giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλλη χαρη εχει το φυσικο που το χτυπας μεχρι να δακρυσηναι και μετα θα διωξει το παιδι για να ασχολιται με τα παιχνιδια της
Αλλη χαρη εχει το φυσικο που το χτυπας μεχρι να δακρυσηναι και μετα θα διωξει το παιδι για να ασχολιται με τα παιχνιδια της
Το δικο σου 1ο δονητη θα στον κανω δωρο μολις καταλαβεις οτι διαφημιση εχω κανει ΗΔΗ μαλακα!μας σκοτισες τ΄αρχιδια λεμε. νταξη ρε μεγαλε οσοι θελουν δονητες θα ερχονται να παιρνουν απο το μαγαζι σου. ησυχασες τωρα? αντε να κανεις μπανιο να ετοιμαστεις για την ανασταση.
θελω και εγω ενα τετοιο δωροΤο δικο σου 1ο δονητη θα στον κανω δωρο μολις καταλαβεις οτι διαφημιση εχω κανει ΗΔΗ μαλακα!
Το δικο σου 1ο δονητη θα στον κανω δωρο μολις καταλαβεις οτι διαφημιση εχω κανει ΗΔΗ μαλακα!
Αλλη χαρη εχει το φυσικο που το χτυπας μεχρι να δακρυση
ναι αλλα για αλλαγη ωραια ειναι και τα παιχνιδακιαΣωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ο γερόγατος
Άσε που το γλύφει και μεγαλόνει και στο τέλος την φτύνει, η τεχνολογία δεν εχει ακόμα προχωρήσει τόσο πολύ
Οταν θα τελειωσουν οι αντρες τοτε ναιναι αλλα για αλλαγη ωραια ειναι και τα παιχνιδακια
οχι ρε Γιωργη μου μαζι με τους αντρεςΟταν θα τελειωσουν οι αντρες τοτε ναι
οχι ρε Γιωργη μου μαζι με τους αντρες
αντε παω να παιξω τωρα με το δικο μου παιχνιδακιΜας καβλωσες χρονίαρα μέρα
Μακριααααα με σενα δεν εχει μπεσα, στο τελος θα θελης να μας τον βαληςοχι ρε Γιωργη μου μαζι με τους αντρες
Σου ξαναλέω ότι το πιο ποιοτικό κατάστημα με τις καλύτερες τιμές κ εξυπηρέτηση είναι το .Δε θα ηθελα να παρω κατι μεταχειρισμενο για αυτο το λογω καταστηματα φυσικα οπως το sexplanet.gr σου παρεχουν τη δυνατοτητα δειγματοληψιας και χωρις το ενδεχομενο επιστροφης προιοντος επειδη δεν ειναι οπως το περιμενες απο μια φωτογραφια, απο ενα e-shop καταστημα.
Οποτε για αυτο το λογο η οιαδηποτε συγκριση e-shop με καποιο φυσικο καταστημα που τα προιοντα που εμπορευονται χρηζουν ιδιαιτερης μεταχειρισης ειναι ατοπη.
Προφανως το γκουγκλαρισμα για ερευνα αγορας να συμφερει για μια τηλεοραση η μια υπηρεσια που αν και εκει ισχυουν αλλες παραμετροι και οσων αφορα τις πολιτικες επιστροφης,
αλλα το να υπαρχει e-shop που να μη δεχεται επιστροφες λογω της ιδιαιτεροτητας των προιοντων του
για μενα δεν ειναι οκ.
Θα χαρω τελος να μου απαντησεις αφου εχεις κανει ερευνα αγορας αν εχεις να προτεινεις αποκλειστικα e-shop
η
αν εχεις καποιο φθηνοτερο φυσικο καταστημα apo to που προτεινα.
Μακριααααα με σενα δεν εχει μπεσα, στο τελος θα θελης να μας τον βαλης
http://[URL unfurl="true"]www.femdomcity.com/reviews/temgallery27/P1019190copy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Tι είναι πάλι τούτο;;;;;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think:
Μασωνική στοά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
μονο εαν το θελετε εσειςΜακριααααα με σενα δεν εχει μπεσα, στο τελος θα θελης να μας τον βαλης
Ποτεεεεεεεεεε για εσας προοριζεται το εργαλειομονο εαν το θελετε εσεις
καλα οκ :-*Ποτεεεεεεεεεε για εσας προοριζεται το εργαλειο
Δεν καιεικαλα οκ :-*
I am a good girl I amΔεν καιει
ναι τυπε ειναι η στοα της Μεγαλης ΤρυπαςTι είναι πάλι τούτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μασωνική στοά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;