Νέα

Θελω να σε πηδηξω / i want to fuck you

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προχτές στο τρένο. Μπαίνει και κάθεται μπροστά μου μια μουνίτσα ντυμένη assassin's creed. Μολυβί παντελόνι, στρατιωτικές μπότες και ζακέτα με κουκούλα. Αμέσως πετάω ατάκα με ύφος γκουσγκούνη: "Πολύ ωραίες μπότες! Έχουν πολύ γούστο!" Δε γυρνάει να με κοιτάξει. Σκύβω προς το μέρος της. Την κοιτάω στα μάτια έντονα. "Μου αρέσεις πολύ...". Σηκώνεται και πάει στην πόρτα του τρένου. Γυρνάω και την παρακολουθώ με το λάγνο βλέμμα μου. Σηκώνομαι κι εγώ και κολλάω πίσω της. Δυστυχώς όταν φτάσαμε στη στάση μου έκανε κόλπο και βγήκε από την άλλη έξοδο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προχτές στο τρένο. Μπαίνει και κάθεται μπροστά μου μια μουνίτσα ντυμένη assassin's creed. Μολυβί παντελόνι, στρατιωτικές μπότες και ζακέτα με κουκούλα. Αμέσως πετάω ατάκα με ύφος γκουσγκούνη: "Πολύ ωραίες μπότες! Έχουν πολύ γούστο!" Δε γυρνάει να με κοιτάξει. Σκύβω προς το μέρος της. Την κοιτάω στα μάτια έντονα. "Μου αρέσεις πολύ...". Σηκώνεται και πάει στην πόρτα του τρένου. Γυρνάω και την παρακολουθώ με το λάγνο βλέμμα μου. Σηκώνομαι κι εγώ και κολλάω πίσω της. Δυστυχώς όταν φτάσαμε στη στάση μου έκανε κόλπο και βγήκε από την άλλη έξοδο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι γελάς ρε χάχα; Θα είχες εσύ τα αρχίδια να κάνεις αυτά που εμείς οι νωντιστές κάνουμε για να σπάσουμε την πλάκα μας; Ένα συνηθισμένο ανθρωπάκι σαν εσένα θα της έριχνε κλεφτές ματιές και θα ντρεπόταν αν τα βλέμματα τους συναντιόντουσαν. Εγώ είδα τον ναρκισσισμό και υπεροψία της και τα έκανα ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ! Μπροστά σε όλους! Σε ένα συρμό γεμάτο πιρφόρους που με στραβοκοίταζαν αλλά σιωπούσαν φοβισμένοι! Έτσι γαμάνε τις ελλεηνίδες οι νωντιστές! Δε σέβονται ΤΙΠΟΤΑ!!!

Επισκέπτης
...τα συχαρηκια μου...ανετα θα της φουχτιαζες το δεξι μασταρι ετσι για να δεις αν το μεσημερι πηρες καλο μεγεθος πεπονι απ'τον πραματευτη του μαχαλα....αυτα ειναι τα πρεποντα...

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Για -πώς τις λέτε- ελλεηνίδες...; Αν έχετε επιθυμία θανάτου (Deathwish) δοκιμάστε ελεύθερα! Έχει να πέσει τσαντιά/σφαλιάρα/κλανιά (από χοντρή)/στριγγλιά (από μπάζο) που θα πάει σύννεφο! Αν δεν είναι μεθυσμένη έστω. Αλλά και πάλι, και μεθυσμένη να είναι, τίποτε δεν είναι σίγουρο. Βέβαια, πάντα υπάρχει πιθανότητα σφάλματος.

Επισκέπτης
Τι γελάς ρε χάχα; Θα είχες εσύ τα αρχίδια να κάνεις αυτά που εμείς οι νωντιστές κάνουμε για να σπάσουμε την πλάκα μας; Ένα συνηθισμένο ανθρωπάκι σαν εσένα θα της έριχνε κλεφτές ματιές και θα ντρεπόταν αν τα βλέμματα τους συναντιόντουσαν. Εγώ είδα τον ναρκισσισμό και υπεροψία της και τα έκανα ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ! Μπροστά σε όλους! Σε ένα συρμό γεμάτο πιρφόρους που με στραβοκοίταζαν αλλά σιωπούσαν φοβισμένοι! Έτσι γαμάνε τις ελλεηνίδες οι νωντιστές! Δε σέβονται ΤΙΠΟΤΑ!!!

Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να κάνω κάτι τέτοιο μπροστά σε όλον τον κόσμο.

Μπράβο για το θάρρος-θράσος  σου φίλε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Διαβαζα ενα φορουμ (γερμανου) οπου με λιγα λογια συμβουλεβε μετα απο εντονο κοζαρισμα σε ενα κλαμπ, και αφου πιστευουμε οτι δειχνει ενδιαφερον το γκομενακι να πλησιασουμε και να της ψυθιρισουμε στο αυτι κατι σχετικο. Και αν ρωτησει πως τολμας η κατι τετοιο να απαντησουμε κατι του στυλ"ειμαι ευθυς και σε οποιον αρεσει". Υποστηριζει οτι ξαφνικα τα one night stand γιναν πολυ ευκολα για αυτον

Εχει ακολουθησει κανεις τετοιες πρακτικες ειτε ελλαδα ειτε νησια (τουριστριες) ειτε εξωτερικο?
μπορεις να ρωτήσεις φίλε μου όσους το επιχείρησαν
Θα τους βρεις στο ΚΑΤ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ετσι ξηγιουνται μονο κατι ψυχω υποκειμενα

Δεν ειναι μαγκια αλλα αλητεια
Δεν ειναι ανδρισμος αυτο αλλα ανανδρη επιβολη δηθεν ανδρισμου για τονωση αυτοπεποιθησης

Τελικα η ουσια ειναι οτι εμεινες με το καυλι στο χερι συμφωνα με τα οσα μας λες  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έτσι ακριβώς! Δε σεβόμαστε τίποτα! Κομματιάζουμε το ΕΓΩ της κάθε ελλεηνίδας μπροστά στα μούτρα των έντρομων πιρφόρων!
Συνεχισε να διαλαλεις ποσο ψυχω μαλακας εισαι !!!!!!!

Αν ηταν κανενας δικος της παραδιπλα η μαγκια θα γινοταν αμεσως ΚΛΑΝΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ετσι ξηγιουνται μονο κατι ψυχω υποκειμενα

Δεν ειναι μαγκια αλλα αλητεια
Δεν ειναι ανδρισμος αυτο αλλα ανανδρη επιβολη δηθεν ανδρισμου για τονωση αυτοπεποιθησης

Τελικα η ουσια ειναι οτι εμεινες με το καυλι στο χερι συμφωνα με τα οσα μας λες  :birdman:
Πρέπει να έχουνε χακάρει το λογαριασμό του αχαχουχα!  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρέπει να έχουνε χακάρει το λογαριασμό του αχαχουχα!  :grin:
Επειδη απανταω το λες αυτο ?

Μολις εφαγα το παγωτακι μου διασκεδαζοντας με τα μαλακιστηρια και τωρα την κανω για να δω την ταινια που προειπα !!!!!

Μονο για ξεκαρφωμα μπαινω πλεον εδω και για να γελασω με τις μαλακιες που λενε.....

Που θα βρεις πιο φθηνη διασκεδαση αλλωστε ?

Αντιος μουτσατσος !!!!!!

Αυριο παλι  :birdman:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ (για ευνουχο σε κοβω) ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ  :sunglasses:

Αν τολμάς πες που μπορεί κάποιος να σε βρει. Γιατί ο Ντίμιτς σε αποκαλεί κίναιδο (και δεν το κάνει για πλάκα. Το εννοεί.) εδώ και μήνες αλλά δεν τολμάς να τον αντιμετωπίσεις. Μήπως ξέρει κάτι για σένα αυτός ο άνθρωπος περισσότερο από εμάς τους υπόλοιπους; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom