Νέα

Θέλω να κάνω εξωσυζυγική σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785
Καλά το να μας αφορήσει στα αρχιντ@α μας, μην είναι λιγμένοι οι μπάφοι αυτό μας νοιάζει

Άπορω ρε φιλουνάδα πώς ένα σοβαρό άτομο καί με περγαμηνές
ΕΤΑ ώσαν τόν λατρεμένο poureinger ύπερασπίζεται τό μεγαλύτερο
λαμόγιο τού sait papagiorgos  :think: :think: :think: :think:

ΑΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Άπορω ρε φιλουνάδα πώς ένα σοβαρό άτομο καί με περγαμηνές
ΕΤΑ ώσαν τόν λατρεμένο poureinger ύπερασπίζεται τό μεγαλύτερο
λαμόγιο τού sait papagiorgos  :think: :think: :think: :think:

ΑΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Από ότι φαίνεται, τον Παπαγιώργη πολλοί εμίσησαν. Τους μπάφους ουδείς.  :2funny: :2funny: :2funny:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Estimated Time of Arrival  :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σαν και αυτο που βλεπουμε σε αγγελιες στο διαδυκτιο '' ζητειται κυρια που να χρειαζεται 500€ έξτρα μηνιαίο εισοδημα'' απο σοβαρο και αξιοπρεπή κύριο για 1-2 συναντήσεις την εβδομαδα?  :2funny:

Το ποσό είναι σχετικό, ανάλογα με το τί "κατηγορίας", ενδεχομένως και "αναγνωρισιμότητας" μουνί έχεις απαίτηση να χτυπήσεις. Τα 500 είναι μια χαρούλα για μια μέτρια 30φεύγα νοικοκυρά, κατά προτίμησιν χωρισμένη με δύο παιδιά, που δουλεύει πωλήτρια σε Σούπερ Μάρκετ και παίρνει επίσης 500 από την δουλειά (6ωρο που γίνεται 7,5ωρο) τη μέρα.
Για μία πάρα πολύ όμορφη 30- που έχει βγει και στην τηλεόραση ή φωτογραφηθεί για εξώφυλλο περιοδικού μπορεί και να δεκαπλασιαστεί το ποσόν, αν το αντέχει η τσέπη σου. Στα ενδιάμεσα πολλές οι επιλογές.

Το διαδίκτυο λίγο "άκομψο" μου κάνει...

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η εξωσυζυγική σχέση έχει τα καλά της και τα κακά της. Στα καλά είναι το τσάμπα ξενογαμήσι και στο ότι και οι δύο μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τις περισσότερες από τις φαντασιώσεις που έχετε. Στα κακά της είναι η εξάρτηση που ίσως αποκτήσετε ο ένας για τον άλλο (ειδικά όταν την καταβρίσκετε στο σεξ) και βέβαια ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.

Αν όμως επιμένεις να θέλεις να ξεφύγεις από μπουρδέλα και κολάδικα και να ρίχνεις και κάνα :fuck2: στο τσάμπα, δοκίμασε τότε διάφορα social sites στο Διαδίκτυο και "ψάρεψε" απο κει καμία παντρεμένη για φικι φικι. Να ξέρεις όμως ότι δεν πρόκειται να βρεις μοντέλες εκεί πέρα. Απλά κάποιες συνηθισμένες (και κακογαμημένες) νοικοκυρούλες που θέλουν διόρθωση "τα υδραυλικά" τους  :knockinb:. Σ' αυτή την περίπτωση θέλει υπομονή για να την "ψήσεις" και να την καταφέρεις μέχρι να βρεθείτε και να σου κάτσει.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..

χρειαζεται μια στρατιγικη.

πρωτος τροπος: ταργκεταρεις παντρεμενες ΜΟΝΟ. μπαινεις σε 2-3 σαιτ και ψαχνεις με βαση την ηλικια και τις προδιαγραφες που θελεις. αρχιζεις επαφες. απο τις 10, θα σου απαντησουν οι 3-4 και απο αυτες 1-2 θα βνουν μαζι σου. ειναι στο χερι σου αν θα τις πηδηξεις η οχι. αυτος ειναι ο δυσκολος τροπος. time consuming. αλλα ο πιο οικονομικος (δεν εχω ιδεα για τα δικα σου οικονομικα). επισης μπορεις να βρεις διαμαντια απο τη παραπανω στρατιγικη. αλλα να εισαι ετοιμςο κκαι για σαβουρα.

αλλος τροπος: γινεσαι sponsor. 500-1000€ το μηνα, απο φοιτητρια μεχρι καλογρια. πας 1-2 απογευματακια, γαμας, τρωας - αμα λάχει :2funny:- και φευγεις.

τριτος τροπος. τα ξεχνας ολα τα παραπανω και ct/cg/studia - ζεις. σιγουρη συνταγη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom