Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Είσαι κι εσύ![]()
![]()
Καλημέρες μαν,καλή επιτυχία στην Ολλανδία(μην ξεχνιόμαστε)![]()
Πότε παίζουν?
Είσαι κι εσύ![]()
![]()
Καλημέρες μαν,καλή επιτυχία στην Ολλανδία(μην ξεχνιόμαστε)![]()
Erinal μας εισαι συμπαθης σε ολους και σε ευχαριστουμε που μας αντιμετωπιζεις με ευγενεια.....θα εισαι δε.... ακομα πιο συμπαθης..... αν μας καθορισεις με μια κατηγορηματικη ηλεκτρονικη δηλωση σου.......τι εισαι....γυναικα?....πουσταρα?....τραβεστι?....τρανς?...ανδρας?......κατι αλλο?..για να ξερουν και οι θαυμαστες σου στο μπου!!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΑΝτροπή άγαπητέ.... ρωτάνε τετοια ???????
Εχεις δικιο.....ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!!!!!!!Ντροπή άγαπητέ.... ρωτάνε τετοια ???????
απο οσα ρωτησες... το κατι αλλο ειναι!!αχαχαχαχαχαχαχαχErinal μας εισαι συμπαθης σε ολους και σε ευχαριστουμε που μας αντιμετωπιζεις με ευγενεια.....θα εισαι δε.... ακομα πιο συμπαθης..... αν μας καθορισεις με μια κατηγορηματικη ηλεκτρονικη δηλωση σου.......τι εισαι....γυναικα?....πουσταρα?....τραβεστι?....τρανς?...ανδρας?......κατι αλλο?..για να ξερουν και οι θαυμαστες σου στο μπου!!!!!!!!!!!!!!
σου στελνω ντιλιβερι μια μεριδα λαχταριστα χοιρινα...κανε με αντ με την παραλαβη τους!!
Εγώ λέω οτι είσαι σε μεταβατική περίοδο που το κοριτσάκι γίνεται προ-μιλφ.Κοριτσακι αυθεντικό![]()
Έλα γαμήστε την κάποιος να τελειώνουμε.
Το δεχομαι.....φτανει να μην με μαρτυρησεις στον Ερευνητη...και μου συρει μπινελικια που κανω πισωγυρισμα στην γνωμη μου!!!!!!Κοριτσακι αυθεντικό![]()
Πως να τον μισήσω τώρα έρι μου λες?Ετσι...πιστευω για Ολλανδια και Ισπανικη ποδοσφαιρικη υποχωρηση στο Τελικο!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ λέω οτι είσαι σε μεταβατική περίοδο που το κοριτσάκι γίνεται προ-μιλφ.
Κυριακή,αν το πάρουν οι Ολλανδοί θα πιούμε γερμανικές μπύρες στην υγειά σουΠότε παίζουν?
Να δω ποτε θα με πας στο καζινο....εγω βαζω τα χρηματα...και εσυ τις εμπνευσεις!!!!!!!!!Εγώ λέω οτι είσαι σε μεταβατική περίοδο που το κοριτσάκι γίνεται προ-μιλφ.
Μετα ποιος θα σε μαζεψει δεν ξερω χαχαχααχαχαχ
ΠΩ ΠΩ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥΆναμένω , ένεκα φτώχειας είναι καλοδεχούμενα άλλά στείλε καί όλίγον.........
www.imagerous.com/][/URL]
Καί καμιά μπυρίτσα .......... δροσερή !!!!!!!!
ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΤΟΝΟΣΜού βρήκες τήν Ασημένια Σφήγκα ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Παναγιώτης:
http://[URL unfurl="true"]www.zouros.gr/v_photos/vessels/panagiotis_002.jpg[/img[/URL]]
Εμ, δεν είσαι του λιμανιού.
Το πολύ Kitchen Bar, άντε και κανένα σινεμαδάκι.
Αλλοιώς θα τον είχες δει.
[/quote]
Να σου πω, θα φέρεις και το λαπ τοπ στην αμμουλιανη η τα ξερεις και απόξω;;ααχαχαχαχαχαχααχ Πρόσεξε θα σε βάλω να βουτήξεις στα βαθιά. Δεν πιστεύω να μου μεινεις..Τσεκ απ καναμε;χαχαχαχαχαχαχα