Νέα

Θελω να σε πηδηξω / i want to fuck you

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
  Για τις Ελληνίδες μπορεί να ισχύει αυτό που λες. Δεν έχει τυχει να δω στο εξωτερικό Ελληνίδα να πηδιέται με αλλοδαπούς ενω κανει διακοπές.

Δείτε.

Είχα την τύχη να εργαστώ για μια δεκαετία στην Ιταλική χερσόνησο.

Οι ελληνίδες που έρχονταν για διακοπές μόλις έβλεπαν ιμάτια Armani και αυτοκίνητο Ghibli γαργαλιόντουσαν και χασκογελάγανε. Το χοντρό γέλιο όμως έπεφτε όταν τις πήγαινα στο δωμάτιο και άρχιζαν τα άπταιστα ελληνικά.  ;)

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δείτε.

Είχα την τύχη να εργαστώ για μια δεκαετία στην Ιταλική χερσόνησο.

Οι ελληνίδες που έρχονταν για διακοπές μόλις έβλεπαν ιμάτια Armani και αυτοκίνητο Ghibli γαργαλιόντουσαν και χασκογελάγανε. Το χοντρό γέλιο όμως έπεφτε όταν τις πήγαινα στο δωμάτιο και άρχιζαν τα άπταιστα ελληνικά.  ;)

Αυτό θα ήθελα να το δω on cam!!! Μετά πώς τους τα μπάλωνες??? χαχαχαχα

Επισκέπτης
Όλοι οι γαμισταράδες μαζευτήκανε πάλι εδώ.  :2funny: :jerking:

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι εννοεις ρε φιλε? δωσε παραδειγμα σε παρακαλω γιατι η αληθεια ειναι οτι συχνα ειμαι φλυαρος... Τι εννοεις ορθα κοφτα? εγγρινεις το i want ti fuck you και συ? η παραειναι κοφτο

Ρε'συ η γυναίκα σου μιλάει πάντα με τον τρόπο της....το θέμα είναι εσύ τι μηνύματα αντιλαμβάνεσαι. Υποθέτοντας πάντα ότι ο στόχος σου είναι το "once night stand"...για κάθε γυναίκα η προσέγγιση αλλάζει. Έχε ανοιχτούς τους δέκτες σου για να καταλάβεις τα μηνύματά τους.
Εγκρίνεται κατά περίπτωση όπως σου εξηγώ παραπάνω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ας καταθεσω κι εγω την αποψη μου.
Οσοι υποστηριζουν τετοιες ενεργειες, ή ψαχνουν αν εχουν επιτυχια, οπως αυτα τα "καλημερα, θελω να σε γαμησω", τι ακριβως θελουν να αποδειξουν?
Οτι ειναι ανικανοι να ξεστομισουν δυο λογια της προκοπης προκειμενου να προσελκυσουν ενα ατομο του αντιθετου φυλου, και ψαχνουν τροπους που καθε αλλο παρα σε πολιτισμο παραπεμπουν?
Προσωπικα δεν θα γουσταρα καθολου να παω με καποια, που αν της ελεγα "Καλημερα, θελεις να σε γαμησω" βλεποντας την πρωτη φορα στη ζωη μου, απαντούσε "ναι, παμε". Τι ακριβως θα ειχα πετυχει ετσι δηλαδη? Να πηδηξω? Και πού ειναι η επιτυχια, αν αυτή παει με οποιον της το ζηταει?
Αντι λοιπον να ψαχνετε αν οι ελληνιδες ή οι ξενες ανοιγουν πιο ευκολα τα ποδια με το "i want to fuck you" και να παραμυθιαζεστε οτι ειναι "ωραιο, ειλικρινες και ευθύ", κοιταξτε να βελτιωθειτε σαν ανθρωποι, να μπορειτε να λετε και δυο κουβεντες της προκοπης πλησιαζοντας τον αλλο, να τον κανετε να νιωσει σημαντικος, να εχει καποιο νοημα ολο αυτο τελος παντων.
Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο. Μην βαριεστε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι Αγγλίδες πάντως στο λένε στα ίσια! Όποιος σπουδάζει Αγγλία (ή έχει σπουδάσει Αγγλία) καταλαβαίνει τι εννοώ!!!
Ή όποιος τριγυρίζει σε Μάλλια, Φαληράκι, Λαγανά, κτλ, κτλ!
γιαυτο οσοι σπουδαζουν αγγλια και ερχονται για καλοκαιρι ελλαδα κανουν σαν τρελοι να γαμησουν τυπε?
εχουν βερεθει να γαμαν αγγλιδες και θελουν κατι πιο μεσογειακο :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Αυτό θα ήθελα να το δω on cam!!! Μετά πώς τους τα μπάλωνες??? χαχαχαχα

Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...

Επισκέπτης
Εγω κανω το απλο, γιατι ειμαι και ωραιο αντρας  :grin: παω στην γκομενα που θελω να ριξω, και της λεω θελεις να παμε βολτα με το κοτερο η την τζαγκουαρ που εχω εξω παρκαρισμενη, θεμα δευτερολεπτον ειναι να πεσει το μωρο  :dancing:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω κανω το απλο, γιατι ειμαι και ωραιο αντρας  :grin: παω στην γκομενα που θελω να ριξω, και της λεω θελεις να παμε βολτα με το κοτερο η την τζαγκουαρ που εχω εξω παρκαρισμενη, θεμα δευτερολεπτον ειναι να πεσει το μωρο  :dancing:
ωραια τακτικη εχεις τυπε,εμεις που ειμαστε ασχημοι τι να κανουμε; :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom