Νέα

Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

.

• '

Ψήφοι: 3 75,0%
  • '

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
θα παμε τη προτευουσα της Ουραλιας- Ekaterinburg, στη πατριδα μου!!! αρκετα μεγαλη πολη ειναι, θα βρουμε εκει για ολα τα γουστα!!

Υπάρχει περίπτωση να βρω καμία ομορφούλα και μικρούλα και να θέλει να έρθει Ελλάδα ;

Δύσκολο μου φαίνεται.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον, παμε μεγαλη παρεα, ποιος αλλος θελει?
θα σας κανω τη διερμινεα.....)))
ο καθενας θα βρει οτι θελει!!!!

Εγώ μέσα αφού σε λίγες μέρες απολύομαι  :P :P :P ,ας μην ήταν κι ο Παρμενίωνας... !!!

Πτήσεις Αναχώρησης  (Athens, Greece - Ekaterinburg, Russian Federation Europe / Σάββατο, Οκτώβριος, 18, 2008)
Αεροπορική εταιρεία Από Έως No πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
Malev - Hungarian Airlines Athens Budapest 231 05:20   06:20
Malev - Hungarian Airlines Budapest Ekaterinburg 154 20:00   Οκτώβριος 19, 04:00
Πτήσεις Επιστροφής (Ekaterinburg, Russian Federation Europe - Athens, Greece / Σάββατο, Οκτώβριος, 25, 2008)
Αεροπορική εταιρεία Από Έως No πτήσης Αναχώρηση Άφιξη
Malev - Hungarian Airlines Ekaterinburg Budapest 159 08:05   08:25
Malev - Hungarian Airlines Budapest Athens 232 11:55   14:55
Τύπος εισιτηριων: Ηλεκτρονικό
Kαθαρή τιμή ανά επιβάτη χωρίς τους φόρους : Ενήλικος - 334.00 EUR
Εισιτήριο με έκπτωση για όλους τους επιβάτες με τους φόρους & το service fee 501.80 EUR

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η βίζα είναι μανίκι.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει περίπτωση να βρω καμία ομορφούλα και μικρούλα και να θέλει να έρθει Ελλάδα ;

Δύσκολο μου φαίνεται.
α για'αυτο θα παμε σε κανα χοριο κοντα...)) εκει σηγουρα θα βρουμε καποιες που θα θελουν να'θρουν εδω, αλλα θα εχεις προβλιμα με τη γλωσσα.. μονο πωσικα μιλουν στα χορια....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
α για'αυτο θα παμε σε κανα χοριο κοντα...)) εκει σηγουρα θα βρουμε καποιες που θα θελουν να'θρουν εδω, αλλα θα εχεις προβλιμα με τη γλωσσα.. μονο πωσικα μιλουν στα χορια....

Για αυτό θα έχω εσένα. Θα με βοηθήσεις με τη γλώσσα στην αρχή και μετά σιγά-σιγά θα μάθω Ρωσικά.

Στα χοριά είναι όμορφα τα κορίτσια ;;;;;;

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και κάτι άλλο με απασχολεί. Τα κορίτσια στη Ρωσία δεν δίνουν κώλο. Φαίνεται δεν είναι συνηθισμένες από τα αγόρια τους εκεί πέρα να τον παίρνουν από το κώλο και δεν κάθονται. Άλλο τι κάνουν στην Ελλάδα. Στα ταξίδια μου στη Ρωσία είδα ότι πολύ δύσκολα μια Ρωσίδα δίνει κώλο.

Είναι έτσι Νταρία ή σχημάτισα λάθος εντύπωση ;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Παρακολουθώ το θρεντ απο την αρχή. Νέαρχε, Νταρια  και λοιποί ευγε! Έχτε φτιάξει ένα απο τα πιο κεφάτα θέματα του  site και με εξαιρετικό χιούμορ !
Συνεχιστε ! :rockon:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ντάρια να σε ρωτήσω κάτι? Πολύ πιθανόν να πάτε σε κάποιο χωριό και κοπέλες που θα γνωρίσουν τον Νέαρχο να θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα μαζί του. Μετά πως τη βλέπεις τη δουλειά, θα μείνουν πιστές ή μπορεί και να βρουν και κάποιον άλλο?

Σόρρυ Νέαρχε, σε φέρνω ως παράδειγμα.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ντάρια να σε ρωτήσω κάτι? Πολύ πιθανόν να πάτε σε κάποιο χωριό και κοπέλες που θα γνωρίσουν τον Νέαρχο να θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα μαζί του. Μετά πως τη βλέπεις τη δουλειά, θα μείνουν πιστές ή μπορεί και να βρουν και κάποιον άλλο?

Σόρρυ Νέαρχε, σε φέρνω ως παράδειγμα.
εεε ενταξει, ποτε δεν το ξερεις αυτο, αλλα εξερταται και απο το Νεαρχο.. αμα αυτος θα ειναι καλος- δεν θα υπαρχει λογος να τρεξει καπου αλλου ετσι δεν ειναι?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
εεε ενταξει, ποτε δεν το ξερεις αυτο, αλλα εξερταται και απο το Νεαρχο.. αμα αυτος θα ειναι καλος- δεν θα υπαρχει λογος να τρεξει καπου αλλου ετσι δεν ειναι?

Όχι μωρε, θα το φροντίζω το μωρό μου, αρκεί να είναι ξανθούλι και να κάνει καλή πίπα.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει που είσαι ρομαντικιά, λίγοι έχουμε μείνει, για αυτό το λέω........,  πολλά κοριτσάκια δεν είναι πια.......

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μου αρέσει που είσαι ρομαντικιά, λίγοι έχουμε μείνει, για αυτό το λέω........,  πολλά κοριτσάκια δεν είναι πια.......
ρομαντικια ειμαι? χμ... απλα λεω τι θα'κανα εγω..... αμα ο αλλος ειναι καλος μαζι μου και τον αγαπαω και μ'αγαπαει- δεν υπαρχει λογος να πας καπου αλλου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom