You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεϊκά βυζιά!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- bou classics βυζιά
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αυτη ειναι τερας ρε! αμα πας μαζι της δε νομιζω να θες να ξαναπας με αλλη,καταρχας δε θα σε αφησει!Το βρήκα και σε παλιότερες φωτό το μωρό με το σώμα - κλεψύδρα:
αυτη ειναι τερας ρε! αμα πας μαζι της δε νομιζω να θες να ξαναπας με αλλη,καταρχας δε θα σε αφησει!
Μπορεί να μην είναι μοντέλο.....οκ.
Εγώ τις βυζάρες έστειλα.
Αν δε σου αρέσουν....στείλε εσύ κάτι καλύτερο .
Αλλά και τέρας ;;;;
Σιγά ρε φίλε.
Για δες τις κριτικές στο Voeyrweb που την ψώνισα.......έχει τρελλαθεί όλο το σάιτ με την πάρτη της:
Μου φάινεται πως ορισμένοι γαμάτε ( ή ονειρεύεστε να γαμήσετε) μόνο από Μις Κόσμος κι απάνω......
Επισκέπτης
οχι ρε ανθρωπε,τερας εννοω φοβερη,σωματωδης ρε παιδι μου,υπερκαταλληλη για σεξ εννοω!!!!Μπορεί να μην είναι μοντέλο.....οκ.
Εγώ τις βυζάρες έστειλα.
Αν δε σου αρέσουν....στείλε εσύ κάτι καλύτερο .
Αλλά και τέρας ;;;;
Σιγά ρε φίλε.
Για δες τις κριτικές στο Voeyrweb που την ψώνισα.......έχει τρελλαθεί όλο το σάιτ με την πάρτη της:
Μου φάινεται πως ορισμένοι γαμάτε ( ή ονειρεύεστε να γαμήσετε) μόνο από Μις Κόσμος κι απάνω......
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
αυτη ειναι τερας ρε! αμα πας μαζι της δε νομιζω να θες να ξαναπας με αλλη,καταρχας δε θα σε αφησει!
Τερμα πια με τις παπαριες του τυπου, η γυναικα πρεπει να πληρει τις προδιαγραφές των <<τελειων>> κοιλιακών, γλουτών,μηρών <<μοντελικών>> διαστάσεων κτλ κτλ.
Η γυναίκα ΕΤΣΙ πρέπει να ναι, ΒΥΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ
Κακό ψόφο να χουν ολα εκεινα τα αρχιδια και οι θεσμοί που άλλαξαν αυτό το προτυπο που ίσχυε για τόσους αιώνες και το αντικατεστησαν με το σημερινο <<προτυπο ομορφιάς>>.
Επισκέπτης
φιλαρακι με το τερας εννοω οτι η γκομενα ειναι φοβερη για πηδημα οκ?δες παραπανω τι απαντησα στον αλλο.εννοειται πως δε γουσταρω τις πολυ αδυνατες που ειναι σα στεκες αυτο ελειπε.Τερμα πια με τις παπαριες του τυπου, η γυναικα πρεπει να πληρει τις προδιαγραφές των <<τελειων>> κοιλιακών, γλουτών,μηρών <<μοντελικών>> διαστάσεων κτλ κτλ.
Η γυναίκα ΕΤΣΙ πρέπει να ναι, ΒΥΖΑΡΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ
Κακό ψόφο να χουν ολα εκεινα τα αρχιδια και οι θεσμοί που άλλαξαν αυτό το προτυπο που ίσχυε για τόσους αιώνες και το αντικατεστησαν με το σημερινο <<προτυπο ομορφιάς>>.
οχι ρε ανθρωπε,τερας εννοω φοβερη,σωματωδης ρε παιδι μου,υπερκαταλληλη για σεξ εννοω!!!!
Ρε φίλε.....να εκφράζεσαι καλύτερα άλλη φορά.
Τέρας....οταν αναφέρεσαι σε γυναίκα....σημαίνει ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ.
Σόρρυ από την πλευρά μου....αλλά έτσι που το διατύπωσες παρεξήγησα.
Επισκέπτης
σωστος.παντως ειναι καβλα η τυπισσαΗ παρεξήγηση λύθηκε.....μην το κουράζουμε.
Για πολλά χιλιόμετρα το μωρό μιλάμε.
Κάπως έτσι....με καμπυλίτσες....απλά όχι τόσο πολύ, είναι η γυναίκα μου....και μιλάμε ευχαριστιέμαι να χουφτώνω και να δαγκώνω .....γι αυτό τα πήρα όταν την είπε το άλλο παιδί τέρας αυτήν εδώ....
Βέβαια άλλο είπε (κακώς εκφρασμένο) , κι άλλο κατάλαβα εγώ.
Κάπως έτσι....με καμπυλίτσες....απλά όχι τόσο πολύ, είναι η γυναίκα μου....και μιλάμε ευχαριστιέμαι να χουφτώνω και να δαγκώνω .....γι αυτό τα πήρα όταν την είπε το άλλο παιδί τέρας αυτήν εδώ....
Βέβαια άλλο είπε (κακώς εκφρασμένο) , κι άλλο κατάλαβα εγώ.
εχεις ξεφυγει μεγαλεΣτείλε καμια φοτογραφία της γυναίκας σου να καυλόσουμε λιγάκι...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
η γυναικα πρεπει να ναι ζουμερη και η γκομενα στεγνη
Παρόμοια θέματα