Νέα

Θέλω να το κάνω με call girl και να με βλέπει η γκόμενα μου απο το MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρόσεχε μη διαβαζει bourdela.com γιατί την γαμήσες , και ειναι παρα πολλες που παρακολουθούν το site  ;)

Δεν ξέρει ελληνικά αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι μπορεί να κάνει...Μια πρώην μου Ρωσίδα είχε ανακαλύψει απο το username μου ψάχνοτας στο google ότι έγραφα εδώ και μετά με μεταφραστή διάβαζε τι έγραφα  :tickedoff: και μετά το κάρφωσε και στη φίλη της και βρήκε και αυτή έναν με το username του δικού της στο  bourdela που δεν ήταν όμως αυτός και τον έπρηζε άδικα τον άνθρωπο..πολύ γάτες αυτές οι Ρωσίδες.... για αυτό αλλάζετε usernames σε site οπως και αυτό.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ολα ωραια και καλα, ξεχνας ομως κατι.
Μπορει η δικια σου ειναι απελευθερωμενη και να μη τρεχει τπτ αν το κανετε μαζι ΟΜΩΣ μπορει να στραβωσει με τη φαση αυτη γιατι λιγο εγωισμο και ζηλεια τον εχουν μεσα τους. Μπορει αυτα να ξυπνησουν κατα τη διαρκεια τις πραξης και να σου πεταξει το:
Καλα τη βρηκες εσυ μωρο μου, τωρα ομως εγω εχω γκαβλωσει και ειμαι μακρυα σου. Για αυτο θα βγω για μια ξεπετα και θα εχω το κινητο μου στην ηχογραφηση να σου βαλω να ακουσεις μετα.
ΑΝ δε σε πειραζει, προχωρα.  και ειμαστε μαζι σου στις νεες αναζητησεις σου.

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
ΒΟΟΟΥΡΡΡ!!!

Επισκέπτης
Ολα ωραια και καλα, ξεχνας ομως κατι.
Μπορει η δικια σου ειναι απελευθερωμενη και να μη τρεχει τπτ αν το κανετε μαζι ΟΜΩΣ μπορει να στραβωσει με τη φαση αυτη γιατι λιγο εγωισμο και ζηλεια τον εχουν μεσα τους. Μπορει αυτα να ξυπνησουν κατα τη διαρκεια τις πραξης και να σου πεταξει το:
Καλα τη βρηκες εσυ μωρο μου, τωρα ομως εγω εχω γκαβλωσει και ειμαι μακρυα σου. Για αυτο θα βγω για μια ξεπετα και θα εχω το κινητο μου στην ηχογραφηση να σου βαλω να ακουσεις μετα.
ΑΝ δε σε πειραζει, προχωρα.  και ειμαστε μαζι σου στις νεες αναζητησεις σου.

Ναι πολυ πιθανό να ζηλέψει και να θέλει να κάνει ξεπέτα αλλά δε νομίζω να μου το πει ούτε να μου το δείξει. Και είμαι σίγουρος ότι το χει κάνει ήδη αυτό εκεί πέρα. Εννοείται ότι αν την είχα για σοβαρή σχέση δεν θα έμπλεκα σε τόσο επικίνδυνες και απρόβλεπτες για μια σχέση καταστάσεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Thanks, λες να κάνω καμιά επεξεργασία του βίντεο για να κρύψω τη φάτσα μου και να το ανεβάσω στο νετ; :grin: Αλλά θα εκθέσω το καημένο το call girl δε λέει  :rolleyes:
Bεβαίως να το κάνεις αρκεί να το ανεβάσεις μετά χεχεχε.Τι εγινε εχθές τελικά πως πήγε το η επιχειρησει Web Call Girl?

Επισκέπτης
Bεβαίως να το κάνεις αρκεί να το ανεβάσεις μετά χεχεχε.Τι εγινε εχθές τελικά πως πήγε το η επιχειρησει Web Call Girl?

Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε μόνο κατά το ήμισι με επιτυχία. Είχαμε αναμετάδοση μόνο ήχου όχι εικόνας. Όταν ήρθε το call girl και μιλήσαμε λίγο όταν άρχισε να γδύνεται πέταξε τη μπλούζα της πάνω στη web cam καλύπτοντας την  :headbang: και με ρώτησε αν έχω και άλλες κάμερες... Ήταν υποψιασμένη δηλ. Δεν είχα χρόνο να το οργανώσω καλύτερα έπρεπε να την κρύψω την web cam αλλά δεν είχε μακρύ καλώδιο.. Πλάκα στο τέλος την πήραν τηλ και μίλαγε στα ρώσικα όπου παραπονιούταν ότι είμαι απαιτητικός πελάτης και της ζήταγα πολλά, το οποίο μου μετέφρασε αργότερα η γκόμενά μου :grin: που μπορεί να μην έβλεπε αλλά άκουγε τα πάντα αφήνοντας τη φαντασία  να λειτουργήσει.. Οπότε δεν έχω οπτικό βίντεο αλλά μόνο ηχητικό. Η δικιά μου γκρίνιαξε λίγο γιατί είμουνα γλυκός λέει και έλεγα την άλλη μωράκι μου  :2funny: Πάντως η προσπάθεια θα επαναληφθεί πιο οργανωμένα την επόμενη φορά με άλλο call girl...

To be continued...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε μόνο κατά το ήμισι με επιτυχία. Είχαμε αναμετάδοση μόνο ήχου όχι εικόνας. Όταν ήρθε το call girl και μιλήσαμε λίγο
όταν άρχισε να γδύνεται πέταξε τη μπλούζα της πάνω στη web cam καλύπτοντας την και με ρώτησε αν έχω και άλλες κάμερες... Ήταν υποψιασμένη δηλ. Δεν είχα χρόνο να το οργανώσω καλύτερα έπρεπε να την κρύψω την web cam αλλά δεν είχε μακρύ καλώδιο.. Πλάκα στο τέλος την πήραν τηλ και μίλαγε στα ρώσικα όπου παραπονιούταν ότι είμαι απαιτητικός πελάτης και της ζήταγα πολλά, το οποίο μου μετέφρασε αργότερα η γκόμενά μου που μπορεί να μην έβλεπε αλλά άκουγε τα πάντα αφήνοντας τη φαντασία  να λειτουργήσει.... Οπότε δεν έχω οπτικό βίντεο αλλά μόνο ηχητικό. Η δικιά μου γκρίνιαξε λίγο γιατί είμουνα γλυκός λέει και έλεγα την άλλη μωράκι μου  :-)) Πάντως η προσπάθεια θα επαναληφθεί πιο οργανωμένα την επόμενη φορά με άλλο call girl...
To be continued...
Γάτα η ρωσίδα χαχαχα.Ψηφιακή καλύτερα και κρυφές cameres.ΧΑΧΑ σαν τον μάκη θα γίνουμε

Επισκέπτης
Γάτα η ρωσίδα χαχαχα.Ψηφιακή καλύτερα και κρυφές cameres.ΧΑΧΑ σαν τον μάκη θα γίνουμε

Ναι έχω ένα φίλο που έχει κάνει ρεπορτάζ με
κρυφές κάμερες και θα ρθει σπίτι την επόμενη φορά να δώσει οδηγίες για τη απόκρυψη της βιντεοκάμερας και της web cam.. :dancing:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aδερφέ με άλλη αυτή την φορά.Δες PM

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τελικά η επιχείρηση στέφθηκε μόνο κατά το ήμισι με επιτυχία. Είχαμε αναμετάδοση μόνο ήχου όχι εικόνας... Οπότε δεν έχω οπτικό βίντεο αλλά μόνο ηχητικό.

Ανέβασε το mp3 λοιπόν... να πάρουμε αφτί :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι αλλα δεν θυμαμε τώρα πως λεγετε.Γενικα οτι μαρκάρεις το κανει record