Νέα

Θέλω να το κάνω με call girl και να με βλέπει η γκόμενα μου απο το MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με ένα γρήγορο search βρήκα αυτό όσοι πιστοί, δοκιμάσατε

Εγώ χρησιμοποιήσα το oRipa MSN Webcam Recorder
έχει αντίστοιχο και για yahoo messenger.

Είναι περιορισμένο γράφει έως ένα λεπτό αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις σπαστήρι και γράφει απεριόριστα...το σπαστήρι το είχα βρει με το emule αλλά κάπου το χω χάσει.. Γράφει βίντεο ότι υπάρχει στο παραθυράκι του συνομιλητή σου με βιντεοκλήση στο msn και με ήχο..Γενικά αν έχετε γκομενάκια που κάνουν διαδικτυακό στριπτήζ μπορείτε να κάνετε άνετα τη συλλογή σας... ;) Εγώ έχω γράψει δύο γκομενάκια μέχρι τώρα που τα πέταξαν oncam  :dancing: Αλλά δε τα έχω βγάλει στο net για αυτούς που θα αναρωτηθούν  :grin:

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια plz οποιος εχει κανα καλο τηλ για call girl ασ μου το στειλη με pm.. ειμαι Αθηνα για δουλεια και αυριο φευγω..

Παιδια plz οποιος εχει κανα καλο τηλ για call girl ασ μου το στειλη με pm.. ειμαι Αθηνα για δουλεια και αυριο φευγω..

thanks

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
γαμα απο κοντα κ αστα τα μακρια.

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλή επιτυχία να έχεις με το εγχείρημα φίλε !!

Το έχω πετύχει να βιντεοσκοπήσω την συνάντηση με το κολ γκερλ στο σπίτι μου. Είχα καλύψει όντως το φωτάκι από την καμερούλα, είχα σβήσει το μόνιτορ, και φυσικά το πισί το είχα αφήσει να γράφει απο αρκετά πριν ώστε να μην πρέπει να το πλησιάζω, για να μην υποπτευθεί κάτι. Πάνω όμως στα προκαταρκτικά άρχισε το αναθεματισμένο, από εκεί που ήταν σιωπηλό, να ανεβάζει στροφές το ανεμιστηράκι και να ακούγεται !!! σα φορτηγό να ανεβαίνει ανήφορο έκανε το βλαμμένο ! η πτανιτσα άρχισε να κοιτάει περίεργα προς το μόνιτορ κλπ ... ευτυχώς η καμερούλα είχε μετακομίσει λιγάκι πιο πέρα, αλλά πάλι φαινόταν στραμμένη προς το κρεβάτι ... αλλά τελικά δεν είπε τίποτα και συνεχίσαμε, μετά είμασταν πολύ απασχολημένοι για να δίνουμε σημασία στο ανεμιστηράκι  :boobies: :boobies: :boobies: με κανα λαπτοπ+ καμερούλα θα ήταν απείρως ευκολότερο και σιωπηλότερο

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπόν πέραν του παρόντος εγχειρήματος και επειδή το βλέπω πως πολλοί θα θελήσουν να το δοκιμάσουν και οι ίδιοι να σας δώσω λίγο τα φώτα μου,όσον αφορά το τεχνολόγικο κομμάυτι..

1)Όποιος θέλεις καταγραφή από msn broadcast μην παίζει με το msn webcam recorder που είναι ψιλοτραγικό.Η λύση είναι το aMSN ένα δωρεάν εναλλακτικό προγραμμάτακι για msn που ήρθε από το linux και μεταξύ των άλλων έχει και την επιλογή keep video logs.

