Νέα

Θέλω να συνδέσω μια κάμερα για να βλέπω το σπίτι μου στο χωριό...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NoShit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χαζό;

Δεν ξέρω αλλά μου καρφώθηκε η ιδέα να συνδέσω μια κάμερα (web) στο εξωτερικό του παλιού μου σπιτιού σε ένα απομακρυσμένο χωριό και μέσω ενος σάιτ που θα κάνω να μπορώ να το βλέπω. Έχει ασύρματο ίντερνετ εκεί αλλά σκέφτομαι τι θα κάνω με Η/Υ; Πρέπει να αφήσω κάποιον υπολογιστή μέρα νύχτα ανοικτό στο χωριό; Και το σάιτ; Μπορεί να είναι ένα μπλογκ;

Το έχει κάνει κάποιος;

:sunglasses:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μπανιστηρι καμια βλαχουλα με θαμνομουνο κ σμιχτοφρυδι θελει να παιρνει ματι ο τυπος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαζό;

Δεν ξέρω αλλά μου καρφώθηκε η ιδέα να συνδέσω μια κάμερα (web) στο εξωτερικό του παλιού μου σπιτιού σε ένα απομακρυσμένο χωριό και μέσω ενος σάιτ που θα κάνω να μπορώ να το βλέπω. Έχει ασύρματο ίντερνετ εκεί αλλά σκέφτομαι τι θα κάνω με Η/Υ; Πρέπει να αφήσω κάποιον υπολογιστή μέρα νύχτα ανοικτό στο χωριό; Και το σάιτ; Μπορεί να είναι ένα μπλογκ;

Το έχει κάνει κάποιος;

ματακιας δικε μου?
μην το κρυβεις τυπε δεν ειναι ντροπη :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπανιστηρι καμια βλαχουλα με θαμνομουνο κ σμιχτοφρυδι θελει να παιρνει ματι ο τυπος

Που ζεις ρε φιλε σε ποια εποχη εχεις μεινει ωρε δεν υπαρχουν πια τετοια κοριτσοπουλα ''του αγρου και του καμπου'' εις την επαρχιαν ωρε τωραν ολα εχουν γινει μικρες Τζουλιες με απειρες ωρες στα κομμωτηρια και στα καλωπιστηρια προς αναζητηση απαιτητικου σπονσορα... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν δεν μπορεις να στησεις το συστημα με την ip camera απευθυνσου σε μια εταιρια η καποιον που στηνει συναγερμους

Οι τιμες ξεκινανε απο 5-6 κατοσταρικα και ανεβαινουν αναλογα τι θες να κανεις .....

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
αν όντως είναι για ιδιωτική χρήση έχει καλώς... αν είναι για να παρακολουθείς καμιά γκόμενα και σε πιάσουν... ετοιμάσου  :s&m_1: :s&m_1:
θα σου τραβήξουν καμιά μήνυση και σε βλέπω στη ψηρού

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
902
Πόντοι
96
Χαζό;

Το έχει κάνει κάποιος;

Προσβαση σε router θέλει οχι Η/Υ

http://[URL unfurl="true"]www.ipcamerasupplier.com/blog/images/connection_in_pppoe.jpg[/img[/URL]]

Για δεις την εικόνα από το σπίτι δεν ξερω τι κάνεις ακριβως .

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Χαζό;

Το έχει κάνει κάποιος;

Πάρε μια Foscam - είναι αυτόνομες, γενικά αξιόπιστες, σχετικά φθηνές και σου δίνουν την δυνατότητα μετακίνησης της κάμερας από απόσταση ... υπολογιστής δεν χρειάζεται για να δουλέψει η κάμερα αλλά μόνον για το αρχικό setup ...

Από ελλάδα, - για τα υπόλοιπα ψάξε στο internet (ebay, amazon κτλ) αλλά πρόσεξε τις μαϊμούδες ...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Πάρε μια Foscam - είναι αυτόνομες, γενικά αξιόπιστες, σχετικά φθηνές και σου δίνουν την δυνατότητα μετακίνησης της κάμερας από απόσταση ... υπολογιστής δεν χρειάζεται για να δουλέψει η κάμερα αλλά μόνον για το αρχικό setup ...

Από ελλάδα, - για τα υπόλοιπα ψάξε στο internet (ebay, amazon κτλ) αλλά πρόσεξε τις μαϊμούδες ...

ακριβως ! και λιγο ποιο φτηνα απο τον αντιπροσωπο στην ελλαδα

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Καλό, να ρωτήσω όμως, στο χωριό δεν έχω ίντερνετ αλλά το σημείο που είμαι έχει δυνατό σήμα ο δήμος. Γίνεται; :grin:

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πως καταλαβαίνεις αν έχει static ip; Το ότι συνδέθηκα και αποσυνδέθηκα δυο τρεις φορές και είχε την ίδια ip δε λέει κάτι μάλλον ε; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom