erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έλα που ζε θες
ναζακια; χααχααχχ το παιδι εισαι εσυ ρε λαιονακι;
έλα που ζε θες
ρουφα το μαρουλι..βαλε μαρουλι λεμεεεεεεεε!
καιρο εχω να το δω!!!
ε καλα,βολεψου με μια μακαροναδα..
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
;)Γραφεις καλα στο μαυρο χρωμα Παιχτη !!
Μ' αρέσει που σκέφτεται η μαύρη
"Αυτό τώρα το τρώμε ή το γλύφουμε"
πιες λιγο σπουμαντε μην μου πνιγεις..αχαχαχαχα!!!
πλεζουρα!!!
κωλαραπιες λιγο σπουμαντε μην μου πνιγεις..
Εχουμε επειγουσα περιπτωση....Να δω τι εφημερευειΔιαβαζω τι εχει ειπωθει και θεωρω οτι στο μυαλο καποιων ειμαι ενα ευφυεστατο πλασμα που καταφερνει να δημιουργει ενα σωρο προσωπικοτες με διαφορετικα νικ και να μιλαει ταυτοχρονα με τους κλωνους του και με αλλους. Διαολε..τελικα θελω να με γαμησω και εγω στο ξυλο χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
προτεινω ελαφι βουργουνδιας συνοδεβομενο με σατω του 39 και φραουλες νοτιου αφρικηςΔιαβαζω τι εχει ειπωθει και θεωρω οτι στο μυαλο καποιων ειμαι ενα ευφυεστατο πλασμα που καταφερνει να δημιουργει ενα σωρο προσωπικοτες με διαφορετικα νικ και να μιλαει ταυτοχρονα με τους κλωνους του και με αλλους. Διαολε..τελικα θελω να με γαμησω και εγω στο ξυλο χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πιες λιγο σπουμαντε μην μου πνιγεις..
νοικοκυρα λεμε..πλακα πλακα το παρκε λαμπει!!
αυτηνης το δερμα γιατι ειναι ετσι?
ειχε καει στο μπανιο & δεν προλαβε να ξεπλυθει..αυτηνης το δερμα γιατι ειναι ετσι?
σαν να την επλυνες με νερο που εχει αλατα ειναι και εμεινε ασπριλα αφου στεγνωσε φαινεται!!! :o
νοικοκυρα λεμε..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αυτηνης το δερμα γιατι ειναι ετσι?
σαν να την επλυνες με νερο που εχει αλατα ειναι και εμεινε ασπριλα αφου στεγνωσε φαινεται!!! :o