2)Για όσους θέλουν να γυρίσουν την δικιά τους amateur ταινία και δεν τους νοιάζει να πειράξουν την webcam να βλέπει σε full σκοτάδι(στο full σκοταδι ούτε η γκόμενα την ψιλιάζεται) μπορούν να δούν εδώ

Γενικά το mod αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν δεν σε νοιάζει να καταστρέψεις μια παλιά καμερούλα.Εγώ προσωπικά το κάνω πάντα στο παλιό κινητό μου...Βλέπεις πολλά χρήσιμα στις near infrared.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της infrared είναι πως διαπερνά επιφάνειες που το γυμνό μάτι δεν περνάει.Πχ το ποτήρι coca cola κτλ.Όταν το είχα σετάρει ,είχα φτιάξει webcam και την έιχα βάλει σε ένα τετράγωνο κουτάκι που στην πρόσωψη είχε το μαύρο πλαστικό που βρίσκεται στα τηλεκοντρόλ.Αυτό δεν αφήνει τον παρατηρητή-πουτάνα να δεί μέσα ενώ για την ifrared είναι αόρατο...

3)Αν δεν σε νοιαζεί να τα σκάσεις και για σωστή δουλειά υπάρουν και εργαλεία τέτοιου τύπου.αλλά θέλει κάρτα και εφαρμογή στο pc για να τα γράψεις..

Είχα βρει και αρκουδάκι κάποτε για ένα φίλο που τον κεράτωνε η δικιά του...Αρκουδάκι + Wireless = Good Game

4) Aν μου λέγαν τώρα να φτιάξω τέτοιο σύστημα θα χρησιμοποιούσα την τελευταία λύση της κρυμμένης κάμερας να βγάζει είκονα ήχο σε RCA καλώδια και να τα συνδέω απευθείας σε ένα τέτοιο case σκληρού δίσκου...

Υπάρχουν multimedia cases που λειτουργούν αυτόνομα από pc είναι τελείως αθόρυβα και καταγράφουν τα πάντα σε πολύ καλή ποιότητα (Xvid,h624) που τους πετας στο Video in (RCA) .Και αν καταφέρει και το μυριστεί αυτό η γκόμενα μάλλον πάραγγείλατε τον jamesbong για call girl...

Επισκέπτης

Thanks φίλε πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου το amsn το χρησιμοποιώ στο φεντόρα δεν ήξερα ότι έχει τέτοια δυνατότητα θα το κοιτάξω..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε μόνο κατά το ήμισι με επιτυχία. Είχαμε αναμετάδοση μόνο ήχου όχι εικόνας. Όταν ήρθε το call girl και μιλήσαμε λίγο όταν άρχισε να γδύνεται πέταξε τη μπλούζα της πάνω στη web cam καλύπτοντας την  :headbang: και με ρώτησε αν έχω και άλλες κάμερες... Ήταν υποψιασμένη δηλ. Δεν είχα χρόνο να το οργανώσω καλύτερα έπρεπε να την κρύψω την web cam αλλά δεν είχε μακρύ καλώδιο.. Πλάκα στο τέλος την πήραν τηλ και μίλαγε στα ρώσικα όπου παραπονιούταν ότι είμαι απαιτητικός πελάτης και της ζήταγα πολλά, το οποίο μου μετέφρασε αργότερα η γκόμενά μου :grin: που μπορεί να μην έβλεπε αλλά άκουγε τα πάντα αφήνοντας τη φαντασία  να λειτουργήσει.. Οπότε δεν έχω οπτικό βίντεο αλλά μόνο ηχητικό. Η δικιά μου γκρίνιαξε λίγο γιατί είμουνα γλυκός λέει και έλεγα την άλλη μωράκι μου  :2funny: Πάντως η προσπάθεια θα επαναληφθεί πιο οργανωμένα την επόμενη φορά με άλλο call girl...

To be continued...
Τώρα μόλις to διάβασα. RESPECT RESPECT RESPECT  :rockon:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
την επομενη βγαλτην στο Paltalk να την καμαρωσουμε και πες και στην φιλη σου την Γεωργιανη να παρει οσο ματι θελει !! μπορεις να κανεις πριβε ρουμ η να διαλεξεις ενα απο τα 10δες adult που υπαρχουν εκει μεσα ;-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom