Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Παιχτουρας-αν μου επιτρέπει-είναι από τα πιο σοβαρά άτομα εδώ μέσα.Φυσικά και τα πιστεύει αυτά που γράφει.Είναι ένας "παλιομοδίτης",ρομαντικός καβλιάρης παλιάς κοπής.Gentleman θα λέγαμε κάποτε.Το λέω χωρίς καμμία δόση ειρωνίας.

Σοβαρός κις μαι ας.... ρε χαουζ. . Να χαίρεσαι που δεν ειμαι κανενα πουστρακι..μεταφορικα και κυριολεκτικα. :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μου έχει σπάσει τα νεύρα η πουστάρα.Ονειρευεται τεχνητούς κόλπους και περίοδο και του φταίω εγώ που δεν γεννήθηκε γυναίκα.Για να με θίξει κάνει αναφορά συνεχώς στα παιδιά μου.Το ίδιο και ένας άλλος χθες ο νοσφερατου .'Εκανα αναφορά και ούτε τα μηνύματα που αναφέρονταν στα παιδια μου δεν έσβησαν οι συντονιστές.

δες απαντηση#117
εχε χαρη που δεν ειμαι στο στρατηγειο μου και ποσταρω απο σμαρτφον...θα εβλεπες πολλους αντι-νοσφερατου χτες αφου οι λιγοστοι πλεον μοντς δεν προλαβαινουν να κανουν την δουλεια τους.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
λες να έχω πρόβλημα να εκσπερματώσω πάνω στην δικέφαλη?

Να προσκυνησεις θα σε βαλω φιδι κολοβο. Και μετα θα κάψω και για σπονδη στον θεο ΠΑΟΚ και την σημαία σας..Θα χυσεις παραυτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλα μου τα λεγε ο παπαγιωργης...πες μας οτι ειναι κι ο πλεζουρας αντρικος κλωνος σου να διαγραφτω τωρα.... αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο πλεζουρακι ειμαι ο γιεεεεεεεεεεεεεα χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα διαγράψου μονο εγω και οι κλωνοι μου θα μεινουμε στο τελος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σοβαρός κις μαι ας.... ρε χαουζ. . Να χαίρεσαι που δεν ειμαι κανενα πουστρακι..μεταφορικα και κυριολεκτικα. :)
Δε θέλω να μπω στα "προσωπικά" σας έρι.Εγώ είπα αυτά που κατάλαβα απ όσα έχω διαβάσει κυρίως παλιότερα.Μπορει να έχω και λάθος ουδείς άσφαλτος(sic).Οι χαζοκοντρούλες ΔΕΝ μου αρέσουν,μη ξαναλέμε τα ίδια.Φυσικά και δεν είσαι ούτε πουστράκι ούτε "πουστράκι".Anyway καλή συνέχεια σ όλους

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συγχαρητηρια στον ΛΙΟΝ 7 για το θρεντ που ανοιξε......σαφως πισω απο το νικ του.... υπαρχει ενα συγκροτημενο νεαρο ατομο με καλα στοιχεια....που δεν πιστευει ομως απολυτα στον εαυτο του!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δε θέλω να μπω στα "προσωπικά" έρι.Εγώ είπα αυτά που κατάλαβα απ όσα έχω διαβάσει κυρίως παλιότερα.Μπορει να έχω και λάθος ουδείς άσφαλτος(sic).Οι χαζοκοντρούλες ΔΕΝ μου αρέσουν,μη ξαναλέμε τα ίδια.Φυσικά και δεν είσαι ούτε πουστράκι ούτε "πουστράκι".Anyway καλή συνέχεια σ όλους

Σιγα την κοντρα ρε χαουζ. Ο παιχτουρας ειναι αφελης. Τι να κάνουμε; Δεν θα του παρουμε και το κεφαλι. Εγω προσωπικα κοντρα με κανεναν δεν εχω εδω μεσα. Ασχετως αν παιζω. Αυτο ειναι και το νόημα.. Το γελιο.  :sunglasses:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δε θέλω να μπω στα "προσωπικά" έρι.Εγώ είπα αυτά που κατάλαβα απ όσα έχω διαβάσει κυρίως παλιότερα.Μπορει να έχω και λάθος ουδείς άσφαλτος(sic).Οι χαζοκοντρούλες ΔΕΝ μου αρέσουν,μη ξαναλέμε τα ίδια.Φυσικά και δεν είσαι ούτε πουστράκι ούτε "πουστράκι".Anyway καλή συνέχεια σ όλους
Σωστος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να προσκυνησεις θα σε βαλω φιδι κολοβο. Και μετα θα κάψω και για σπονδη στον θεο ΠΑΟΚ και την σημαία σας..Θα χυσεις παραυτα.
είσαι πολύ πρόστυχη, πεσ'μου κι'άλλα. Νοιώθω τη στύση μου να ξυπνάει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο πλεζουρακι ειμαι ο γιεεεεεεεεεεεεεα χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα διαγράψου μονο εγω και οι κλωνοι μου θα μεινουμε στο τελος.
θα με κανεις φιλο?στελνω πμ τωρα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.233
Πόντοι
22.785
Συγχαρητηρια στον ΛΙΟΝ 7 για το θρεντ που ανοιξε......σαφως πισω απο το νικ του.... υπαρχει ενα συγκροτημενο νεαρο ατομο με καλα στοιχεια....που δεν πιστευει ομως απολυτα στον εαυτο του!!!!!!!!!!

Δέν πρέπη νά ξέρουμε , καί πού θα διαθεθούν τά έσοδα άπό τά είσητηρια πού κόβονται ????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Αχαχαχαχαχααχαχχαχα.

Ο πλεζουράκης, η πλεζουράκις, το πλεζουράκι.

Την βαλιτσούλα σου και στην Χαλικδικούλα σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μου έχει σπάσει τα νεύρα η πουστάρα.Ονειρευεται τεχνητούς κόλπους και περίοδο και του φταίω εγώ που δεν γεννήθηκε γυναίκα.Για να με θίξει κάνει αναφορά συνεχώς στα παιδιά μου.Το ίδιο και ένας άλλος χθες ο νοσφερατου .'Εκανα αναφορά και ούτε τα μηνύματα που αναφέρονταν στα παιδια μου δεν έσβησαν οι συντονιστές.

δες απαντηση#117

Μην υπερβαλλεις αλι. Ο καθενας λεει την χαζομαρα του εδω μεσα. Μην δινεις σημασια και κανε παιχνιδι. Ειδικα ο ερευνητης ειναι λιγάκι κουκουρουκου. Ουτε εγω δεν ειμαι ετσι χαχαχααχαχαχαχαχαχχ Ελα να παιξουμε λεμε γαμω τον αρη μου γαμωωωωω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε λαιον τι ειναι αυτα τα πραγματα ...??ανοιγεις και θεματα πισω απο το νικ σου?αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom