Νέα

Θελω να σε πηδηξω / i want to fuck you

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Διαβαζα ενα φορουμ (γερμανου) οπου με λιγα λογια συμβουλεβε μετα απο εντονο κοζαρισμα σε ενα κλαμπ, και αφου πιστευουμε οτι δειχνει ενδιαφερον το γκομενακι να πλησιασουμε και να της ψυθιρισουμε στο αυτι κατι σχετικο. Και αν ρωτησει πως τολμας η κατι τετοιο να απαντησουμε κατι του στυλ"ειμαι ευθυς και σε οποιον αρεσει". Υποστηριζει οτι ξαφνικα τα one night stand γιναν πολυ ευκολα για αυτον

Εχει ακολουθησει κανεις τετοιες πρακτικες ειτε ελλαδα ειτε νησια (τουριστριες) ειτε εξωτερικο?

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Φυσια δε σημαινει οτι η γμενα θα γυρισει επιτοπου στα 4 αλλα θα ξερει κατευεθειαν οτι αν ασχοληθει μαζι σου θα πεσει πουτσα καπως ετσι το πηγαινε αποτι καταλαβα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Διαβαζα ενα φορουμ (γερμανου) οπου με λιγα λογια συμβουλεβε μετα απο εντονο κοζαρισμα σε ενα κλαμπ, και αφου πιστευουμε οτι δειχνει ενδιαφερον το γκομενακι να πλησιασουμε και να της ψυθιρισουμε στο αυτι κατι σχετικο. Και αν ρωτησει πως τολμας η κατι τετοιο να απαντησουμε κατι του στυλ"ειμαι ευθυς και σε οποιον αρεσει". Υποστηριζει οτι ξαφνικα τα one night stand γιναν πολυ ευκολα για αυτον

Εχει ακολουθησει κανεις τετοιες πρακτικες ειτε ελλαδα ειτε νησια (τουριστριες) ειτε εξωτερικο?

Με ξένες έχει πέραση.... Με Ελληνίδες όχι. Η Ελληνίδα θέλει ψηστήρι.

Η ξένη, αν σε γουστάρει και σου χαμογελάσει σε ένα μπαρ ενώ σε κοιτάει επίμονα, δεν θα πεις περισσότερα.

Σαν το ανέκδοτο...

Πλησιάζει ο τύπος την κοπέλα και της λέει:

" Θέλεις να πηδηχτούμε?"

Του λέει αυτή καυλωμένη:
" Σπίτι μου η σπίτι σου?"

Και ο τύπος:

" Κουβέντα θα ανοίξουμε τώρα?"

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6

Εντάξι, κάπος τελιομένι τακτική. Εκτός και αν είνε ο πέφτων πολύ άνο του μετρίου, προβλέπω για 100 γκόμενες: 3 γκολ, 20 γελάκια/βλεμματα "τι λέει το άτομο", 59 χαστούκια, 12 τσαμπουκάδες από γκόμενο/συγγενέις, καi 6 μηνύσεις για παρενόχληση.

Nai eίμε φύσει απεσιόδοξος..  :P

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μιλαμε για καταστασεις γερου κοζαρισματος. Εγω πχ εχω παρατηρησει αρκετες φορες κυριως σε κλαμπ του εξωτερικου γκομενες να με κοιτανε μες στα ματια γερα μεχρι που εγω αλλαζω βλεμα (και μετα απο λιγο τις πιανω να ξανακοιτανε) και δε ξερω τι να τους πω δλδ.. ε σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι ν το δοκιμασω και γιαφτο τωτησα αν εχει κανεις αναλογη εμπειρια αμεσου χοσιματος.. Οκ αντι για fuck μπορεις να πεις have sex για να μην ακουστει τοσο ομο ισως

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
  Με ξένες έχει πέραση.... Με Ελληνίδες όχι. Η Ελληνίδα θέλει ψηστήρι.

Η ξένη, αν σε γουστάρει και σου χαμογελάσει σε ένα μπαρ ενώ σε κοιτάει επίμονα, δεν θα πεις περισσότερα.

Σαν το ανέκδοτο...

Πλησιάζει ο τύπος την κοπέλα και της λέει:

" Θέλεις να πηδηχτούμε?"

Του λέει αυτή καυλωμένη:
" Σπίτι μου η σπίτι σου?"

Και ο τύπος:

" Κουβέντα θα ανοίξουμε τώρα?"

Εχεις δοκιμασει και λες οτι εχει περαση? εμπειριες? τι ξερεις για ξενες και τετοιες καταστασεις? δε μιλαμε να ειναι η αλλη αναισθητη απ τα πλτα ετσι? ουτε εσυ φυσικα... Γενικα εγω αποφασισα οταν βγαινωμε σκοπο να προσπαθησω κανα γκομενακι αντε να πινω μια μπυρα για να εχω κατι να κανω. Μη σου πω και καθολου αλκοολ

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μιλαμε για καταστασεις γερου κοζαρισματος. Εγω πχ εχω παρατηρησει αρκετες φορες κυριως σε κλαμπ του εξωτερικου γκομενες να με κοιτανε μες στα ματια γερα μεχρι που εγω αλλαζω βλεμα (και μετα απο λιγο τις πιανω να ξανακοιτανε) και δε ξερω τι να τους πω δλδ.. ε σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαι ν το δοκιμασω και γιαφτο τωτησα αν εχει κανεις αναλογη εμπειρια αμεσου χοσιματος.. Οκ αντι για fuck μπορεις να πεις have sex για να μην ακουστει τοσο ομο ισως

