Νέα

Θελω να σε πηδηξω / i want to fuck you

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
γιαυτο οσοι σπουδαζουν αγγλια και ερχονται για καλοκαιρι ελλαδα κανουν σαν τρελοι να γαμησουν τυπε?
εχουν βερεθει να γαμαν αγγλιδες και θελουν κατι πιο μεσογειακο :grin:

Αγγλιδες ξενερωτες .............................. !!!

Μεσογειακο ταμπεραμεντο !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...
και τα λεφτά σου αισθήματα... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πόσο νότιες τύπε?
yugo1.gif

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
και τα λεφτά σου αισθήματα... :grin:
πάντως και οι ταρίφες πηδάνε και οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν και διάφοροι του μεροκάματου που δεν χαρακτηρίζονται από την οικονομική τους ευμάρεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάντως και οι ταρίφες πηδάνε και οι σερβιτόροι και οι μπάρμαν και διάφοροι του μεροκάματου που δεν χαρακτηρίζονται από την οικονομική τους ευμάρεια.
οι ταριφες πηδανε κατι φιδια τυπε :grin:

μονο ο κολλητος του bbwlover γαμαει την αννουλα :grin:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
όλοι έχουν μιά θέση κάτω από τον ήλιο.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οι ταριφες πηδανε κατι φιδια τυπε :grin:

μονο ο κολλητος του bbwlover γαμαει την αννουλα :grin:
τύπε όποιος πηδάει φίδια κάτι πηδάει συνήθως......άλλο το φούσκωμα πραγμάτων και καταστάσεων και άλλο κάτι να βρίσκεται εντελώς στην σφαίρα της φαντασίας σου.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ρε παιδια μην ξεχνατε τις Ελληνιδες που πανε στα νησια και μιλανε ξενες γλωσσες για να φανε πουτσα. Ελεος με τις καριολιτσες που εχουμε εδω περα. Αντε τωρα ντε!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε παιδια μην ξεχνατε τις Ελληνιδες που πανε στα νησια και μιλανε ξενες γλωσσες για να φανε πουτσα. Ελεος με τις καριολιτσες που εχουμε εδω περα. Αντε τωρα ντε!!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Αμ δεν τους τα "μπάλωνα" εγώ. Αυτές ήταν που άρχιζαν τις δικαιολογιές τύπου : "Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, αλλά μου άρεσες πραγματικά..." Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα, αλλά δεν έιμαι καμιά πουτάνα... με επηρέασε η ερωτική ατμόσφαιρα και οι λεπτοί σου τρόποι" κλπ...

Ξεκωλιάρες....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom