[quote author=Luka Bazuka link=undefined date=undefined][quote author=oblivion31 link=undefined date=undefined] [/quote]like εκανα αλλα βγηκε "δεν μου αρεσει"δεν ξερω γιατι![/quote]
Αυτό μου θυμίζει πήγα να το βάλω στο μουνί αλλά μπερδεύτηκα και μπήκε στον κώλο
[quote author=Luka Bazuka link=undefined date=undefined][quote author=oblivion31 link=undefined date=undefined] [/quote]like εκανα αλλα βγηκε "δεν μου αρεσει"δεν ξερω γιατι![/quote]Τι να πατησεις για like η οχι εδω εγω αυτο το post αφου εβαλα τα συννημενα τις φωτο δηλαδη πατησα για απαντηση και δεν εκανε τιποτα και εκανα back να γυρισει η σελιδα πισω και ποσταρησε μετα κανονικα.Οτι να ναι λεμε πως το εκαναν το site ετσι και τους αρεσει δεν ξερω.Πολυ καλυτερο ηταν πριν γιατι το αλλαγανε.Ασε που χασαμε και το ποσα likes ειχαμε συνολικα και τους τιτλους που κερδιζαμε αναλογε με τα ikes και την δραστηριοτητα μας στο site.Να το πω με μια λεξη σκατε ολε εγινε το site.
[quote author=Mpratan link=undefined date=undefined][quote author=Luka Bazuka link=undefined date=undefined][quote author=oblivion31 link=undefined date=undefined] [/quote]like εκανα αλλα βγηκε "δεν μου αρεσει"δεν ξερω γιατι![/quote]
Αυτό μου θυμίζει πήγα να το βάλω στο μουνί αλλά μπερδεύτηκα και μπήκε στον κώλο [/quote]Δεν θα ηταν ασχημο αυτο!