oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
Και ακωλη.Βρε που ειναι ο ποπος ? να παρουμε στο amber alert μπας και βρεθει ? χαχχαχαχαχαπολυ σεμνη, να τη χαιρεσαι
Και ακωλη.Βρε που ειναι ο ποπος ? να παρουμε στο amber alert μπας και βρεθει ? χαχχαχαχαχα
ρωτα τον παιχτη, ειπε οτι ειναι το κοριτσι του και να μην το πειραξουμε, γιατι θα μας φαει.
Κοιτα παρολο που οπως ειπα οτι ειναι ακωλη πηγα μεχρι την Αυστραλια με τηλεμεταφορα σε χρονο ντε-τε και μου ειπε να της αλοιψω με αντιληακο τον ποπο της.Ε τι να κανω και γω σαν αγορακι που ειμαι......[instagram]https://www.instagram.com/p/BeH9iMLBItf/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]
Εεπ, δεν πιστεύω να πείραξε κανένας το κορίτσι μου όσο πήδαγα ;;;
Ε αφου εχει αποφασισει να ειναι το κοριτσι του μπραβο του γιατι εγω με τοσες που εχω ποσταρει δεν ξερω ποια να επιλεξω.
Την τελευταία διαγαλαξιακή υπερκωλάρα την ξέρω blancnoir λέγεται η τύπισσα πωωωω τι μου θύμησες τώρα
Κοιτα παρολο που οπως ειπα οτι ειναι ακωλη πηγα μεχρι την Αυστραλια με τηλεμεταφορα σε χρονο ντε-τε και μου ειπε να της αλοιψω με αντιληακο τον ποπο της.Ε τι να κανω και γω σαν αγορακι που ειμαι......
Την δευτερη με το ολοσωμο μαγιο που γυρναει μηπως την ξερεις ? Εχει και γαμω την σωματαρα.Την τελευταία διαγαλαξιακή υπερκωλάρα την ξέρω blancnoir λέγεται η τύπισσα πωωωω τι μου θύμησες τώρα
Θα ηθελα πολυ αλλα δυστηχως οχι.Και για πριν που ειπες για αεροπλανα ποια αεροπλανα?Με τηλεμεταφορα σου λεω οτι πηγα στην ΑυστραλιαΔεν μου λες ;
Αυτός είσαι εσυ ;
Δυστυχώς όχι αδελφεΤην δευτερη με το ολοσωμο μαγιο που γυρναει μηπως την ξερεις ? Εχει και γαμω την σωματαρα.