Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλημερα....τουλαχιστον για μενα ξερουν, αφου με εχουν δει και εξω μελη, οτι ειμαι ανδρας....... μαλακας δε... οπως με αποκαλεις.....Εσυ τι εισαι?????....Μαλακας.....η.....Μαλακισμενη???....Οτι και να εισαι σε ευχαριστω που με παρακολουθεις στενα....ενω ξερεις απο τις γραφες μου οτι δεν εχουμε κοινα σημεια!!!!!!!

Παιχτουρα αυτο ειναι θετικο. Εννοω που δεν εχετε κοινά σημεία με το λαιονακι. Οχι όμως για σενα..

OP
OP
LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Καλημερα....τουλαχιστον για μενα ξερουν, αφου με εχουν δει και εξω μελη, οτι ειμαι ανδρας....... μαλακας δε... οπως με αποκαλεις.....Εσυ τι εισαι?????....Μαλακας.....η.....Μαλακισμενη???....Οτι και να εισαι σε ευχαριστω που με παρακολουθεις στενα....ενω ξερεις απο τις γραφες μου οτι δεν εχουμε κοινα σημεια!!!!!!!
Μωυσή με τις γραφές σου, μην αφήνεις υπονοούμενα για άλλα μέλη γιατί ενισχύεις την άποψη μου ότι είσαι μαλάκας

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μωυσή με τις γραφές σου, μην αφήνεις υπονοούμενα για άλλα μέλη γιατί ενισχύεις την άποψη μου ότι είσαι μαλάκας
καλά και συ ώρες ώρες είσαι παράλογος

αχααχαχαχαχααα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ρε σουπερμαν, οι γυναικες ειναι ομοφυλοφιλοι, και οι αντρες τελικα ειναι οι γυναικες εδω μεσα? ουφφφφ κουραση
εεεεεεεεεε ???????????

εφυγες λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τώρα για να καταλαβω, αν γίνεται κάποιο σχόλιο στην σιλβακι η στην λουκριτίτσα, η στην βέλβυ, η στην ροχαλα, η στην αλιντισσα κτλ γίνεται επι τοις ουσιας σε εμένα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Τώρα για να καταλαβω, αν γίνεται κάποιο σχόλιο στην σιλβακι η στην λουκριτίτσα, η στην βέλβυ, η στην ροχαλα, η στην αλιντισσα κτλ γίνεται επι τοις ουσιας σε εμένα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα ΕΣΥ θελεις να σε γαμησουμε ??

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι,στην ΝΙΤΣΑ!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εαυτε μου μαζι μπηκαμε; Δεν σου εχω πει να μην γραφεις στο διπλανο πισι; ελεος πια...
Καλυτερα να καταργησεις το νικ αυτο......
Αν διαβασεις τι γραφτηκε στο θρεντ που ανοιξες....δεν ειναι υπονοουμενα πλεον....αλλα για τον Εrinal..εμμεσως πλην σαφως αποδοχη στην γραφη του απο τον ιδιο!!!!!!!!!!....Κλεινω με το να δηλωσω οτι προσωπικα εγω....δεν με ενοχλει εδω στο ιστοτοπο το καθε μελος πισω απο το νικ ,τι αντιπροσωπευει!!!!.....Με ενοχλει ομως που κρυβονται πισω απο ενα...ειτε πολλα νικ.....και το παιζουν γκομενες....ειτε γαμιαδες...με αποτελεσμα να υποτιμουν την νοημοσυνη των αλλων μελων....αλλα και να παρασυρουν σε σχηματισμο λανθασμενης εκτιμησης νεαρα μελη σε ηλικια που βρισκονται εδω μεσα...και οχι μονο αυτο αλλα και οποιος ουδετερος μας διαβαζει....θα νομιζει οτι εδω μεσα ειναι μονο κλωνοι....και ψυχανωμαλοι(ανεξαρτητου φυλλου)...καθοτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα!!!...Οποτε το θεωρω χρεος μου και καθηκον στον εαυτο μου αλλα και σαν μελος που φιλοξενουμαι εδω μεσα να επισημανω οτι αντιλαμβανομαι, στα υπολοιπα μελη....για προστασιας τους..απο τους κλωνους και τους Other!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μια χαρά ανώμαλη παρέα είμαστε, μην τρελαίνεστε.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αν διαβασεις τι γραφτηκε στο θρεντ που ανοιξες....δεν ειναι υπονοουμενα πλεον....αλλα για τον Εrinal..εμμεσως πλην σαφως αποδοχη στην γραφη του απο τον ιδιο!!!!!!!!!!....Κλεινω με το να δηλωσω οτι προσωπικα εγω....δεν με ενοχλει εδω στο ιστοτοπο το καθε μελος πισω απο το νικ ,τι αντιπροσωπευει!!!!.....Με ενοχλει ομως που κρυβονται πισω απο ενα...ειτε πολλα νικ.....και το παιζουν γκομενες....ειτε γαμιαδες...με αποτελεσμα να υποτιμουν την νοημοσυνη των αλλων μελων....αλλα και να παρασυρουν σε σχηματισμο λανθασμενης εκτιμησης νεαρα μελη σε ηλικια που βρισκονται εδω μεσα...και οχι μονο αυτο αλλα και οποιος ουδετερος μας διαβαζει....θα νομιζει οτι εδω μεσα ειναι μονο κλωνοι....και ψυχανωμαλοι(ανεξαρτητου φυλλου)...καθοτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα!!!...Οποτε το θεωρω χρεος μου και καθηκον στον εαυτο μου αλλα και σαν μελος που φιλοξενουμαι εδω μεσα να επισημανω οτι αντιλαμβανομαι, στα υπολοιπα μελη....για προστασιας τους..απο τους κλωνους και τους Other!!!!!

URL]]

Επισκέπτης
Εχεις βαλει τα δαχτυλα σου στο "μουνι" της ? Ξερεις να ξεχωριζεις τεχνητο κολπο απο φυσικο ? Αν τριψεις το τεχνητο αιδοιο ,δεν υγραινεται ,και αν το δεις προσεκτικα στο φως φαινεται τι ειναι.Η Αλιντισσα εχει πλασει μια ιστορια οτι εχει παιδι κ.τ.λ.
Μην μασας.
Πολλα τραβελια πλαθουν τετοιες φανταστικες ιστοριες.
[size=16pt]ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.[/size]Δεν φταίω εγώ που είσαι πούστης.Κατάλαβε το επιτέλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom