Νέα

Θεωρείτε την γυναίκα ανώτερο ή κατώτερο είδος απο τον άνδρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 820
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι σπάνιος ο πούστης.....είμαι τόσο σπάνιος όσο σπάνιο είναι να βρεις χαρτονόμισμα 500 € πεταμένο στο δρόμο....δε θα συναντήσεις τύπους σαν εμένα εύκολα........ :birdman:

να κανονισουμε να συναντηθουμε τοτε τυπε
για κανα ξυλο  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Λοιπόν για τελευταία φορά....επειδή έχει καταντήσει αηδία το πράγμα,σε ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ κόφ'το αυτό το πράγμα που έχεις μαζί μου......άντε ξεκόλα,γιατί 1 φορά είναι αστείο,2 είναι αστείο,100 όμως είναι αηδία.......αν με καταλαβαίνεις.... ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σιγα το κοσκκινο ρε.αν εννωεις καμια 16-17-18 ενταξει ειναι και λιγο λογικο.αλλα 25 και ανω μονο που δεν σε γαμανε επι τοπου.θα τους εχουν τελειωσει τα κοσκινα φαινεται σε αυτην την ηλικια. :grin:
έχω δει πολλές να παίζουν χωρίς να γουστάρουν μόνο και μόνο για να τονώσουν τον εγωϊσμό τους...
με τι ατομα συναναστρεφεστε να ξερα....

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Λοιπόν άντε να γράψω και ε΄γω τη μαλακία μου.Πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν φοιτητής είχα παρακολουθήσει τη διάλεξη ενός πολύ καλού καθηγητή στοχαστικής ανάλυσης.Μετά το τέλος της διάλεξης πήγα κοντά του και τον ρώτησα..."πιθανοθεωρητικά ποιοι είναι πιο έξυπνοι οι άντρες ή οι γυναίκες",το σκέφτηκε λίγο και μου είπε να σκεφτώ το σχήμα της κανονικής κατανομής(η γραφική παράσταση της είναι μια καμπύλη που θυμίζει καμπάνα) και μετά συνέχισε λέγοντας..."οι άντρες κατανέμονται πιο πολύ στα άκρα και οι γυναίκες στη μέση".Εγώ όπως το κατάλαβα ήθελε να μου πει, ότι οι άντρες είτε είμαστε πολύ έξυπνοι είτε πολύ ηλίθιοι με μεγάλύτερη πιθανότητα από το να είμαστε απλά "κανονικοί", ενώ από την άλλη οι γυναίκες στη πλειοψηφία τους έχουν ένα σχετικά καλό επίπεδο ευφυίας το οποίο όμως έχει "ταβάνι" χαμηλότερο των ανδρών.
Υ.Γ:Sorry για το κατεβατό  ;)

πρώτα από όλα δεν υπάρχει κανένας γενικά αποδεκτός ορισμός της εξυπνάδας...
Αν θεωρήσουμε μόνο την κλίση στις επιστήμες (κυρίως θετικές) οι άντρες υπερέχουν. Αλλά πολλοί αντιτείνουν ότι πρέπει να εξετάσουμε τον παράγοντα προσαρμογής στο περιβάλλον. Πχ. τι να τον κάνεις ένα "Αϊνστάιν" αν δεν μπορεί να επιβιώσει στη ζούγκλα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να κανονισουμε να συναντηθουμε τοτε τυπε
για κανα ξυλο  :2funny: :2funny: :2funny:
στη σειρα τυπε,παρε χαρτακι.
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με τι ατομα συναναστρεφεστε να ξερα....
ελα ρε λουκ,αντικειμενικα,οσο μεγαλωνει η γυναικα,δεν εχει τοσους ενδοιασμους για να παει με καποιον,οσο οταν ειναι στην εφηβεια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλή μου αν είσαι διαφορετική είσαι μειοψηφεία....
προφανως κ οχι.
δε λεω οτι δεν υπαρχουν αυτα που λετε!!!φυσικα κ υπαρχουν.απλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οσο τα παρουσιαζετε!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πλακα πλακα και εγω νομιζα πως στα μπουζουκια
παει ενα 70% αλλα μετα απο στατιστικες αποδειχθηκε
πως μονο το 40% το κανει αυτο  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Επισκέπτης
πλακα πλακα και εγω νομιζα πως στα μπουζουκια
παει ενα 70% αλλα μετα απο στατιστικες αποδειχθηκε
πως μονο το 40% το κανει αυτο  :2funny: :2funny:

