Νέα

Θεϊκά βυζιά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    bou classics βυζιά
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
:huh: :huh: :huh: :huh:

Συνημμένα

• DH031107KelseyHeart11.jpg
    DH031107KelseyHeart11.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • JeannetteHizirian15.jpg
    JeannetteHizirian15.jpg
    58,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ας μοιραστούμε όλοι το δράμα της Francoise Boufhal. :tits: :tits: :tits:

francoiseboufhal2.jpg

Στα 16 της δεν την δέχονταν σε κάστινγκς λόγω του πληθωρικού της σώματος  :'( :'( :'(

francoiseboufhal16.jpg

Μετά το έριξε στις διαφημίσεις εσωρούχων αλλά της είπαν κι εκεί πως δεν κάνει  :'( :'( :'(

francoiseboufhal1.jpg

Της πρόσφεραν μυριάδες προτάσεις να φωτογραφηθεί γυμνή αλλά αρνήθηκε  :o :o :o

frmain786310a.jpg

Μετά από αυτήν την εμπειρία απέκτησε αυτογνωσία, μία θέση στο ονλάιν περιοδικό του ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ και εν τέλει το εξώφυλλο του βρετανικού MAXIM Απριλίου 2009... :boobies: :boobies: :boobies:

francoiseboufhal103.jpg

¨Ατιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, μας αααααδιιιίκησες...  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

francoiseboufhal109.jpg

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Μα τι μουνι ειναι αυτο ρε παιδια κολαση  :headbang:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

francoiseboufhal2.jpg

Στα 16 της δεν την δέχονταν σε κάστινγκς λόγω του πληθωρικού της σώματος  :'( :'( :'(

francoiseboufhal16.jpg

Μετά το έριξε στις διαφημίσεις εσωρούχων αλλά της είπαν κι εκεί πως δεν κάνει  :'( :'( :'(

francoiseboufhal1.jpg

frmain786310a.jpg

Μετά από αυτήν την εμπειρία απέκτησε αυτογνωσία, μία θέση στο ονλάιν περιοδικό του ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ και εν τέλει το εξώφυλλο του βρετανικού MAXIM Απριλίου 2009... :boobies: :boobies: :boobies:

francoiseboufhal103.jpg

¨Ατιμη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, μας αααααδιιιίκησες...  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

francoiseboufhal109.jpg
Mεγαλε Σαιξπηρα, με συγκινησες. Μετα το Ρωμαιο και Ιουλιετα καθως και τον Ριχαρδο τον τριτο, εγραψες ακομα μια μεγαλειωδη τραγωδια.

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6

francoiseboufhal2.jpg

francoiseboufhal16.jpg

francoiseboufhal1.jpg

frmain786310a.jpg

francoiseboufhal103.jpg

francoiseboufhal109.jpg

Το καημένο το κορίτσι ...........................

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ως μέγας βυζολάτρης που είμαι δεν θα μπορούσα να λείπω απο τέτοιο θέμα,αν και άργησα να το ανακαλύψω.Εχει τόσα θέματα πια εδω μέσα που μπορείς να χάνεσαι με τις ώρες.Τι απίστευτο πλάσμα είναι αυτή η Francoise!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλάμε έχω πάθει πλάκα μεόλο το πακέτο.Τα φυσικά δεν συγκρίνονται με τις σιλικόνες όπως και να το κάνουμε!Θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου κάποια στιγμή απο το προσωπικό μου αρχείο.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Αυτό με τα realfakemodels ήταν λιγάκι αηδία.Αλλά μετά μας αποζημίωσε ο φίλος Αλφόνσο με την υπέροχη Chloe Vevrier!!!!Τι γυναικάρα θεέ μου!Η αγαπημένη μου πορνοστάρ.Πάραθέτω κι εγώ μια φώτο της.Απλά υπέροχη!!!

Συνημμένα

• 21.jpg
    21.jpg
    170,1 KB · Εμφανίσεις: 56

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom