ενώ από την άλλη οι γυναίκες στη πλειοψηφία τους έχουν ένα σχετικά καλό επίπεδο ευφυίας το οποίο όμως έχει "ταβάνι" χαμηλότερο των ανδρών.
Υ.Γ:Sorry για το κατεβατό  ;)

αυτο ακριβως λεει και στις παραπομπες που εστειλα πριν...οτι οι αντρες ειναι σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα ειτε στα πολυ υψηλα iq ειτε στα πολυ χαμηλα iq>...εφοσον λαβουμε υποψην μας οτι τα συγκεκριμενα τεστ αποτελουν αξιοπιστο μεσο...

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν άντε να γράψω και ε΄γω τη μαλακία μου.Πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν φοιτητής είχα παρακολουθήσει τη διάλεξη ενός πολύ καλού καθηγητή στοχαστικής ανάλυσης.Μετά το τέλος της διάλεξης πήγα κοντά του και τον ρώτησα..."πιθανοθεωρητικά ποιοι είναι πιο έξυπνοι οι άντρες ή οι γυναίκες",το σκέφτηκε λίγο και μου είπε να σκεφτώ το σχήμα της κανονικής κατανομής(η γραφική παράσταση της είναι μια καμπύλη που θυμίζει καμπάνα) και μετά συνέχισε λέγοντας..."οι άντρες κατανέμονται πιο πολύ στα άκρα και οι γυναίκες στη μέση".Εγώ όπως το κατάλαβα ήθελε να μου πει, ότι οι άντρες είτε είμαστε πολύ έξυπνοι είτε πολύ ηλίθιοι με μεγάλύτερη πιθανότητα από το να είμαστε απλά "κανονικοί", ενώ από την άλλη οι γυναίκες στη πλειοψηφία τους έχουν ένα σχετικά καλό επίπεδο ευφυίας το οποίο όμως έχει "ταβάνι" χαμηλότερο των ανδρών.
Υ.Γ:Sorry για το κατεβατό  ;)

respect

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο ακριβως λεει και στις παραπομπες που εστειλα πριν...οτι οι αντρες ειναι σε πολυ μεγαλυτερα ποσοστα ειτε στα πολυ υψηλα iq ειτε στα πολυ χαμηλα iq>...εφοσον λαβουμε υποψην μας οτι τα συγκεκριμενα τεστ αποτελουν αξιοπιστο μεσο...

δεν υπαρχει υψηλο και χαμηλο iq.

Ξεκινα να παιζεις για 4-5 μηνες 1-2 φορες την βδομαδα παιχνιδια
λογικης (οχι σοντοκου) και μαλακιες  :grin: κατεβασε μια διανομη ubuntu
η εγκατεστησε απλα μια εικονικη εφαρμογη απο γουιντοους
και ξεκινα να παιζεις το gbrainy.

Δεν υπαρχουν χαζοι ανθρωποι. Απλα εμεις βιαζομαστε να τους τα χωσουμε
επειδη βλεπουμε πως σκεφτονται αλλιως  :P

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
οταν θα δουμε τον πρωτο ελληνα να πηγαινει σε κανενα νηπιαγωγειο και να γαζωνει παιδακια με καλασνικοφ γιατι ηταν ψυχικα διαταραγμενος κατι που ξεκιναει απο τη μη φυσιολογικη παιδικη οικογενειακη ζωη

Οταν το παιδι μεγαλωνει με το call of duty απο τα 8 του ετη και με προσβαση σε οτιδηποτε αρρωστο στο ιντερνετ απο τα 15 του... οταν η μανα ασχολειται με το πως θα δουλεψει για να μην παιρνει απο τον αντρα της λεφτα για να αγορασει louis vuitton και ο αντρας της δεν της γαμαει την πανα....ια  !!

Οταν στην πρωτη αποριψη το αγορι δεν θα αντεχει και θα γινεται αδερφη(κρυφη δυστηχως) που εχει γεμισει ο τοπος με ξυρισμενες αντρικες γαμπες αποτριχωμενα στηθη και αντροπαρεες που διαλαλουν οτι ΔΕΝ χρειαζονται τις γυναικες.. που φτασαμε κοριτσακια να ριχουν χυλοπιτες απο τα 12 τους γιατι θελουν τον 30χρονο δασκαλο(που ειναι η μητερα εκει?) και εκει ο μπαμπας ειναι επισης φαουλ.

τελος παντων.. και για οσους λετε για ρωσιδες. παραμυθια. τα ιδια σκατα γινονται μιλαω εκ πειρας. η γυναικα η ρωσιδα ειναι ετσι και μας αρεσει γιατι τρωει το ξυλο της ζωης της στην πατριδα της. ειναι σκληραγωγημενη και ετοιμη να γινει μανα και να μεγαλωσει παιδια. ερχεται εδω στην αγκαλια του αγαπουλη και προσαρμοζεται αμεσα!

