Νέα

Θέλω να το κάνω με call girl και να με βλέπει η γκόμενα μου απο το MSN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ολοι οι κτασκοποι εδω μαζευτικαν..?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για να βιντεοσλπησεις ελευθερα ενα cg ποσα ζηταει?
Καλο χομπι........

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λες να κρύψω και τη βιντεοκάμερα κάπου δηλαδή να βγεί κανονική παραγωγή
E ναι πιστεύω είναι λιγότερο επικύνδυνο.Εσύ πως θα αντιδρούσες εάν έβλεπες ότι στο δωμάτιο υπάρχει κάμερα??Ασχετο σχετικό πιο μωρό κανόνισες απο που και πόσο.Για ενημέρωσε

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μια φορα στο μεταξουργειο στο Ι-19 ερχεται η γκομενα στο δωματιο και οπως ειχα τα ρουχα μου στηβαγμενα εκει που τα βαζεις πηγε και τα εψαχνε και μου λεει.........γιατι βαζουν καμερες............

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μια φορα στο μεταξουργειο στο Ι-19 ερχεται η γκομενα στο δωματιο και οπως ειχα τα ρουχα μου στηβαγμενα εκει που τα βαζεις πηγε και τα εψαχνε και μου λεει.........γιατι βαζουν καμερες............
Χαχαχα το είχα κάνει μια φορά και εγώ αυτό αλλά το γαμωκινητό δεν είχε καλεί ανάλυση.Το έχω αυτο το βίτσιο

Επισκέπτης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eξωτερική είναι. Αλλά έχω δυο pc το ένα το έχω στο πάτωμα και δε κάνει τόσο πολύ θόρυβο αν το κάνω λίγο κάλυψη απόκρυψη ίσως να μη δει ότι υπάρχει ανοιχτό pc
βαλε μουσικη να παιζει για να μην ακουγεται το κομπιουτερ!!!καλητερα κρυψε την καμερα να μην φενεται.καλη επυτηχια.περιμενουμε βιντεακια....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Συναγωνιστή οι ευχές μας μαζί σου.Εαν θες ρίξε και το video.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Καλός είσαι συναγωνιστή που έπεισες και την δικιά σου για κάτι τετοιο. Ελεινίδα θα το δεχόταν? Ούτε μία. Τωρα εσύ θα "γράψεις" την δικιά σου στην Γεωργία να δεις τα μούτρα της αλλά αν την δεις να φιστικώνεται κι αυτή πως θα σου φανεί?

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
κοιτα να εχεις την οθονη του υπολογιστη κλειστη!!μπορει να εννοειται αλλα κοιτα μην την πατησεις!!

Επισκέπτης
Καλός είσαι συναγωνιστή που έπεισες και την δικιά σου για κάτι τετοιο. Ελεινίδα θα το δεχόταν? Ούτε μία. Τωρα εσύ θα "γράψεις" την δικιά σου στην Γεωργία να δεις τα μούτρα της αλλά αν την δεις να φιστικώνεται κι αυτή πως θα σου φανεί?

Ναι σωστά Ελλεινίδα να δεχτεί ούτε στην άλλη ζωή... Ναι όντως εγώ δε θα το δεχόμουνα να τη βλέπω να γαμι...ται με άλλον ούτε θα μου άρεσε.. αλλά αφού συμφώνησε γιατί να μην το κάνω..Εξάλλου η σχέση που έχουμε έχει χάσει από καιρό κάθε σοβαρότητα οπότε λέω να το γυρίσουμε στις παρτ...ζες. Βέβαια είναι σίγουρο ότι αν το κάνουμε με γυναίκα θα αρχίσει να μου ζητάει να το κάνουμε και με άντρα...

Επισκέπτης
κοιτα να εχεις την οθονη του υπολογιστη κλειστη!!μπορει να εννοειται αλλα κοιτα μην την πατησεις!!

Ναι θα μελετήσω την κάθε λεπτομέρεια.. Έχω ένα switch που μοιράζω την οθόνη σε δυο pc οπότε θα το έχω γυρισμένο στο κλειστό pc ακόμα και αν την ανόιξει δεν θα δει τίποτα...

Επισκέπτης
Συναγωνιστή οι ευχές μας μαζί σου.Εαν θες ρίξε και το video.

Thanks, λες να κάνω καμιά επεξεργασία του βίντεο για να κρύψω τη φάτσα μου και να το ανεβάσω στο νετ; :grin: Αλλά θα εκθέσω το καημένο το call girl δε λέει  :rolleyes:

Επισκέπτης
βαλε μουσικη να παιζει για να μην ακουγεται το κομπιουτερ!!!καλητερα κρυψε την καμερα να μην φενεται.καλη επυτηχια.περιμενουμε βιντεακια....

Μήπως να βαζα να παίζει καμια τσόντα στο pc; Οπότε δε θα χε απορίες γιατί είναι ανοικτό. Τώρα τη web cam είναι δύσκολο να τη κρύψω εκτός και αν βρω επέκταση όπως είπε ο συναγωνιστής...

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Πρόσεχε μη διαβαζει bourdela.com γιατί την γαμήσες , και ειναι παρα πολλες που παρακολουθούν το site  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom