astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Τι γίνετε ρε σεις :o :o στην φωτο 14 ?? Ο τύπος έχει ανοίξει την γκόμενα στα δύο, στην μέση!!!!!!! :o :o Μπράβο!!!!
Τι γίνετε ρε σεις :o :o στην φωτο 14 ?? Ο τύπος έχει ανοίξει την γκόμενα στα δύο, στην μέση!!!!!!! :o :o Μπράβο!!!!
ενώ στις άλλες φώτος... είναι όλες στενοκώλες !!!
Φαντάζεσαι να πας να τις γαμήσεις αυτές από πίσω... θα είναι ποιό ξεχειλωμένες κι από το μουνί τους !!!
εδώ κολλάει το: απο μπροστά παρθένα και απο πίσω περνούν τρένα.. :ενώ στις άλλες φώτος... είναι όλες στενοκώλες !!!
Φαντάζεσαι να πας να τις γαμήσεις αυτές από πίσω... θα είναι ποιό ξεχειλωμένες κι από το μουνί τους !!!
εδώ κολλάει το: απο μπροστά παρθένα και απο πίσω περνούν τρένα.. :
σωστός συνάδερφε, αλλά στις γκόμενες αυτές περνάνε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.... χχεεεχεεη παροιμία είναι... από μπροστά παρθένα κι από πίσω ΜΠΑΙΝΟΥΝ τρένα...
χαχαχαχα :o
φίλε μου για πολύ ξεσκί το γκομενάκι.... :o
Ρe Duracell οι φωτο απο προσωπικο αρχειο πανε σε αλλο ποστ!!!!!
ετσι δεν ειπαμε;;;; Ασε να τις μαζεψουμε ολες μαζι!!!
Aστα συνάδελφε... είχε αναστενάξει όλος ο όροφος του ξενοδοχείου από τα βογγητά της... ΜΕΓΑΑΑΛΟ ξεκωλάκι το Μαράκι ;) κ μόλις 19 χρονών !!! (απ' ότι μου έλεγε δεν την έβρισκε με τους συνομίληκούς της και γι' αυτό γούσταρε τούς μεγαλύτερους...) αχχχ τι θυμήθηκα τώρααα :
Και το τηλέφωνο της Μαρίας θέλουμε
Kι εγώ το ψάχνω
Την πήρα προχτές για να της ευχηθώ για την γιορτή της κι έχει αλλάξει... γμτ !!! :o
Kι εγώ το ψάχνω
Την πήρα προχτές για να της ευχηθώ για την γιορτή της κι έχει αλλάξει... γμτ !!! :o