Στα μπουζούκια πάνε οι λαϊκόφατσες και οι βλάχικης καταγωγής.....αν είναι μόνο το 40% είναι πολύ θετικό..... :thumbsup:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Μια γνωστή μου ψυχολόγος (σχετικά γνωστή) μου παραδέχτηκε σε μία κατ' ιδίαν συζήτηση ότι κατά μέσο όρο οι ¨νέοι άντρες" είναι πολύ καλύτερα παιδιά από τις αντίστοιχες γυναίκες (συμπέρασμα από τις συνεδρίες) και ότι έχουν χάσει τη μπάλα... (δεν θέλω να μιλάω χωρίς στοιχεία).

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
πρώτα από όλα δεν υπάρχει κανένας γενικά αποδεκτός ορισμός της εξυπνάδας...
Αν θεωρήσουμε μόνο την κλίση στις επιστήμες (κυρίως θετικές) οι άντρες υπερέχουν. Αλλά πολλοί αντιτείνουν ότι πρέπει να εξετάσουμε τον παράγοντα προσαρμογής στο περιβάλλον. Πχ. τι να τον κάνεις ένα "Αϊνστάιν" αν δεν μπορεί να επιβιώσει στη ζούγκλα;
H ερώτηση μου ήταν καθαρά θεωρητική και έτσι ακριβώς την εξέλαβε ο καθηγητής.Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής...αν μπορούσε να "ποσοτικοποιηθεί" η έννοια "ευφυια"(π.χ. εγώ θεωρώ πως για το x,y,z άνθρωπο είτε άνδρα είτε γυναίκα θα μπορούσε να οριστεί ως "ευφυία" ένα σταθμισμένο άθροισμα κάποιων παραγόντων όπως λ.χ. αντίληψη,μαθηματική λογική,έκφραση,ανάλυση,προσαρμοστικότητα που ανέφερες κ άλλα πολλά πρακτικά κ θεωρητικά),τότε απ'ότι κατάλαβα η κατανομή αυτής στα δύο φύλα θα "αντικατοπτριζόταν" με βάσει αυτό που ανέφερε αυτός.

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
H ερώτηση μου ήταν καθαρά θεωρητική και έτσι ακριβώς την εξέλαβε ο καθηγητής.Δηλαδή για να γίνω πιο σαφής...αν μπορούσε να "ποσοτικοποιηθεί" η έννοια "ευφυια"(π.χ. εγώ θεωρώ πως για το x,y,z άνθρωπο είτε άνδρα είτε γυναίκα θα μπορούσε να οριστεί ως "ευφυία" ένα σταθμισμένο άθροισμα κάποιων παραγόντων όπως λ.χ. αντίληψη,μαθηματική λογική,έκφραση,ανάλυση,προσαρμοστικότητα που ανέφερες κ άλλα πολλά πρακτικά κ θεωρητικά),τότε απ'ότι κατάλαβα η κατανομή αυτής στα δύο φύλα θα "αντικατοπτριζόταν" με βάσει αυτό που ανέφερε αυτός.

Συμφωνώ τότε με την επεξήγηση, αλλά γενικώς ή όλη κουβέντα θυμίζει το σκηνικό όπου έχουμε κάτσει και μετράμε τα πουλιά μας πόσους πόντους είναι.
Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει αρκετή συνουσία...

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ρε παιδιά ήμαρτον! ποιοί σκέφτονται αυτά τα θέματα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια γνωστή μου ψυχολόγος (σχετικά γνωστή) μου παραδέχτηκε σε μία κατ' ιδίαν συζήτηση ότι κατά μέσο όρο οι ¨νέοι άντρες" είναι πολύ καλύτερα παιδιά από τις αντίστοιχες γυναίκες (συμπέρασμα από τις συνεδρίες) και ότι έχουν χάσει τη μπάλα... (δεν θέλω να μιλάω χωρίς στοιχεία).

για αυτο καλυτερα πουτανες τυπε
και την μπαλα να χασεις θα ειναι μονο για 10 λεπτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom