Επισκέπτης
εξυπακουεται οτι ειμαι gay..ωωω ωωωω γαμαειιιι! καθαριιιιζει!!!
*χμ χμ αν ειναι δικες σου οι κουρτινες, εισαι πολυ γκει
εξυπακουεται οτι ειμαι gay..ωωω ωωωω γαμαειιιι! καθαριιιιζει!!!
*χμ χμ αν ειναι δικες σου οι κουρτινες, εισαι πολυ γκει
next time...
Ψαξε καλα. αν βρεις κρεβατι μεινε μεσα. Οπως τα βλεπω δεν θα βρεις θεση σε λιγο καιρο. Πολυ χασιμο μερικοι ... χαχαχαχαχαΕχουμε επειγουσα περιπτωση....Να δω τι εφημερευει
next time...
http://[URL unfurl="true"]www.britsuperstore.com/acatalog/Calgon_Tablets_15pk.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μαλλον αλγκον!!! :2funny:
εξυπακουεται οτι ειμαι gay..
καΨαξε καλα. αν βρεις κρεβατι μεινε μεσα. Οπως τα βλεπω δεν θα βρεις θεση σε λιγο καιρο. Πολυ χασιμο μερικοι ... χαχαχαχαχα
σταματα γκρινια....αλλαξε κουρτινες καλε! και εκεινες τις ασπρες που φαινονται στην μπουκαλισια φωτο. πφφφ
εντιτ: βαλε και το μπαθ01.τζειπιτζι
Kαι τα ραντζα γιατι ταχουμε??????
Βρηκα στου Σινουρη.......Ελα τωρα προτου κλεισουνε
ποιο σιμουρι μωρη???Δεν ξέρω τι ειναι το σιμουρι.
Για σπασμενο τηλεφωνο ηξερα...Για σπασμενο email ομωsΔεν ξέρω τι ειναι το σιμουρι. Ενα μοχιτο ομως το πινα.. Με μπερδευεις ρε λαιφ και συ και γραφω σε 34 λαπ τοπ παραλληλα και ξερεις.. ειναι δυσκολη φαση. Νομιζω οτι πρεπει να προσλαβω κοσμο γιατι κουραζομαι με ολους τους κλωνους μου η Πουσταρα! χαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχ ε ρε σεις.. αυτο το θρεντ θα το εκτυπωσω.
ποιο σιμουρι μωρη???
Χ. ΣΙΝΟΥΡΗ (Ψυχιατρική) της Α.Ε. Νευροψυχιατρική Χαρ. Ν. Σινούρη
91
Ψυχιατρικό
--
Τατοΐου 74 Τ.Κ. 14564 Κηφισιά Τηλ. 210-8070703
κοκκινιστος πλεον..Που ναι αυτο το μωρο ρε συ χαθηκε..
Εγω εχω θεση στη δικη μας μοναδα.. με γιατρο τον ας φιλερ χαχαχαχαχαχα Που ναι αυτο το μωρο ρε συ χαθηκε.. ρε συ πλεζουρακι με το καλοκαιρι λαλησαν ολοι τουτοι; Παλια ετσι ηντονα; Γιατι κλεισαμε τοτε την μοναδα;
ο νωνντας σε οικτιρει επ αυτου....Δεν ξέρω τι ειναι το σιμουρι. Ενα μοχιτο ομως το πινα.. Με μπερδευεις ρε λαιφ και συ και γραφω σε 34 λαπ τοπ παραλληλα και ξερεις.. ειναι δυσκολη φαση. Νομιζω οτι πρεπει να προσλαβω κοσμο γιατι κουραζομαι με ολους τους κλωνους μου η Πουσταρα! χαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχ ε ρε σεις.. αυτο το θρεντ θα το εκτυπωσω.
κοκκινιστος πλεον..
Kαθε laptop και κλωνοs......34 ειπε....Καταλαβαινειs τι γινεταιο νωνντας σε οικτιρει επ αυτου....
να του ευχεσαι να πετυχαινει την σαλτσα.....Εξαιρετικο παιδι του ευχομαι τα καλυτερα.
ερι ο βιγια ο ισπανος σ αρεσει?Εξαιρετικο παιδι του ευχομαι τα καλυτερα.