θα παμε τη προτευουσα της Ουραλιας- Ekaterinburg, στη πατριδα μου!!! αρκετα μεγαλη πολη ειναι, θα βρουμε εκει για ολα τα γουστα!!
Υπάρχει περίπτωση να βρω καμία ομορφούλα και μικρούλα και να θέλει να έρθει Ελλάδα ;
Δύσκολο μου φαίνεται.
θα παμε τη προτευουσα της Ουραλιας- Ekaterinburg, στη πατριδα μου!!! αρκετα μεγαλη πολη ειναι, θα βρουμε εκει για ολα τα γουστα!!
λοιπον, παμε μεγαλη παρεα, ποιος αλλος θελει?
θα σας κανω τη διερμινεα.....)))
ο καθενας θα βρει οτι θελει!!!!
α για'αυτο θα παμε σε κανα χοριο κοντα...)) εκει σηγουρα θα βρουμε καποιες που θα θελουν να'θρουν εδω, αλλα θα εχεις προβλιμα με τη γλωσσα.. μονο πωσικα μιλουν στα χορια....Υπάρχει περίπτωση να βρω καμία ομορφούλα και μικρούλα και να θέλει να έρθει Ελλάδα ;
Δύσκολο μου φαίνεται.
α για'αυτο θα παμε σε κανα χοριο κοντα...)) εκει σηγουρα θα βρουμε καποιες που θα θελουν να'θρουν εδω, αλλα θα εχεις προβλιμα με τη γλωσσα.. μονο πωσικα μιλουν στα χορια....
τιποτα δεν ειναι, εχουμε ακρες εκει)))Η βίζα είναι μανίκι.
θα'ρθεις εσυ μαζι μας???))Αν θέλετε νά μάθετε περισσότερα γιά τήν πατρίδα τής Ντάρια
τετοιες παρεες δεν κανω, αλλα θα προσπαθησουμε..)Καλέ κ. Ντάρια λέτε να βρώ και εγώ καμιά καλή κυρια μεταξύ 55 και 58 ετών?
Αν ειναι να βρώ θα έλθω και εγώ.
Μαζί σου πάω καί στόν Βόρειο πόλο !θα'ρθεις εσυ μαζι μας???))
Ντάρια να σε ρωτήσω κάτι? Πολύ πιθανόν να πάτε σε κάποιο χωριό και κοπέλες που θα γνωρίσουν τον Νέαρχο να θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα μαζί του. Μετά πως τη βλέπεις τη δουλειά, θα μείνουν πιστές ή μπορεί και να βρουν και κάποιον άλλο?α για'αυτο θα παμε σε κανα χοριο κοντα...)) εκει σηγουρα θα βρουμε καποιες που θα θελουν να'θρουν εδω, αλλα θα εχεις προβλιμα με τη γλωσσα.. μονο πωσικα μιλουν στα χορια....
Σόρρυ Νέαρχε, σε φέρνω ως παράδειγμα.
εεε ενταξει, ποτε δεν το ξερεις αυτο, αλλα εξερταται και απο το Νεαρχο.. αμα αυτος θα ειναι καλος- δεν θα υπαρχει λογος να τρεξει καπου αλλου ετσι δεν ειναι?Ντάρια να σε ρωτήσω κάτι? Πολύ πιθανόν να πάτε σε κάποιο χωριό και κοπέλες που θα γνωρίσουν τον Νέαρχο να θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα μαζί του. Μετά πως τη βλέπεις τη δουλειά, θα μείνουν πιστές ή μπορεί και να βρουν και κάποιον άλλο?
Σόρρυ Νέαρχε, σε φέρνω ως παράδειγμα.
εεε ενταξει, ποτε δεν το ξερεις αυτο, αλλα εξερταται και απο το Νεαρχο.. αμα αυτος θα ειναι καλος- δεν θα υπαρχει λογος να τρεξει καπου αλλου ετσι δεν ειναι?
ξανθουλι θα ειναι και ολλα τα αλλα θα τη μαθεις εσυ))))Όχι μωρε, θα το φροντίζω το μωρό μου, αρκεί να είναι ξανθούλι και να κάνει καλή πίπα.
ξανθουλι θα ειναι και ολλα τα αλλα θα τη μαθεις εσυ))))
Μου αρέσει που είσαι ρομαντικιά, λίγοι έχουμε μείνει, για αυτό το λέω........, πολλά κοριτσάκια δεν είναι πια.......εεε ενταξει, ποτε δεν το ξερεις αυτο, αλλα εξερταται και απο το Νεαρχο.. αμα αυτος θα ειναι καλος- δεν θα υπαρχει λογος να τρεξει καπου αλλου ετσι δεν ειναι?
ρομαντικια ειμαι? χμ... απλα λεω τι θα'κανα εγω..... αμα ο αλλος ειναι καλος μαζι μου και τον αγαπαω και μ'αγαπαει- δεν υπαρχει λογος να πας καπου αλλου.....Μου αρέσει που είσαι ρομαντικιά, λίγοι έχουμε μείνει, για αυτό το λέω........, πολλά κοριτσάκια δεν είναι πια.......