alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
γιαυτο οσοι σπουδαζουν αγγλια και ερχονται για καλοκαιρι ελλαδα κανουν σαν τρελοι να γαμησουν τυπε?
εχουν βερεθει να γαμαν αγγλιδες και θελουν κατι πιο μεσογειακο![]()
νοτιοσλαβες και αμερικανες τυπεΑγγλιδες ξενερωτες .............................. !!!
Μεσογειακο ταμπεραμεντο !!!![]()
![]()
![]()
νοτιοσλαβες και αμερικανες τυπε![]()
και τα λεφτά σου αισθήματα...Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...
Πόσο νότιες τύπε?νοτιοσλαβες και αμερικανες τυπε![]()
Πόσο νότιες τύπε?
πάντως και οι ταρίφες πηδάνε και οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν και διάφοροι του μεροκάματου που δεν χαρακτηρίζονται από την οικονομική τους ευμάρεια.και τα λεφτά σου αισθήματα...![]()
οι ταριφες πηδανε κατι φιδια τυπεπάντως και οι ταρίφες πηδάνε και οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν και διάφοροι του μεροκάματου που δεν χαρακτηρίζονται από την οικονομική τους ευμάρεια.
όλοι έχουν μιά θέση κάτω από τον ήλιο.πάντως και οι ταρίφες πηδάνε και οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν και διάφοροι του μεροκάματου που δεν χαρακτηρίζονται από την οικονομική τους ευμάρεια.
τύπε όποιος πηδάει φίδια κάτι πηδάει συνήθως......άλλο το φούσκωμα πραγμάτων και καταστάσεων και άλλο κάτι να βρίσκεται εντελώς στην σφαίρα της φαντασίας σου.οι ταριφες πηδανε κατι φιδια τυπε
μονο ο κολλητος του bbwlover γαμαει την αννουλα![]()
ακόμα και οι gayόλοι έχουν μιά θέση κάτω από τον ήλιο.
μα γιατί όχι;δεν είναι και αυτοί άνθρωποι;ακόμα και οι gay
άλλωστε ο ήλιος κυρίως γι'αυτούς καίει πια![]()
Ρε παιδια μην ξεχνατε τις Ελληνιδες που πανε στα νησια και μιλανε ξενες γλωσσες για να φανε πουτσα.
Ρε παιδια μην ξεχνατε τις Ελληνιδες που πανε στα νησια και μιλανε ξενες γλωσσες για να φανε πουτσα. Ελεος με τις καριολιτσες που εχουμε εδω περα. Αντε τωρα ντε!!!!
Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...
Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...