You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Για να βιντεοσλπησεις ελευθερα ενα cg ποσα ζηταει?
Καλο χομπι........
Καλο χομπι........
Επισκέπτης
ολοι οι κτασκοποι εδω μαζευτικαν..?
Έχω και ένα προγραμματάκι που θα κάνει record τη γκόμενα μου στο msn θέλω να δω αργότερα τα μούτρα της την ώρα που θα βλέπει το σκηνικό ...
Επισκέπτης
Για να βιντεοσλπησεις ελευθερα ενα cg ποσα ζηταει?
Καλο χομπι........
Δε ξέρω δεν έχω ρωτήσει ποτέ..
Επισκέπτης
χαχαχχα πρόσεχε.Απλά είμουν τυχερός γιατι λίγο πιο πέρα είχα μια ψηφιακή που έγραφε.ΕΥΤΙΧΩΣ αυτή δεν την πρόσεξε.
Λες να κρύψω και τη βιντεοκάμερα κάπου δηλαδή να βγεί κανονική παραγωγή
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
E ναι πιστεύω είναι λιγότερο επικύνδυνο.Εσύ πως θα αντιδρούσες εάν έβλεπες ότι στο δωμάτιο υπάρχει κάμερα??Ασχετο σχετικό πιο μωρό κανόνισες απο που και πόσο.Για ενημέρωσεΛες να κρύψω και τη βιντεοκάμερα κάπου δηλαδή να βγεί κανονική παραγωγή
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μια φορα στο μεταξουργειο στο Ι-19 ερχεται η γκομενα στο δωματιο και οπως ειχα τα ρουχα μου στηβαγμενα εκει που τα βαζεις πηγε και τα εψαχνε και μου λεει.........γιατι βαζουν καμερες............
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Χαχαχα το είχα κάνει μια φορά και εγώ αυτό αλλά το γαμωκινητό δεν είχε καλεί ανάλυση.Το έχω αυτο το βίτσιοΜια φορα στο μεταξουργειο στο Ι-19 ερχεται η γκομενα στο δωματιο και οπως ειχα τα ρουχα μου στηβαγμενα εκει που τα βαζεις πηγε και τα εψαχνε και μου λεει.........γιατι βαζουν καμερες............
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Θα ειναι ωραιο να το βλεπεις............Χαχαχα το είχα κάνει μια φορά και εγώ αυτό αλλά το γαμωκινητό δεν είχε καλεί ανάλυση.Το έχω αυτο το βίτσιο
Επισκέπτης
Μια φορα στο μεταξουργειο στο Ι-19 ερχεται η γκομενα στο δωματιο και οπως ειχα τα ρουχα μου στηβαγμενα εκει που τα βαζεις πηγε και τα εψαχνε και μου λεει.........γιατι βαζουν καμερες............
Είναι υποψιασμένες οι περισσότερες..
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν έχουν και άδικο.Ειδικά εάν είναι παράνομες.Είναι υποψιασμένες οι περισσότερες..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
βαλε μουσικη να παιζει για να μην ακουγεται το κομπιουτερ!!!καλητερα κρυψε την καμερα να μην φενεται.καλη επυτηχια.περιμενουμε βιντεακια....Eξωτερική είναι. Αλλά έχω δυο pc το ένα το έχω στο πάτωμα και δε κάνει τόσο πολύ θόρυβο αν το κάνω λίγο κάλυψη απόκρυψη ίσως να μη δει ότι υπάρχει ανοιχτό pc
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Καλός είσαι συναγωνιστή που έπεισες και την δικιά σου για κάτι τετοιο. Ελεινίδα θα το δεχόταν? Ούτε μία. Τωρα εσύ θα "γράψεις" την δικιά σου στην Γεωργία να δεις τα μούτρα της αλλά αν την δεις να φιστικώνεται κι αυτή πως θα σου φανεί?
Επισκέπτης
Καλός είσαι συναγωνιστή που έπεισες και την δικιά σου για κάτι τετοιο. Ελεινίδα θα το δεχόταν? Ούτε μία. Τωρα εσύ θα "γράψεις" την δικιά σου στην Γεωργία να δεις τα μούτρα της αλλά αν την δεις να φιστικώνεται κι αυτή πως θα σου φανεί?
Ναι σωστά Ελλεινίδα να δεχτεί ούτε στην άλλη ζωή... Ναι όντως εγώ δε θα το δεχόμουνα να τη βλέπω να γαμι...ται με άλλον ούτε θα μου άρεσε.. αλλά αφού συμφώνησε γιατί να μην το κάνω..Εξάλλου η σχέση που έχουμε έχει χάσει από καιρό κάθε σοβαρότητα οπότε λέω να το γυρίσουμε στις παρτ...ζες. Βέβαια είναι σίγουρο ότι αν το κάνουμε με γυναίκα θα αρχίσει να μου ζητάει να το κάνουμε και με άντρα...
Επισκέπτης
κοιτα να εχεις την οθονη του υπολογιστη κλειστη!!μπορει να εννοειται αλλα κοιτα μην την πατησεις!!
Ναι θα μελετήσω την κάθε λεπτομέρεια.. Έχω ένα switch που μοιράζω την οθόνη σε δυο pc οπότε θα το έχω γυρισμένο στο κλειστό pc ακόμα και αν την ανόιξει δεν θα δει τίποτα...
Επισκέπτης
Συναγωνιστή οι ευχές μας μαζί σου.Εαν θες ρίξε και το video.
Thanks, λες να κάνω καμιά επεξεργασία του βίντεο για να κρύψω τη φάτσα μου και να το ανεβάσω στο νετ; Αλλά θα εκθέσω το καημένο το call girl δε λέει
Επισκέπτης
βαλε μουσικη να παιζει για να μην ακουγεται το κομπιουτερ!!!καλητερα κρυψε την καμερα να μην φενεται.καλη επυτηχια.περιμενουμε βιντεακια....
Μήπως να βαζα να παίζει καμια τσόντα στο pc; Οπότε δε θα χε απορίες γιατί είναι ανοικτό. Τώρα τη web cam είναι δύσκολο να τη κρύψω εκτός και αν βρω επέκταση όπως είπε ο συναγωνιστής...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις