θα σου φερω καμια φιλη μου)) να μην εχει καμια σχεση με αυτη τι δουλεια...))Ρε λες σιγά σιγά να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε ;
Αν και δεν θέλω να μπερδεύω το δουλειά με το συναίσθημα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλω να ανοίξω το δικό μου μπουρδέλο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaiaphas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 427
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Απλά έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τις φιλοσοφικές σου διενέξεις με μέλη που σε εξόργισαν και διέγνωσα τις υγιείς ξανθολατρικές σου τάσεις.
Σε πολλά συμφωνούμε.
Οντως και παλιοτερα το χω δηλωσει εντονα οτι ειμαι λατρης του ξανθου γενους
Σιγουρα θα τιμησω πρωτος το μαγαζι!
θα σου φερω καμια φιλη μου)) να μην εχει καμια σχεση με αυτη τι δουλεια...))
Σε ευχαριστώ πολύ.
Για περιέγραψέ μου τη φίλη σου ;
Βασικά λατρεύω τις Ρωσίδες. Θέλω εκτός των άλλων αν τη παντρευτώ να μου μάθει και Ρωσικά και να πάρω και Ρωσική υποκοότητα.
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Θελω να ειναι πρωτευουσανα απο τη Μοσχα και να ξερει να διαβαζει την μοιρα μας στην παλαμη.θα σου φερω καμια φιλη μου)) να μην εχει καμια σχεση με αυτη τι δουλεια...))
εχω πολλες!!! πρεπει να΄ρθεις μια φορα με μενα εκει και θα διαλεξεις μονος σου))))Σε ευχαριστώ πολύ.
Για περιέγραψέ μου τη φίλη σου ;
Βασικά λατρεύω τις Ρωσίδες. Θέλω εκτός των άλλων αν τη παντρευτώ να μου μάθει και Ρωσικά και να πάρω και Ρωσική υποκοότητα.
Επισκέπτης
εχω πολλες!!! πρεπει να΄ρθεις μια φορα με μενα εκει και θα διαλεξεις μονος σου))))
το χρυσο κουφετο
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Με χαρά βλέπω ότι οι κοκκινομούνες ανεβαίνουν στη ψηφοφορία.
Μου φαίνεται θα πρέπει να πάω και Ιρλανδία να βρω γνήσιες κοκκινομούνες με φακίδες, λευκό δερματάκι και μεγάλα βυζιά.
Πολύ gourmet ορέξεις έχουν τα μέλη.
Εγώ θέλω αυτή την Ιρλανδή που κάνει συχνά city tours στο Δουβλίνο
Συνημμένα
Εγώ θέλω αυτή την Ιρλανδή που κάνει συχνά city tours στο Δουβλίνο
Κάτι τέτοια θα σας φέρω φίλε Solitοnie.
Και τώρα μη μου πείτε ότι αλλάζει μόνο το χρώμα των μαλλιών. Η κοπέλα που ποστάρει ο Solitοnios έχει κόκκινα μαλλάκια, κόκκινο μουνάκι, κόκκινες βλεφαριδούλες, λευκό-χάλκινο δερματάκι, ροζ ρογούλες.
Είναι άλλη αίσθηση ρε παιδιά. Πρέπει να έχω πολύ ποικιλία.
[size=10pt]edit: Solitonio με λένε όχι Solitanio εσύ κι ο pitsilistis με έχετε αποκαλέσει έτσι [/size]
εχω πολλες!!! πρεπει να΄ρθεις μια φορα με μενα εκει και θα διαλεξεις μονος σου))))
Ευχαρίστως, αλλά όλες μαζί δε σας φέρνω βόλτα στη συζήτηση, άσε που θα πετάτε και Ρωσικά μεταξύ σας και θα με δουλεύετε.
Αφού μου γνωρίσεις τις φίλες σου που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να τις ξεμοναχιάσω μία-μία μετά για να γνωριστούμε.
Θέλω όμως να είναι Ρωσίδες. Μη μου βγούνε τίποτα Αλβανές και Γεωργιανές και Τσετσένες.
Επισκέπτης
Ευχαρίστως, αλλά όλες μαζί δε σας φέρνω βόλτα στη συζήτηση, άσε που θα πετάτε και Ρωσικά μεταξύ σας και θα με δουλεύετε.
Αφού μου γνωρίσεις τις φίλες σου που ενδιαφέρονται, θα πρέπει να τις ξεμοναχιάσω μία-μία μετά για να γνωριστούμε.
Θέλω όμως να είναι Ρωσίδες. Μη μου βγούνε τίποτα Αλβανές και Γεωργιανές και Τσετσένες.
Παντως και οι Γεωργιανες ειναι αρκετα καλες Νεαρχε!
Τωρα το προβλημα με την γλωσσα...οντως μπορουν να σε δουλεψουν αγρια οι παλιοκαργιες αμα θελουν!
χαχαχχαχχα αν θα πας μαζι μου στα Ουραλια λες να βρεθουν αλβανεζες κλπ εκει???????))) δεν υπαρχουν, μην στεναχοριεσαι...)Ευχαρίστως, αλλά όλες μαζί δε σας φέρνω βόλτα στη συζήτηση, άσε που θα πετάτε και Ρωσικά μεταξύ σας και θα με δουλεύετε.
οκ θα παμε για 2 εβδομαδες και καθε μερα θα βλεπεις 2-3 κοπελες..) τι λες?)
Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ντάρια θέλω καί εγώ μία.όχι για γάμο βέβαιαθα σου φερω καμια φιλη μου)) να μην εχει καμια σχεση με αυτη τι δουλεια...))
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
χαχαχχαχχα αν θα πας μαζι μου στα Ουραλια λες να βρεθουν αλβανεζες κλπ εκει???????))) δεν υπαρχουν, μην στεναχοριεσαι...)
Αν θα πάει στα Ουράλια και δει όλες αυτές τις πανέμορφες Ρωσίδες χλωμό το κόβω να γυρνά πίσω!!!
Θα ξεχάσει business plans κλπ
Εκεί θα μείνει για πάντα
Ααααα πες έτσι. Δε κατάλαβα. Νόμιζα ότι έλεγες να βγούμε εδώ στην Αθήνα να μου γνωρίσεις φίλες σου.χαχαχχαχχα αν θα πας μαζι μου στα Ουραλια λες να βρεθουν αλβανεζες κλπ εκει???????))) δεν υπαρχουν, μην στεναχοριεσαι...)
Στα Ουράλια εννοείτε ότι θα πάμε μαζί. Καλά, δεν είπαμε ότι θα κάνουμε ταξίδια σε όλη την Ευρώπη και τη Ρωσία και τον κόσμο γενικότερα για να βρούμε κοπέλες;
Ετοίμασε τη βαλίτσα σου. Σε χρειάζομαι γιατί ξέρεις Ρωσικά. Και ο Pierre Woodman στα Private Castings είχε κάποια κοπέλα που τον συνόδευε.
Έχεις δει καθόλου Pierre Woodman ?
Αν θα πάει στα Ουράλια και δει όλες αυτές τις πανέμορφες Ρωσίδες χλωμό το κόβω να γυρνά πίσω!!!
Θα ξεχάσει business plans κλπ
Εκεί θα μείνει για πάντα
Είμαι προσηλωμένος στη δουλειά ! Είπαμε, το μπουρδέλο είναι λειτούργημα.
λοιπον, παμε μεγαλη παρεα, ποιος αλλος θελει?Ντάρια θέλω καί εγώ μία.όχι για γάμο βέβαια
θα σας κανω τη διερμινεα.....)))
ο καθενας θα βρει οτι θελει!!!!
λοιπον, παμε μεγαλη παρεα, ποιος αλλος θελει?
Πρότινε πόλεις και μέρη που πρέπει να πάμε εκεί κοντά στα Ουράλια.
λοιπον, παμε μεγαλη παρεα, ποιος αλλος θελει?
Καλέ κ. Ντάρια λέτε να βρώ και εγώ καμιά καλή κυρια μεταξύ 55 και 58 ετών?
Αν ειναι να βρώ θα έλθω και εγώ.
θα παμε τη προτευουσα της Ουραλιας- Ekaterinburg, στη πατριδα μου!!! αρκετα μεγαλη πολη ειναι, θα βρουμε εκει για ολα τα γουστα!!Πρότινε πόλεις και μέρη που πρέπει να πάμε εκεί κοντά στα Ουράλια.