Φίλε σε αυτές τις περιπτώσεις πας ορθά και κοφτά. Αν φλυαρείς όπως κάνεις εδώ για το θέμα, άστο.....το σπορ δεν είναι για σένα! Σαφέστατα έχεις περισσότερες πιθανότητες όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερης ηλικίας.
Τύπε....γιατί δεν λες... "Do you have any ideas on earthquakes?" ...Εεε....δεν πιστεύω να βρεις σεισμολόγο για να σου απαντήσει...και μετά της λες..."Would you like to feel an orgasmic earthquake between your legs?"...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
κωλοχοντρες μπαζα θα ηταν
που να γαμησεις εσυ με τετοια μουρη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Οι Αγγλίδες πάντως στο λένε στα ίσια! Όποιος σπουδάζει Αγγλία (ή έχει σπουδάσει Αγγλία) καταλαβαίνει τι εννοώ!!!
Ή όποιος τριγυρίζει σε Μάλλια, Φαληράκι, Λαγανά, κτλ, κτλ!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Εχεις δοκιμασει και λες οτι εχει περαση? εμπειριες? τι ξερεις για ξενες και τετοιες καταστασεις? δε μιλαμε να ειναι η αλλη αναισθητη απ τα πλτα ετσι? ουτε εσυ φυσικα... Γενικα εγω αποφασισα οταν βγαινωμε σκοπο να προσπαθησω κανα γκομενακι αντε να πινω μια μπυρα για να εχω κατι να κανω. Μη σου πω και καθολου αλκοολ

Γιεαπ. Όσον καιρό ήμουν ελεύθερος, και προσπαθούσα να καμακώσω, αυτό εβλεπα. Οι ξένες γενικά δεν σου ζαλίζουν τον πούτσο.

Αν η ξένη γκόμενα σε γουστάρει θα σε πάρει μέχρι και εκείνη από το χέρι να πας να την πηδήξεις.
 Το ίδιο όμως θα κάνει και με άλλους.

Η Ελληνίδα είναι πιο εγκεφαλική γκόμενα. Θέλει ψηστήρι, θέλει κυνηγητό, θέλει να την διεκδικήσεις.

Τώρα στο σεξ.... η ελληνίδα είναι ηφαίστειο. Οι ξένες είναι πιο κρύες.

Όχι πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ο κανόνας πάντως αυτός είναι.

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:zfuck:
Οι Αγγλίδες πάντως στο λένε στα ίσια! Όποιος σπουδάζει Αγγλία (ή έχει σπουδάσει Αγγλία) καταλαβαίνει τι εννοώ!!!
Ή όποιος τριγυρίζει σε Μάλλια, Φαληράκι, Λαγανά, κτλ, κτλ!

Και οι Γαλλίδες, κι οι Αμερικάνες, κι οι Βουλγάρες, κι οι Σουιδέζες, κι οι Γερμανίδες, κι οι Ιταλίδες...για Ελληνίδες δεν έχω δοκιμάσει την απολύτως ευθύ προσέγγιση. Πάντα δια της πλαγία οδού και μετά  :knockinb: :knockinb: :knockinb:  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
 Γιεαπ. Όσον καιρό ήμουν ελεύθερος, και προσπαθούσα να καμακώσω, αυτό εβλεπα. Οι ξένες γενικά δεν σου ζαλίζουν τον πούτσο.

Αν η ξένη γκόμενα σε γουστάρει θα σε πάρει μέχρι και εκείνη από το χέρι να πας να την πηδήξεις.

Η Ελληνίδα είναι πιο εγκεφαλική γκόμενα. Θέλει ψηστήρι, θέλει κυνηγητό, θέλει να την διεκδικήσεις.

Πόσες ιταλιάνες και φραντσέζες έχετε πηδήξει με αυτόν τον τρόπο;

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Τύπε...η Ελληνίδα είναι απλά πιο χειροπρακτική γκόμενα...κάτι να μπαίνει στο χέρι της. Οι γυναίκες είναι αντίστοιχες παντού...δεν φταίει η εθνικότητα τους για το πώς συμπεριφέρονται στο σεξ. Διαφωνώ για το κρύες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Πόσες ιταλιάνες και φραντσέζες έχετε πηδήξει με αυτόν τον τρόπο;

Οι Ιταλίδες είναι πολύ δύσκολες. Καθολικές γαρ.  Ιταλίδα δεν έχω πηδήσει ποτέ καμμία.

Γαλλίδες δύο. Η μία από το Μπορντώ και η άλλη από το Παρίσι. Τις είχα γνωρίσει νεαρούλης, εγώ 20 αυτές 18. Μη φανταστείς τίποτα σπουδαίο στο πρόσωπο, ίσως να τις έλεγες και άσχημες, αλλά καταπληκτικά σώματα...

Κι αυτή η Γαλλική γλώσσα.... Να κάνεις σεξ και να ακούς Γαλλικά...  :cum: :cum: :cum:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

ναι , πρέπει να ρίξεις την αξιοπρέπειά σου για να γαμήσεις ελληνίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom