Επισκέπτης
οντως..η γκομενα παντως φαινεται να ειναι καλης παστας....
ααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
οντως..η γκομενα παντως φαινεται να ειναι καλης παστας....
κουαρακι δεν ποναω ευτυχως. Το αφομοιωνει οργανισμος μου το κοκκινισμα. για μια ακομη φορα εχω να δηλωσω το δευτερο ποδι τα σπαει....
Χανιώτη 2 μέρες και τώρα κλαίω πολύ κάηκα βρε δεν αντέχω...που πηγες;
ποσειδι;
Εννοείτε ρε δεν συγκρίνετε 1ο με 2ο....κουαρακι δεν ποναω ευτυχως. Το αφομοιωνει οργανισμος μου το κοκκινισμα. για μια ακομη φορα εχω να δηλωσω το δευτερο ποδι τα σπαει....
μου το πε
ενα χονδρο χελιδονι
γεια σου ρε πλεζουρα σιτυτουρα.....οντως..
εννοειτε το μεσαιο ποδι ειναι παντα το καλυτεροΧανιώτη 2 μέρες και τώρα κλαίω πολύ κάηκα βρε δεν αντέχω...
Εννοείτε ρε δεν συγκρίνετε 1ο με 2ο....
Εγώ ρε έχω να καώ 5 χρόνια τη παπαριά έκανα και έγινα έτσι απορώ υποφέρω βρεεεεεεεε
Πωπω μια τρύπα, φώναξες να δεις άμα ακούγεται η ηχώ σου;οντως..
ξυδι... γιαυτους που εμειναν πισω και μας κακολογουσαν χαχαχαχαχααχχαχαχαχααχερινα, τι εχει το μενου?
καμια σχεση οι κυριες με το αθλημα..γεια σου ρε πλεζουρα σιτυτουρα.....
θες & το μαρουλι???ααααααααααααα η περιφημη φωτο ετσι_ανοιγω_τα_σουφρετα.τζειπιτζι!
αχαχαχαχαχα
Εγώ θα την παρομοίαζα με τον Κηφισσό όταν πλημμύριζε
έλα που ζε θεςκαλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;
παιρνει μαυρα λεφτα απο την διοικηση....καλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;
τι θα φαμε?καλα εσυ... εκανες θρεντ ρουα ματ, τι να λεμε τωρα. Το θεμα ειναι ομως γιατι με διαφημιζεις;
θες & το μαρουλι???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ε καλα,βολεψου με μια μακαροναδα..παψε πια
βαλε μαρουλι λεμεεεεεεεε!θες & το μαρουλι???
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Γραφεις καλα στο μαυρο χρωμα Παιχτη !!χυσαμολ..