Νέα

Θέλω να κάνω εξωσυζυγική σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..

Aπλοποίησε τίς καταστάσεις.Προσπάθησε νά δείς τήν γυναίκα σου σάν πουτάνα.Αν είσαι λίγο ψαγμένος, μεταμόρφωσέ τη σέ πουτάνα.Θάχεις καί οικονομία!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
η γνωμη μου ειναι οτι status symbol, εκτως των παγιων σαφως, ειναι η νομιμη συζυγος. Οχι η ερωμένη.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το πρώτο status sybol, είναι η ωραία σύζυγος. Εξ άλλου ακριβό εξοχικό στη Μύκονο και σπίτι 90 τ.μ.στο Μπουρνάζι δεν λέει. Στην Εκάλη πρέπει να είναι και το σπίτι, το Παλ. Ψυχικό κλπ.
Όμως όταν είσαι 55 πόσο να είναι η σύζυγος; 45 πες. Όσο ωραία μπορεί να είναι μια 45άρα. Τί να κάνεις, να την αλλάξεις όταν πάει 40 με πιο μικρή; Την (μόνιμη) γκόμενα όμως την διαλέγεις εσύ ανάλογα με τα γούστα (και την τσέπη) σου σε όποια ηλικία την θέλεις και φυσικά την αλλάζεις όταν την βαρεθείς.

Η τέως σύζυγος του Μπερλουσκόνι ήταν μάλλον η πιο ωραία γυναίκα που είχε στη ζωή του (διάσημη και πανέμορφη ηθοποιός όταν την παντρεύτηκε). Όμως είχε πάει 50 και αυτή και ο (πάμπλουτος) πορνόγερος ήθελε πιο φρέσκαδούρα. Κι ας ήταν και φτηνιάρικα αλητάκια μερικά από αυτά...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το πρώτο status sybol, είναι η ωραία σύζυγος. Εξ άλλου ακριβό εξοχικό στη Μύκονο και σπίτι 90 τ.μ.στο Μπουρνάζι δεν λέει. Στην Εκάλη πρέπει να είναι και το σπίτι, το Παλ. Ψυχικό κλπ.
Όμως όταν είσαι 55 πόσο να είναι η σύζυγος; 45 πες. Όσο ωραία μπορεί να είναι μια 45άρα. Τί να κάνεις, να την αλλάξεις όταν πάει 40 με πιο μικρή; Την (μόνιμη) γκόμενα όμως την διαλέγεις εσύ ανάλογα με τα γούστα (και την τσέπη) σου σε όποια ηλικία την θέλεις και φυσικά την αλλάζεις όταν την βαρεθείς.

Η τέως σύζυγος του Μπερλουσκόνι ήταν μάλλον η πιο ωραία γυναίκα που είχε στη ζωή του (διάσημη και πανέμορφη ηθοποιός όταν την παντρεύτηκε). Όμως είχε πάει 50 και αυτή και ο (πάμπλουτος) πορνόγερος ήθελε πιο φρέσκαδούρα. Κι ας ήταν και φτηνιάρικα αλητάκια μερικά από αυτά...

:cum:

edit: doc, έχουμε ένα πμ στην μεση νομίζω... ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
καλα σε εκοψα εγω για ανωμαλαρα τυπε :2funny:
δεν ξερεις οτι ειναι ανωμαλια να γαμας την γυναικα σου τυπε? :2funny:

Έχεις ένα δίκιο. Συγγενής σου είναι, μάνα των παιδιών σου, την γαμάς κι από πάνω; Και τί θα πεις στο γιό σου αν σας πιάσει; "Σου γαμώ τη μάνα κωλόπαιδο!"; Δεν θα του δημιουργήσεις ψυχικά τραύματα; :grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οταν θελουμε να ξενογαμαμε χωριζουμε.

θα με κραξετε τωρα αλλα στα παπαρια μου.

δικιο εχω.

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωστος. Μια σχεση θελει εξοδους, γαμισια, δωρα, χρονο, επαφη. Τι απο ολα σου περισσευει απο τον ενγαμο βιο?
Διαφωνώ. Οι περισσότερες παντρεμένες που ψάχνονται -λόγω σεξουαλικής ανίας- ενδιαφέρονται για αβυσσαλέα γαμήσια σαν αυτά που έκαναν κααααάποτε και, άντε λίγη τρυφερότητα (μετά ;)) και σεβασμό (δεν είμαστε και τσούλες  :cheesy:).
Τα δωράκια πού θα τα εμφανίσουν; ''Κοίτα αγάπη μου (σύζυγος) τι ωραία σκουλαρίκια'';
Kika man, προχώρα και με τη δέουσα προσοχή -κι οι τοίχοι έχουν αυτιά- θα περάσεις ζάχαρη.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..
Cool-Story-Bro.jpg

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Για δοκίμασε εδώ
Πάντως αν αυτό που σε απασχολεί είναι μόνο το sex επέλεξε επαγγελματία. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από πολλές κακοτοπιές.

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175

Πειτε καμια αποψη..

Μαλών; λάθος πόρτα χτύπησες!!! 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Γιατί θα γίνεις ρεζίλι καυλιάρη μου? Κοιτάς ποιάς παίζει το ματάκι, και κάνεις την κίνησή σου την κατάλληλη στιγμή.

Αν ενδώσει, περνάς στα ενδότερα. Αν όχι, μισή ντροπή δική σου, και μισή δικιά της που δεν καταδέχθηκε να δοκιμάσει το σπέρμα σου!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.481
Πόντοι
506

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..

...Να σε στείλω για κανα μασαζάκι στη θεία Ελένη να χάσεις τη μπάλα?? (και μαζί τις ανόητες ιδέες για εξωσυζυγική σχέση?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom