Νέα

Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

.

• '

Ψήφοι: 3 75,0%
  • '

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στο μπουρδέλο μου οι συνθήκες θα είναι 5 αστέρων και οι κοπέλες θα κάνουν ουρά για να έρθουν.
Επίσης θα είναι γεμάτο πελάτες και θα βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλο και αν πήγαιναν.

50 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή για μισή ώρα.

Πόσα από αυτά θα πέρνει η κοπέλα ;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εσείς στα στούντιο όμως αμφιβάλω αν δέχεστε 10 πελάτες την μέρα η καθε μία κοπέλα.
Στο δικό μου θα γίνεται χαμός από κόσμο.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη αμα βρισκεις μια χαζι- τι κανεις γκομενα και τα παινεις ολα εσυ :grin: :grin: :grin:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αφού λοιπόν εγώ είμαι το αφεντικό, αποφασίζω.
Δεν θα έχω να πληρώνω προστασία σε κανέναν, ούτε στην αστυνομία.
Οι κοπέλες θα είναι πολλές και το μπουρδέλο τεράστιο και έχω περιθώρια να βγάλω πολλά λεφτά.

Από τα 50 ευρώ λοιπόν το μισάωρο, 40 θα παίρνει η κοπέλα και 10 το μαγαζί.
Υπό έναν όρο όμως. Μαζί μου θα κάνουν πάντα τις «χαζές». Να μου κάθονται μόνο ζητάω ο χριστιανός.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
δηλαδη αμα βρισκεις μια χαζι- τι κανεις γκομενα και τα παινεις ολα εσυ :grin: :grin: :grin:

Όχι αυτό δε μ'αρέσει. Η κοπέλα πρέπει να παίρνει τα χρήματα που βγάζει και να τα χαίρεται.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η τσατσα θα φοραει μποτες κ στα ρεπο της θα την πηγαινει ο μποτοφιλος σινεμα!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Από 50 κοπέλες που θα είναι μόνιμα μέσα στο μπουρδέλο, κατά μέσο όρο 30 θα τις γαμάνε συνέχεια.
Η μέρα έχει 24 ώρες, δηλαδή 48 μισάωρα, 48 Χ 10 ευρώ = 480 ευρώ Χ 30 = 14.400 ευρώ τη μέρα. Φτάνουν και για τη τσατσά και για το μαγαζί και για όλους.

Καληνύχτα τώρα, θα τα πούμε αύριο …

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
ΝΕΑΡΧΕ να πάρεις συνεταίρο τη Νιόβη!!! Επαγγελματίας και manager η κοπέλα, αφού λάνσαρε για πάρτη της τα ευέλικτα προγράμματα 15λ, 1ώρα, 2ώρες, τώρα λανσάρει άλλες με τιμές από 33% έως 50% παραπάνω από τις δικές της, αν κατάλαβες...
Αυτό είναι επιχειρηματικό μυαλό και χωρίς να έχει κάνει επένδυση!!!!

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Να έχεις προγράμματα κάτι σαν της κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσίες delivery με παπιά για κοντινές αποστάσεις. Επίσης να δίνεις στον πελάτη χρωματολόγιο και επιλογές βάρους, ύψους, στολής και γλώσσας (εννοώ τι γλώσσα μιλάει η εργαζόμενη) κλπ. Δωμάτια απλά και special. Επίσης κοινόχρηστο δωμάτιο με 2-3 κρεβάτια για τους οικονομικά ασθενέστερους (κάτι σαν του στρατού) στα οποία θα υπάρχει γραμμή παραγωγής!!
Τιμές από 250 η μία ώρα, έως και φοιτητικό (μόνο με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας, στο κοινόχρηστο δωμάτιο) 10ευρώ στα γρήγορα (είναι νέοι δεν τους παίρνει πάνω από ένα 5λεπτο)
Πιστωτικές κάρτες δεκτές.
Προσφορές για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες (πχ όταν έχει ποδόσφαιρο στην tv) ή για συγκεκριμένο πρόγραμμα ή εργαζόμενη (αν έχει ανάγκη τηα χρήματα).
Στα καλά προγράμματα, ο πελάτης θα χρησιμοποιεί ατομικό αφρόλουτρο και προιόντα υγιεινής, τα οποία θα χρεώνονται extra. Wifi για τους πελάτες που έχουν το laptop μαζί τους, αναμονή με tv ή κοπέλα που κρατάει παρέα στους πελάτες (μόνο για τα ακριβά προγράμματα) και τσατσά απόφοιτο ΤΕΙ νοσηλευτικής.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και η δεύτερη ψηφοφορία έληξε.
Κύριοι αποφασίσατε σοφά.
Το 44% ζητάει κοπέλες από 18 έως 24 ετών.

Από τις 50 κοπέλες που θα υπάρχουν μονίμως μέσα (24/7), 20 θα είναι από 18 έως 20, 20 θα είναι από 21 έως 25, και 10 από 25 έως 30.

Τρίτη ψηφοφορία έβαλα για να δω την ετυμηγορία σας σε ένα πολύ καυτό θέμα.

Οι κοπέλες μου θα απαγορεύεται να βάφουν τα μαλλιά τους. Από σεβασμό στο πελάτη τις θέλω τελείως φυσικές στα χρώματα. Και αυτό διότι το χρώμα των μαλλιών δεν είναι απλή υπόθεση, έχει να κάνει με το χρώμα του δέρματος, τη ποιότητα του δέρματος και πολλά άλλα.

Λοιπόν. Πως θέλετε να είναι οι περισσότερες από τις κοπέλες ;

Μελαχρινομούνες
Καστανομούνες
Ξανθομούνες
Κοκκινομούνες
Φαλακρό να ‘ναι και δε με νοιάζει τίποτα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31