neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
σουιδες και νορβηγιδες.ΤΕΛΟΣΒραζιλιανες, Ισπανιδες, Τσεχες, Ρωσσιδες, Ουκρανιδες και Σερβες !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
σουιδες και νορβηγιδες.ΤΕΛΟΣΒραζιλιανες, Ισπανιδες, Τσεχες, Ρωσσιδες, Ουκρανιδες και Σερβες !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Προχτές στο τρένο. Μπαίνει και κάθεται μπροστά μου μια μουνίτσα ντυμένη assassin's creed. Μολυβί παντελόνι, στρατιωτικές μπότες και ζακέτα με κουκούλα. Αμέσως πετάω ατάκα με ύφος γκουσγκούνη: "Πολύ ωραίες μπότες! Έχουν πολύ γούστο!" Δε γυρνάει να με κοιτάξει. Σκύβω προς το μέρος της. Την κοιτάω στα μάτια έντονα. "Μου αρέσεις πολύ...". Σηκώνεται και πάει στην πόρτα του τρένου. Γυρνάω και την παρακολουθώ με το λάγνο βλέμμα μου. Σηκώνομαι κι εγώ και κολλάω πίσω της. Δυστυχώς όταν φτάσαμε στη στάση μου έκανε κόλπο και βγήκε από την άλλη έξοδο.
...τα συχαρηκια μου...ανετα θα της φουχτιαζες το δεξι μασταρι ετσι για να δεις αν το μεσημερι πηρες καλο μεγεθος πεπονι απ'τον πραματευτη του μαχαλα....αυτα ειναι τα πρεποντα...Προχτές στο τρένο. Μπαίνει και κάθεται μπροστά μου μια μουνίτσα ντυμένη assassin's creed. Μολυβί παντελόνι, στρατιωτικές μπότες και ζακέτα με κουκούλα. Αμέσως πετάω ατάκα με ύφος γκουσγκούνη: "Πολύ ωραίες μπότες! Έχουν πολύ γούστο!" Δε γυρνάει να με κοιτάξει. Σκύβω προς το μέρος της. Την κοιτάω στα μάτια έντονα. "Μου αρέσεις πολύ...". Σηκώνεται και πάει στην πόρτα του τρένου. Γυρνάω και την παρακολουθώ με το λάγνο βλέμμα μου. Σηκώνομαι κι εγώ και κολλάω πίσω της. Δυστυχώς όταν φτάσαμε στη στάση μου έκανε κόλπο και βγήκε από την άλλη έξοδο.
Τι γελάς ρε χάχα; Θα είχες εσύ τα αρχίδια να κάνεις αυτά που εμείς οι νωντιστές κάνουμε για να σπάσουμε την πλάκα μας; Ένα συνηθισμένο ανθρωπάκι σαν εσένα θα της έριχνε κλεφτές ματιές και θα ντρεπόταν αν τα βλέμματα τους συναντιόντουσαν. Εγώ είδα τον ναρκισσισμό και υπεροψία της και τα έκανα ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ! Μπροστά σε όλους! Σε ένα συρμό γεμάτο πιρφόρους που με στραβοκοίταζαν αλλά σιωπούσαν φοβισμένοι! Έτσι γαμάνε τις ελλεηνίδες οι νωντιστές! Δε σέβονται ΤΙΠΟΤΑ!!!
μπορεις να ρωτήσεις φίλε μου όσους το επιχείρησανΔιαβαζα ενα φορουμ (γερμανου) οπου με λιγα λογια συμβουλεβε μετα απο εντονο κοζαρισμα σε ενα κλαμπ, και αφου πιστευουμε οτι δειχνει ενδιαφερον το γκομενακι να πλησιασουμε και να της ψυθιρισουμε στο αυτι κατι σχετικο. Και αν ρωτησει πως τολμας η κατι τετοιο να απαντησουμε κατι του στυλ"ειμαι ευθυς και σε οποιον αρεσει". Υποστηριζει οτι ξαφνικα τα one night stand γιναν πολυ ευκολα για αυτον
Εχει ακολουθησει κανεις τετοιες πρακτικες ειτε ελλαδα ειτε νησια (τουριστριες) ειτε εξωτερικο?
Μπράβο για το θάρρος-θράσος σου φίλε.
Ετσι ξηγιουνται μονο κατι ψυχω υποκειμεναΠροχτές στο τρένο. Μπαίνει και κάθεται μπροστά μου μια μουνίτσα ντυμένη assassin's creed. Μολυβί παντελόνι, στρατιωτικές μπότες και ζακέτα με κουκούλα. Αμέσως πετάω ατάκα με ύφος γκουσγκούνη: "Πολύ ωραίες μπότες! Έχουν πολύ γούστο!" Δε γυρνάει να με κοιτάξει. Σκύβω προς το μέρος της. Την κοιτάω στα μάτια έντονα. "Μου αρέσεις πολύ...". Σηκώνεται και πάει στην πόρτα του τρένου. Γυρνάω και την παρακολουθώ με το λάγνο βλέμμα μου. Σηκώνομαι κι εγώ και κολλάω πίσω της. Δυστυχώς όταν φτάσαμε στη στάση μου έκανε κόλπο και βγήκε από την άλλη έξοδο.
Με μια λέξη νωντοψυχοπαθεια.
Δεν ειναι μαγκια αλλα αλητεια
Συνεχισε να διαλαλεις ποσο ψυχω μαλακας εισαι !!!!!!!Έτσι ακριβώς! Δε σεβόμαστε τίποτα! Κομματιάζουμε το ΕΓΩ της κάθε ελλεηνίδας μπροστά στα μούτρα των έντρομων πιρφόρων!
Πρέπει να έχουνε χακάρει το λογαριασμό του αχαχουχα!Ετσι ξηγιουνται μονο κατι ψυχω υποκειμενα
Δεν ειναι μαγκια αλλα αλητεια
Δεν ειναι ανδρισμος αυτο αλλα ανανδρη επιβολη δηθεν ανδρισμου για τονωση αυτοπεποιθησης
Τελικα η ουσια ειναι οτι εμεινες με το καυλι στο χερι συμφωνα με τα οσα μας λες![]()
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ (για ευνουχο σε κοβω) ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣΤρέμεις την κλωτσά στα πισινά ελαττωματικέ.![]()
Πρέπει να έχουνε χακάρει το λογαριασμό του αχαχουχα!![]()
Επειδη απανταω το λες αυτο ?Πρέπει να έχουνε χακάρει το λογαριασμό του αχαχουχα!![]()
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ (για ευνουχο σε κοβω) ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕΣ![]()