εκπροσωπος του νικου κωνσταντινιδη εισαι ρε τυπε?
Να βοηθήσω θέλω,ψηλέ μου...
εκπροσωπος του νικου κωνσταντινιδη εισαι ρε τυπε?
Να βοηθήσω θέλω,ψηλέ μου...
Το καμάγκρα πως,συσχετίζεται μαζί του...?
καμια φορα οταν δεν τελειωνω και ξερω οτι με πιεζει ο χρονος, μου πεφτει :- (για μπουρδελο μιλαμε)
ρε παιδιά εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, τελειώνω γρήγορα και ξυνίζουν
τυπε το διαφημιζει ενω βριζει την αμερικη και την ευρωπη μετα λεει παρτε αυτο το προιον της ευρωπαικης ενωσης και της γερμανιας !!
εξπρες του μεσονυχτιου εισαι τυπε?
Πέρα από την πλάκα,είναι καλό το συγκεκριμένο... Δοκίμασα μια μέρα που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά....και δούλεψε... ;) Λειτουργεί οργανικά...έχει 100mg sildenafil...
εγω συνηθως αργω και μου κανουν παραπανα γιατι παιρνω απλα προγραμματα και τους τρωω χρονοΑμέ. Ψεκάστε σκουπίστε. Αλλά ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα στύσης
εγω συνηθως αργω και μου κανουν παραπανα γιατι παιρνω απλα προγραμματα και τους τρωω χρονο
εγω συνηθως αργω και μου κανουν παραπανα γιατι παιρνω απλα προγραμματα και τους τρωω χρονο
Ο ΣΩΣΤΟΣ άνθρωπος , έδωσε την σωστή απάντηση ,Καί όχι αερολογίες.εγω πιστευω οτι σε ολους εχει συμβει τουλαχιστον μια φορα.
Ο ΣΩΣΤΟΣ άνθρωπος , έδωσε την σωστή απάντηση ,Καί όχι αερολογίες.
οταν εχω καιρο να ... κι εγω το παθαινω...ρε παιδιά εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, τελειώνω γρήγορα και ξυνίζουν
Ο ΣΩΣΤΟΣ άνθρωπος , έδωσε την σωστή απάντηση ,Καί όχι αερολογίες.
Ολες οι γυναικες χρημα θελουν.
Μιλας για τις πουτανες οτι θελουν λεφτα?
Πλακα κανεις?
Με τα ελαχιστα χρηματα μπορεις να γαμησεις φοβερα μουνια και να κανεις οτι γουσταρεις.
Οχι σαν τις σχεσεις που λες,που ειναι 100% απατη γιατι εχεις να κανεις με κρυφο-απατεωνισες μπαζα και χαλας και του κοσμου τα λεφτα........
Οι πουτανες τι ειναι?????
Γυναικες ειναι!!!!!
Και χημεια και τα παντα μπορεις να νιωσεις.