Νέα

Θέλατε ποτέ να πηδήξετε τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alygistos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spiros_73

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
19.011
Πόντοι
3.506
Έχει μια πολύ ζωηρή τσατσά, μιλφ με γυαλιά στην Φρίξου, στα πρώτα σπιτάκια αριστερά όπως ανεβαίνεις, βραδινή βάρδια. Όσες φορές πήγα μου έπιασε τον πούτσο κανονικά, μέσα από το παντελόνι.
Και εδω ρε μνπνο ξαδερφε :think:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.216
Πόντοι
1.056
Έχει μια πολύ ζωηρή τσατσά, μιλφ με γυαλιά στην Φρίξου, στα πρώτα σπιτάκια αριστερά όπως ανεβαίνεις, βραδινή βάρδια. Όσες φορές πήγα μου έπιασε τον πούτσο κανονικά, μέσα από το παντελόνι.
Για μασάζ λέει ο τύπος

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
3.463
Πόντοι
3.375
:priest::think::think:

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
3.463
Πόντοι
3.375
@Mythical Zoan κάνε το ψυχικό να μάθουμε και μεις που δεν ξέρουμε από κώλους.:think: Έμπειρη θα ναι και γω δεν ξέρω από αυτά.

Spiros_73

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Like
19.011
Πόντοι
3.506

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.563
Πόντοι
5.916
Καραϊσκου 88 Πειραιάς!!!! Πριν 15-20 χρόνια είχε μια τσατσά ποίημα!!!!! Μιλάμε για ασύλληπτο μουνι αλλά δεν έμπαινε.....τα κορίτσια που μου παρουσίασε δεν με ενδιέφεραν καν!!!! Είχα απλά πάθει παρακρουση!

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.103
Πόντοι
361
Περιμένω τοποθέτηση από ΤΑΚΜΑΝ.

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.021
Πόντοι
6.190
Πάνε αυτές οι εποχές! Όταν γινόταν μέχρι και τριολε με τσατσαδες, είτε η τσατσά πολλές φόρες για να μη χάσει πελατονια αδρατε την ευκαιρία και σε στριμωχνε αυτή και πιεστικά κιόλας. Άλλες φορές έτσι για την καύλα, αν σε γουσταρε βέβαια. Η ήσουν τακτικός πελάτης. Βέβαια τότε η καλοβαλμενες τσατσαδες και αυτές που θα γουστάρεις ήταν λίγες. Έχω πάρει τσατσά σε πρωινή τσάρκα που την πέρασα για τη πουτανα. Χαβαλες που κατέληξε σε κανονική βίζιτα. Και μάλιστα φτάσαμε σε τριολε με μια από τις γυναίκες, σε άλλη μέρα και φαση. Κι άλλη φάση στην Αγησιλάου που δεν άρεσε η γυναίκα και φεύγοντας στριμωγμα από τσατσά και γυναίκας με χοντρό χουφτωμα. Το πιο ωραίο είναι στη Μυλλέρου εκεί που μετά έγινε τεαβελοσπιτο, που πήρα με κολλητό τσατσά και τανα μαζί στο ίδιο δωμάτιο! Ο κολλητός το είχε άχτι κι έδωσε τότε θυμάμαι έναν Κολοκοτρώνη (δεκαχιλιαρο). Το λέω γιατί τότε το εισιτήριο ήτανε τριλιχιλιαρο. Ναι δραχμές εννοώ. Εσείς που ακούτε έννοιες και λέξεις άγνωστες απλά ήταν πριν γεννηθειτε η μεγαλώσετε αρκετά για μπουρδελοτσαρκα. Αν υπάρχουν παλιοί που θυμούνται το μπουρδέλο στου Ψυρρή πάνω από τους "Μεθυστανες" . Στο στενό απέναντι από θέατρο Αποθήκη. Εκεί δουλευε, μετά δικό της η Τζένη. Ξανθιά κοντή μιλφαρα. Ήμουνα 18αρης και στα ντουζενια, δούλευα στην Ευριπίδου και όταν σχολαγα Παρασκευή με το βδομαδιατικο έκανα επίσκεψη για ξεχαρμανιασμα. Εκεί έκανα το πρώτο τρίο μου με την Τζένη και μια τύπισσα που την είχε σαν υπηρεσια-τσατσα. Άλλες εποχές άλλα γούστα, περασμένα μεγαλεία.

The Dark Night

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
260
Πόντοι
0
Εγώ ήθελα μια και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Πρέπει να είναι κάνα δυο χρόνια που μιλούσαν για μια που αν δεν είχε κόσμο την έπεφτε σε πελάτες αλλά δεν με βοηθά η μνήμη μου.
Νομίζω ήταν σε όροφο....νομίζω Φιλιππίδου 11 αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν το πάνω ή το κάτω.
Πήγα μια φορά την πέτυχα ,αλλά με αγνοησε εντελώς.
Μια ξανθιά με καρέ.
Μια νύχτα κατά τις 2 στο πάνω... Αυτή μου τα είχε κατεβάσει στο σαλόνι... Τον πήρε στο στομα της... Μεταξύ μας τραβελοφερνει
Ι κιόλας... Μετά με βάζει δωμάτιο έρχεται με μια μιλφ πουτανα... Συνέχισε να μου παίρνει πίπα... Στήνεται στα 4 η πουτανα, μου φοράει Καποτά... Φεύγει... Γαμαω στα 4 τη ξανθιά μιλφ... Η οποία ήταν αδιάφορη...όμως επειδή της είχα πει της τσατσας, ότι θέλω να τη χύσω στο στομα, της λέω φώναξε την τσατσά ηο οποία υποθέτω θα έκανε τα ίδια στους επόμενους... Την φωνάζει και μου κάνει μια αεροπιπα και στη ουσία έχυσα πάνω μου.... Και έφυγε... Πεινασμένη για πουτσα η τσατσά...

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.665
Πόντοι
3.057
Μια νύχτα κατά τις 2 στο πάνω... Αυτή μου τα είχε κατεβάσει στο σαλόνι... Τον πήρε στο στομα της... Μεταξύ μας τραβελοφερνει
Ι κιόλας... Μετά με βάζει δωμάτιο έρχεται με μια μιλφ πουτανα... Συνέχισε να μου παίρνει πίπα... Στήνεται στα 4 η πουτανα, μου φοράει Καποτά... Φεύγει... Γαμαω στα 4 τη ξανθιά μιλφ... Η οποία ήταν αδιάφορη...όμως επειδή της είχα πει της τσατσας, ότι θέλω να τη χύσω στο στομα, της λέω φώναξε την τσατσά ηο οποία υποθέτω θα έκανε τα ίδια στους επόμενους... Την φωνάζει και μου κάνει μια αεροπιπα και στη ουσία έχυσα πάνω μου.... Και έφυγε... Πεινασμένη για πουτσα η τσατσά...
αυτά είναι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom