Νέα

Θέλω να κάνω εξωσυζυγική σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kikas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το ποσό είναι σχετικό, ανάλογα με το τί "κατηγορίας", ενδεχομένως και "αναγνωρισιμότητας" μουνί έχεις απαίτηση να χτυπήσεις. Τα 500 είναι μια χαρούλα για μια μέτρια 30φεύγα νοικοκυρά, κατά προτίμησιν χωρισμένη με δύο παιδιά, που δουλεύει πωλήτρια σε Σούπερ Μάρκετ και παίρνει επίσης 500 από την δουλειά (6ωρο που γίνεται 7,5ωρο) τη μέρα.
Για μία πάρα πολύ όμορφη 30- που έχει βγει και στην τηλεόραση ή φωτογραφηθεί για εξώφυλλο περιοδικού μπορεί και να δεκαπλασιαστεί το ποσόν, αν το αντέχει η τσέπη σου. Στα ενδιάμεσα πολλές οι επιλογές.

Το διαδίκτυο λίγο "άκομψο" μου κάνει...

τις γλαστρες (τηλεοπτικες ή μη) εγω προτιμω να τις αγοραζω με την συνευρεση/περίπτωση. και ειμαι εντελως κατα της παγιας αμοιβης για να γαμησεις.

η πληρωνεις και περνεις αυτο που θελεις ή διεκδικεις ενα ''σταμπα'' γαμησι, να σου μεινει και η ικανοποιηση της κατακτησης.

μεσοβεζικα του στυλ να δινειςενα χιλιαρικάκι σε μια πωλητρια να την γαμας με το μηνα, εμενα μου φαινεται χειρωτερο απο ολα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
χρειαζεται μια στρατιγικη.

πρωτος τροπος: ταργκεταρεις παντρεμενες ΜΟΝΟ. μπαινεις σε 2-3 σαιτ και ψαχνεις με βαση την ηλικια και τις προδιαγραφες που θελεις. αρχιζεις επαφες. απο τις 10, θα σου απαντησουν οι 3-4 και απο αυτες 1-2 θα βνουν μαζι σου. ειναι στο χερι σου αν θα τις πηδηξεις η οχι. αυτος ειναι ο δυσκολος τροπος. time consuming. αλλα ο πιο οικονομικος (δεν εχω ιδεα για τα δικα σου οικονομικα). επισης μπορεις να βρεις διαμαντια απο τη παραπανω στρατιγικη. αλλα να εισαι ετοιμςο κκαι για σαβουρα.

αλλος τροπος: γινεσαι sponsor. 500-1000€ το μηνα, απο φοιτητρια μεχρι καλογρια. πας 1-2 απογευματακια, γαμας, τρωας - αμα λάχει :2funny:- και φευγεις.

τριτος τροπος. τα ξεχνας ολα τα παραπανω και ct/cg/studia - ζεις. σιγουρη συνταγη.

Αυτό πάλι τι είναι  :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6

πρωτος τροπος: ταργκεταρεις παντρεμενες ΜΟΝΟ. μπαινεις σε 2-3 σαιτ και ψαχνεις με βαση την ηλικια και τις προδιαγραφες που θελεις. αρχιζεις επαφες. απο τις 10, θα σου απαντησουν οι 3-4 και απο αυτες 1-2 θα βνουν μαζι σου. ειναι στο χερι σου αν θα τις πηδηξεις η οχι. αυτος ειναι ο δυσκολος τροπος. time consuming. αλλα ο πιο οικονομικος (δεν εχω ιδεα για τα δικα σου οικονομικα). επισης μπορεις να βρεις διαμαντια απο τη παραπανω στρατιγικη. αλλα να εισαι ετοιμςο κκαι για σαβουρα.
Φιλε γεια
εισαι στο πνευμα μου
ετσι το δουλευα εγω κ το δουλευω ακομα οταν παω στο εξωτερικο
ανατ.ευρωπη
εκει ομως ξερω τα σαιτ
ελλαδα oxi
αλλα  δεν θελω facebook κ τεττοια,αυτα εινε χασιμο χρομου
αν υπαρχει καποιο αλλο πιο προχωρημεννο κ πιο ερωτικο σε σχεση με παντρεμενες κλπ η κατι παρεμφερες,οχι ττοσο μαλακοφιλικο οπως facebook
thanks

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.301
Πόντοι
22.785
τρως (φαι)  :2funny: το κανει φιλος! στο τελος μονο ετρωγε και δεν γαμαγε.  :2funny:

Δηλαδή λές για να φτάσει νά άποδεχτεί καί ο τελευταίος λαϊκός άνθρωπος, μια σουβλατζού, πρέπει να  το έπιβάλει η πολιτεία ?????????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τώρα που το καλοσκέφτομαι το δύσκολο πια δεν είναι να κάνεις εξωσυζηγική αλλά νορμάλ εσωσυζηγική σχέση(μ αυτή που ζεις)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τις γλαστρες (τηλεοπτικες ή μη) εγω προτιμω να τις αγοραζω με την συνευρεση/περίπτωση. και ειμαι εντελως κατα της παγιας αμοιβης για να γαμησεις.

η πληρωνεις και περνεις αυτο που θελεις ή διεκδικεις ενα ''σταμπα'' γαμησι, να σου μεινει και η ικανοποιηση της κατακτησης.

μεσοβεζικα του στυλ να δινειςενα χιλιαρικάκι σε μια πωλητρια να την γαμας με το μηνα, εμενα μου φαινεται χειρωτερο απο ολα.

Εγώ δεν είπα αν αυτή η λύση μου αρέσει ή όχι. Είπα πως υπάρχει.
Κάτι αντίστοιχο με το να έχεις μόνιμο εξοχικό ή να αλλάζεις τόπο διακοπών. Και βέβαια, όσον αφορά το εξοχικό, μπορείς να έχεις εξοχικό 500 τμ στη Μύκονο ή στο Πόρτο Χέλι ή παράπηγμα στη Λούτσα.
Αντίστοιχα μπορείς να κάνεις διακοπές σε σουίτες πεντάστερων ή σε rooms to let του 50άρικου. (Σε πουτάνες η αντιστοιχία είναι ακριβά κώλ γκερλς - σίτιτουρς ή ντέλα)

ΟΜΩΣ αν είσαι ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ (μάλλον κανείς από εμάς δεν είναι τόσο) το ακριβό εξοχικό στη Μύκονο και το κρούιζερ ίσως, το θέλεις σαν Status symbol.
Αντίστοιχα, όχι δέχεσαι, αλλά επιζητείς να πληρώνεις τη διάσημη μοντέλα για να σου κάθεται όταν έχεις χρόνο (και καύλες). Οι πλούσιοι Σαουδάραβες ανάλογα έχουν πολλές γυναίκες. Γι αυτό τις έχουν, για να δείχνουν πως είναι πλούσιοι.

Τώρα για την μόνιμη γκόμενα, κακομοίρα χωρισμένη πωλήτρια με το 500άρικο, θα συμφωνήσω πως βγάζει μιζέρια, όπως και το παράπηγμα στη Λούτσα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΟΜΩΣ αν είσαι ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ (μάλλον κανείς από εμάς δεν είναι τόσο) το ακριβό εξοχικό στη Μύκονο και το κρούιζερ ίσως, το θέλεις σαν Status symbol.
Αντίστοιχα, όχι δέχεσαι, αλλά επιζητείς να πληρώνεις τη διάσημη μοντέλα για να σου κάθεται όταν έχεις χρόνο (και καύλες). Οι πλούσιοι Σαουδάραβες ανάλογα έχουν πολλές γυναίκες. Γι αυτό τις έχουν, για να δείχνουν πως είναι πλούσιοι.

Τώρα για την μόνιμη γκόμενα, κακομοίρα χωρισμένη πωλήτρια με το 500άρικο, θα συμφωνήσω πως βγάζει μιζέρια, όπως και το παράπηγμα στη Λούτσα...

η γνωμη μου ειναι οτι status symbol, εκτως των παγιων σαφως, ειναι η νομιμη συζυγος. Οχι η ερωμένη. το status τηε ερωμενης σαν εργαλίο επίδειξης το θεωρω εντελως αρρωστημενο. αμα θες να το παιξεις, παρε ενα λίαρ, ενα σπιτι στο λουγκανο, ενα νησι. το να πηδας τη γλαστρα, και να το επιδεικνυεις, μονο κομλεξ δειχνει. καλυπτει αλλες αναγκες και οχι την ερωτικη ποικιλια, διαφορετικοτητα και εναλλαγες παραστασεων που ΠΡΕΠΕΙ να ζηταει κανεις απο μια ερωμενη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.815
Πόντοι
3.715
risky περιπέτειες ψάχνεις kikas

δεν έχω να συμπληρώσω κάτι, γιατί όποια παράλληλη σχέση παίζει μέσα σε γάμο γίνεται στο τέλος παράλυτη. Ο έρωτας δεν είναι αστείο θέμα, όσο τονώνει τόσο λερώνει, αρκεί ένα απροσδόκητο/ αστάθμητο στροβίλισμα στο νόμισμά του και από βασιλιάς γίνεσαι πληβίος.

Βέβαια είναι γαργαλιστικότατο το θέμα της εξωσυζυγικής, δεν το συζητάω, βάλτο όμως στη ζυγαριά, μπορεί να τα χάσεις όλα.

ενώ με τον αγοραίο, έχεις τα ''σοκολατάκια'' σου, τα τρως, πετάς το περιτύλιγμα, μένει μια γλυκιά γεύση, καθάρισες, βγήκανε και τα πάθη.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Μην το κάνεις φίλε ορίτζιναλ πόστερ του θέματος.Αμα σε πιάσει η γυναίκα σου τη γάμησες, θα σε τρέχει στα δικαστήρια και θα την πληρώνεις κιόλας.

ΓΑΜΑ ΤΑ ΒΙΖΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΤΙΤΟΥΡΑΚΙΑ ΤΥΠΕ ΜΟΥ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παίχτη το οικονομικό πως πάει; Κρατιέσαι; Αν κρατιέσαι δεν υφίσταται θέμα. Όλο και κάποια θα βρεθεί να χρειάζεται κάποιες "παροχές" και κάποια "δωράκια" που δεν μπορεί να εξασφαλίσει μόνη της (ή να της παράσχει ο σύζυγος) ΧΩΡΙΣ να γίνει και πουτάνα.
Αν δεν "κρατιέσαι" οικονομικά και εμφανισιακά δεν είσαι ο Μπραντ Πίτ το μόνο που μένει είναι να "πουλήσεις" αίσθημα. Οι γυναίκες σπάνια (και λίγες) διαχωρίζουν το σεξ από το αίσθημα. (Εκτός είπαμε κι αν τίθεται θέμα συμφέροντος...)
Αν είσαι καλός στο "παραμύθι" λοιπόν προχωράς, διότι και συναισθηματικά (εκτός από χρηματικά) ακάλυπτες θα βρεις αρκετές, παντρεμένες και ελεύθερες. Αλλιώς έχεις χάσει...

Υ.Γ. Το που είσαι παντρεμένος γενικώς μάλλον καλό είναι, εκτός από ένα συγκεκριμένο τάρκετ γκρουπ (30άρες ανύπαντρες που "καίγονται" να βάλουν την κουλούρα). Για τις παντρεμένες, χωρισμένες με παιδιά και πιτσιρίκες μάλλον για καλό μου φαίνεται.

το πιο σωστο ποστ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..
τυπε το σκεφτηκες καλα;πολυ το φιλοσοφεις βλεπω... :grin: :grin: :grin:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

αλλος τροπος: γινεσαι sponsor. 500-1000€ το μηνα, απο φοιτητρια μεχρι καλογρια. πας 1-2 απογευματακια, γαμας, τρωας - αμα λάχει :2funny:- και φευγεις.

τριτος τροπος. τα ξεχνας ολα τα παραπανω και ct/cg/studia - ζεις. σιγουρη συνταγη.

Εύγε EftexTP  :thumbsup:

Nα προσθέσω ότι το καλύτερο είναι να ξεκινήσεις άμεσα τον τρίτο τρόπο ενώ παράλληλα ψάχνεις υποψήφιες για τον 2ο. Στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί τα 500 πιστεύω είναι αρκετά για 1-2  :knockinb: τη βδομάδα με μια καλή milf (30-40). Αν ψάχνεις για πιο μοντελέ καταστάσεις τότε πρέπει να ανεβάσεις το νούμερο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εχειs να φαs πακετο φιλε....Αν δεν εισαι αποφασισμενοs να ξενυχτησειs, να λαχταρησειs, να λεs συνεχεια ψεμματα, να κρυβειs διαρκωs τα αποδεικτικα σε βαροs σου στοιχεια, να διαθεσειs χρηματα απο τον προυπολογισμο σου που δεν τα υπολογιζεs,  να εισαι ετοιμολογοs στο οτιδηποτε συμβει, να εχειs σκεφτει τιs επιπτωσειs του πιθανου χωρισμου σου, να εισαι διαρκωs στην "τσιτα", να εχειs δικαιολογιεs πειστικεs για το οτιδηποτε , να...............τοτε αστο καλυτερα!!!!!!!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εχειs να φαs πακετο φιλε....Αν δεν εισαι αποφασισμενοs να ξενυχτησειs, να λαχταρησειs, να λεs συνεχεια ψεμματα, να κρυβειs διαρκωs τα αποδεικτικα σε βαροs σου στοιχεια, να διαθεσειs χρηματα απο τον προυπολογισμο σου που δεν τα υπολογιζεs,  να εισαι ετοιμολογοs στο οτιδηποτε συμβει, να εχειs σκεφτει τιs επιπτωσειs του πιθανου χωρισμου σου, να εισαι διαρκωs στην "τσιτα", να εχειs δικαιολογιεs πειστικεs για το οτιδηποτε , να...............τοτε αστο καλυτερα!!!!!!!!!!
Πωπωω ολα αυτα για ενα γαμησι ε ?  :S

Οταν  δεν πειναω ειμαι πολυ χαρουμεος που ειμαι εργενης ...
αν δεν κλεισουν τα γυραδικα εγω δε παντρευομαι  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πωπωω ολα αυτα για ενα γαμησι ε ?  :S

Οταν  δεν πειναω ειμαι πολυ χαρουμεος που ειμαι εργενης ...
αν δεν κλεισουν τα γυραδικα εγω δε παντρευομαι  :2funny:

Δυστυχωs..............το ζορι ειναι αβασταχτα μεγαλο.....Για να σου λεω.........κατι ξερω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τωρα ξέρω οτι οι περισσότεροι εδω θα αρχίσετε το δούλεμα! αλλα τι να κάνουμε...!

Εδω και καιρό θελω πολύ να βρω μια γκόμενα, δεν με νοιάζει αν θα είναι ελευθερη η παντρεμένη. Σκοπος? να βγάζουμε τα μάτια μας και να ξεσκάμε λιγο απο τα προβλήματα μας.

ΕΛα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο,,,,ακούω γύρω μου ενα κάρω περιπτώσεις που κερατώνουν τις γυναίκες τους ,,,ο ενας με την γειτόνισα, ο αλλος με μία συνάδελφο, ο αλλος με μία παντρεμενη που του την επεσε....

Δεν ξερω πως να κινηθώ,,,,δεν γίνεται να αρχίσω να την πέφτω στην μία και στην αλλη προφανως γιατι θα γίνω ρεζιλι.

Μηπως μετράει αρνητικα που γνωρίζει ο κόσμος πως είμαι παντρεμενος?  και τοτε τι συμβαίνει με τους υπολοιπους παντρεμενους που την κάνουν την δουλεια..?

Πειτε καμια αποψη..
τυπε εσυ με την γυναικα σου κανετε σεξ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δυο φίλοι συζητάνε.
Τι λέει ρε συ η γυναίκα σου στο κρεβάτι,καλή?
Τι να σου πω ρε φίλε άλλοι μου λένε καλή άλλοι πάλι όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom