You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 427
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
νομιζω οτι τουτον το θεαρεστον και ταπεινον θρέντιον πρεπει αμεσως να συγχωνευθει με το θρεντακι..."Πώς θα γινουμε πλουσιοι"!
Ούτε για αστείο σάτυρε !
Δήλωσα από την αρχή ότι το βλέπω σαν λειτούργημα ! Το χρήμα δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός. Πεζέ.
Εγώ κάνω όνειρα ...
ψηφησα για της ξανθιες..)))))
Κατά τα άλλα δε σ'αρέσουν τα κοριτσάκια δηλώνεις.
Υποκρίτρια !
δεν μ'αρεσουν τα κοριτσακια, αλλα σαν ξανθια τι αλλο μπορω να ψηφησω???)))Κατά τα άλλα δε σ'αρέσουν τα κοριτσάκια δηλώνεις.
Υποκρίτρια !
δεν μ'αρεσουν τα κοριτσακια, αλλα σαν ξανθια τι αλλο μπορω να ψηφησω???)))
Πρόσεξε μη νικήσουν οι ξανθομούνες στη ψηφοφορία και από συνέτερος αναγκαστείς να γίνεις υπάλληλος.
θα ειμαι και τα δυο...)))))Πρόσεξε μη νικήσουν οι ξανθομούνες στη ψηφοφορία και από συνέτερος αναγκαστείς να γίνεις υπάλληλος.
θα ειμαι και τα δυο...)))))
Έτσι για να βλέπουν τα λαμόγια ότι μέχρι και το κορμί μας δίνουμε για να πάει καλά το μουρδέλο μας.
Μπράβο Νταρια !
ναι, εχω καλη πελατεια, ενοω- ολοι ειναι πολυ καλα παιδια!!!Και θα έχει και τρελή πελατεία με την Ντάρια...
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Έτσι για να βλέπουν τα λαμόγια ότι μέχρι και το κορμί μας δίνουμε για να πάει καλά το μουρδέλο μας.
Kοίτα Νέαρχε δεν γνωρίζω κατά πόσο θα είναι βιώσιμη η επιχείρησή σας αν αρχίσεις να δίνεις και το δικό σου κορμί....
Επισκέπτης
Kοίτα Νέαρχε δεν γνωρίζω κατά πόσο θα είναι βιώσιμη η επιχείρησή σας αν αρχίσεις να δίνεις και το δικό σου κορμί....
Και ομως!Θα καλυπτει και μεριδιο απο την πελατεια που ειναι ομοφυλοφιλοι!
Άσε, δε γαμιέμαι με τίποτα !
Εκτός του ότι πρέπει να έρθεις με χτένα για να βρεις τρύπα.
Και ομως!Θα καλυπτει και μεριδιο απο την πελατεια που ειναι ομοφυλοφιλοι!
Whitey, παρεκτρέπεσαι !
Ξέρεις ότι είμαι ρατσιστής και δεν αγαπάω όοοοολους τους ανθρώπους.
απο τα Ουραλια με βρηκες εμενα..)))Γιατί ξανθό μουνί σημαίνει ανοιχτό δέρμα, απαλές τριχούλες, σα χνούδι μωρού, ανοιχτά ματάκια.
Για αυτό υπόσχομαι μόνο original ξανθά μωρά. Από τη Βαλτική μέχρι τα Ουράλια θα πάω για να τις βρω.
απο τα Ουραλια με βρηκες εμενα..)))
Ρε λες σιγά σιγά να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε ;
Αν και δεν θέλω να μπερδεύω το δουλειά με το συναίσθημα.
Επισκέπτης
Άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Whitey ψήφισε ξανθομούνες.
Επαληθεύεις ;
μεσα στο μυαλο μου εισαι? Με ξερεις τελικα καλυτερα απο οτι νομιζα
Με χαρά βλέπω ότι οι κοκκινομούνες ανεβαίνουν στη ψηφοφορία.
Μου φαίνεται θα πρέπει να πάω και Ιρλανδία να βρω γνήσιες κοκκινομούνες με φακίδες, λευκό δερματάκι και μεγάλα βυζιά.
Πολύ gourmet ορέξεις έχουν τα μέλη.
Μου φαίνεται θα πρέπει να πάω και Ιρλανδία να βρω γνήσιες κοκκινομούνες με φακίδες, λευκό δερματάκι και μεγάλα βυζιά.
Πολύ gourmet ορέξεις έχουν τα μέλη.
μεσα στο μυαλο μου εισαι? Με ξερεις τελικα καλυτερα απο οτι νομιζα
Απλά έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τις φιλοσοφικές σου διενέξεις με μέλη που σε εξόργισαν και διέγνωσα τις υγιείς ξανθολατρικές σου τάσεις.
Σε πολλά συμφωνούμε.