You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεϊκά βυζιά!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα -
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- bou classics βυζιά
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
ουστΓαμω τη πλαστικούρα ρε πούστη μου και όσους την αβαντάρουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει γκόμενα χωρίς πλαστικό μέσα στο στήθος. Ξέρω ενα σωρο περιπτώσεις που είχαν και γαμω τα βυζιά, φυσικά, και πήγαν και έγιναν σαν βρωμο-πόρνες
πεπονια:coolcondom:
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Αυτες κ αν ειναι βυζαρες!
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 339
- Πόντοι
- 21
eleino redikolo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2014
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
eleino redikolo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2014
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οι μισες γκομενες εχουν ελλειψη, δηλαδή νουμερο 0, 1, 2 και βαζει 1 στις 500. που τις ξερεις ολες αυτές τις περιπτώσεις σε τσοντοεταιρια στο λος αντζελες δουλευεις?Γαμω τη πλαστικούρα ρε πούστη μου και όσους την αβαντάρουν. Σε λίγο δεν θα υπάρχει γκόμενα χωρίς πλαστικό μέσα στο στήθος. Ξέρω ενα σωρο περιπτώσεις που είχαν και γαμω τα βυζιά, φυσικά, και πήγαν και έγιναν σαν βρωμο-πόρνες
ακομα και του σειρηνακη οι επαγγελματιες 1 στις 10 εχει πλαστικο μεγαλο.
στην θεσσαλονικη αν την περπατησεις ΟΛΗ την τσιμισκη και την παραλιακη και το πανεπιστημιο θα δεις 50.000 γυναικες και παιζει να μην δεις ΚΑΜΜΙΑ με πλαστικο ενώ τουλάχιστον οι μισες χρειαζονται.
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
οι μισες γκομενες εχουν ελλειψη, δηλαδή νουμερο 0, 1, 2 και βαζει 1 στις 500. που τις ξερεις ολες αυτές τις περιπτώσεις σε τσοντοεταιρια στο λος αντζελες δουλευεις?
ακομα και του σειρηνακη οι επαγγελματιες 1 στις 10 εχει πλαστικο μεγαλο.
στην θεσσαλονικη αν την περπατησεις ΟΛΗ την τσιμισκη και την παραλιακη και το πανεπιστημιο θα δεις 50.000 γυναικες και παιζει να μην δεις ΚΑΜΜΙΑ με πλαστικο ενώ τουλάχιστον οι μισες χρειαζονται.
Δούλευα πολλά χρόνια νύχτα. Μπαργουμάνες, πορτιέρισες κτλ.....απο αυτές βλέπω. Και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα....μιλάμε για μουνάρες με μια χαρά βυζιά σε σωματάρες (οχι χοντρές χωρίς βυζία) και πάνε και γίνονται σαν πορνοστάρ....και φουσκωμένα χείλια και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες. Έχω δει να μετατρέπονται σε σκουπίδια ένα σωρό υπερ-όμορφες κοπέλες
Τι μαναράκι είναι τούτο !!!
eleino redikolo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2014
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.056
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 96