Τελος παντων και παλ ξερετε γιατι πιστευω οτι γινονται ολα αυτα ?

Γιατι αυτα τα ζωα οι γονεις μας οσων ειμαστε 25-35 για καποιο λογο εκοψαν τα αρχιδια των αγοριων τους και τα εδωσαν στις κορες τους. καταπιεσαν χωρις καποιον γαμημενο λογο τα αγορια τους να ειναι σωστοι αντρες και απο την αλλη εδιναν λεφτα και ελευθεριες στα φουστανια..

Εχω αδερφη και πολλες 1ες ξαδερφες και ξερω... πλεον το φυσανε και δεν κρυωνει οι υπευθυνοι . δεν φταιει τοσο το οτι η μαναδες εβαλαν στο μυαλο της κορης διαφορα οσο η αδιαφορια των πατεραδων οι οποιοι εικαζω , επειδη ηταν πειναλεοι τοσα χρονια, ξαφνικα τους ηρθαν τα γνωστα γαμημενα δανεικα λεφτα και εχασαν τη μπαλα.

Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο και απο την ιστορια του κοσμου μας και απο την μεχρι τωρα πορεια της φεμινιστικης επαναστασης οτι η δυναμη στη γυναικα οδηγει την κοινωνια και τις ισσοροπιες της στην καταστροφη. αρα δεν θα ελεγα οτι ειναι δυνατοτερο πλασμα.

Οι ελληνες του 2011 φαινεται οτι ειναι αδυναμοι :( και γιαυτο καλο θα ηταν να μην γενικευουμε το ερωτημα !

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τα εχουμε ξαναπει αυτα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια γνωστή μου ψυχολόγος (σχετικά γνωστή) μου παραδέχτηκε σε μία κατ' ιδίαν συζήτηση ότι κατά μέσο όρο οι ¨νέοι άντρες" είναι πολύ καλύτερα παιδιά από τις αντίστοιχες γυναίκες (συμπέρασμα από τις συνεδρίες) και ότι έχουν χάσει τη μπάλα... (δεν θέλω να μιλάω χωρίς στοιχεία).

καλα αυτο ειναι ευρεως αποδεκτο....οτι εχουν χασει τη μπαλα εννοω...εχουν ξεφυγει γενικοτερα :grin: καταραμενος φεμινισμος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Pink_Floyd εγω απο τοτε που επαψα να την πεφτω....
εχω βρει την υγεια μου ναι μεν δεν τρωω και δεν εχω επιτυχιες
αλλα δεν εχω και αποτυχιες - αγχος  :rockon: :rockon: :rockon:

οποια θελει ας δειξει την συμπαθεια της και μονο τοτε θα χωθω
βαλαμε μυαλο και εμεις μην ανησυχεις παλια ειμασταν γενναιοδωροι
και χαριζαμε επιβεβαιωσεις τσαμπα και βερεσε.

ΕΙναι καλο να σταματησει καποιος να την πεφτει για κανα χρονο
θα ηρεμησει και θα βρει χρονο να κανει αλλα πολυ σοβαροτερα πραγματα

πραγματα που πιθανον να σε βοηθησουν στην καριερα σου στο μελλον.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλα αυτο ειναι ευρεως αποδεκτο....οτι εχουν χασει τη μπαλα εννοω...εχουν ξεφυγει γενικοτερα :grin: καταραμενος φεμινισμος....

Το μονο βεβαιο πως δεν προκειται να ειμαι χαλαρος μαζι τους ουτε να ανεχτω μαλακιες. Πρεπει ολοι οι αντρες να αρχισουν να αλλαζουν συμπεριφορα απεναντι τους.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
βαλαμε μυαλο και εμεις μην ανησυχεις παλια ειμασταν γενναιοδωροι
και χαριζαμε επιβεβαιωσεις τσαμπα και βερεσε.

Για οποιον/α δεν αξιζει, πολυ απλα μην το κανεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για οποιον/α δεν αξιζει, πολυ απλα μην το κανεις.

κοιταξε... δεν εβγαινα σαν επιχειρηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το να μιλας σε 20 για να γνωρισεις 1 και να κρατησετε επαφη ειναι μαλακια
γιατι ειναι και κομπλεξικες ρε φιλε πωπωωωωωωω μπορει να δωσουν κινητο η μσν
αλλα μετα δεν μιλανε πολυ σε θεωρουν περιεργο...

αρκετοι παντως μου λεγανε να μην την κανω αυτη την δουλεια και δεν τους ακουγα.
Μεχρι που κουραστηκα ψυχολογικα και το παρατησα μονος μου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν υπαρχει υψηλο και χαμηλο iq.

Ξεκινα να παιζεις για 4-5 μηνες 1-2 φορες την βδομαδα παιχνιδια
λογικης (οχι σοντοκου) και μαλακιες  :grin: κατεβασε μια διανομη ubuntu