Επισκέπτης
οντως..η γκομενα παντως φαινεται να ειναι καλης παστας....
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
οντως..η γκομενα παντως φαινεται να ειναι καλης παστας....
κουαρακι δεν ποναω ευτυχως. Το αφομοιωνει οργανισμος μου το κοκκινισμα. για μια ακομη φορα εχω να δηλωσω το δευτερο ποδι τα σπαει....![]()
![]()
![]()
![]()
Χανιώτη 2 μέρες και τώρα κλαίω πολύ κάηκα βρε δεν αντέχω...που πηγες;
ποσειδι;
Εννοείτε ρε δεν συγκρίνετε 1ο με 2ο....κουαρακι δεν ποναω ευτυχως. Το αφομοιωνει οργανισμος μου το κοκκινισμα. για μια ακομη φορα εχω να δηλωσω το δευτερο ποδι τα σπαει....![]()
![]()
![]()
![]()
μου το πε
ενα χονδρο χελιδονι
γεια σου ρε πλεζουρα σιτυτουρα.....οντως..
εννοειτε το μεσαιο ποδι ειναι παντα το καλυτεροΧανιώτη 2 μέρες και τώρα κλαίω πολύ κάηκα βρε δεν αντέχω...
Εννοείτε ρε δεν συγκρίνετε 1ο με 2ο....
Εγώ ρε έχω να καώ 5 χρόνια τη παπαριά έκανα και έγινα έτσι απορώ υποφέρω βρεεεεεεεε
Πωπω μια τρύπα, φώναξες να δεις άμα ακούγεται η ηχώ σου;οντως..
ξυδι... γιαυτους που εμειναν πισω και μας κακολογουσαν χαχαχαχαχααχχαχαχαχααχερινα, τι εχει το μενου?
καμια σχεση οι κυριες με το αθλημα..γεια σου ρε πλεζουρα σιτυτουρα.....![]()
![]()
θες & το μαρουλι???ααααααααααααα η περιφημη φωτο ετσι_ανοιγω_τα_σουφρετα.τζειπιτζι!
αχαχαχαχαχα![]()
![]()
Εγώ θα την παρομοίαζα με τον Κηφισσό όταν πλημμύριζε
έλα που ζε θεςκαλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;![]()
παιρνει μαυρα λεφτα απο την διοικηση....καλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;![]()
τι θα φαμε?καλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;![]()
θες & το μαρουλι???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ε καλα,βολεψου με μια μακαροναδα..παψε πια![]()
βαλε μαρουλι λεμεεεεεεεε!θες & το μαρουλι???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Γραφεις καλα στο μαυρο χρωμα Παιχτη !!χυσαμολ..