You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
the game of love - ant1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα raopau
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
το bourdela τα έφτυσε σήμερα/εχτές απλά δεν έχω κοιμηθεί...
και αναρωτιέμαι αν συνέβαινε ποτέ κανένα τέτοιο μπλακ ουτ στα πραγματικά μπουρδέλα, τι θα κάνατε :S
ήθελα να σας ρωτήσω... κόβουν την εκπομπή παίδες? γιατί είχε σήμερα αποχώρηση Τρίτη και από Δευτέρα διαφημίζουν ότι ξεκινάει ένα τούρκικο στις 21:00 Δευτέρα με Τετάρτη...
ή θα το πάνε πιο αργά όπως έγραψε κάποιος πιο πριν?
καλά χαμός ε ξεφτιλίζονται κανονικά σε αυτό...για τα χρήματα όλα. και να πεις ότι είναι και πολλά... :S
ενώ στο power of love τουλάχιστον δίνουν αγκαλίτσες και φιλάκια
και αναρωτιέμαι αν συνέβαινε ποτέ κανένα τέτοιο μπλακ ουτ στα πραγματικά μπουρδέλα, τι θα κάνατε :S
ήθελα να σας ρωτήσω... κόβουν την εκπομπή παίδες? γιατί είχε σήμερα αποχώρηση Τρίτη και από Δευτέρα διαφημίζουν ότι ξεκινάει ένα τούρκικο στις 21:00 Δευτέρα με Τετάρτη...
καλά χαμός ε ξεφτιλίζονται κανονικά σε αυτό...για τα χρήματα όλα. και να πεις ότι είναι και πολλά... :S
ενώ στο power of love τουλάχιστον δίνουν αγκαλίτσες και φιλάκια
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
Τελος ψηφοφοριας!!!!
Οσα μουνοσκυλα ψηφισανε, ψηφισανε...
Πανηγυρικη επικρατηση κωλου μικαελας, τρανη αποδειξη οτι σαν τον κωλο δεν εχει....μελανο σημειο η 3η θεση της αννυς, πραγμα που δειχνει τον αυτισμο που επικρατει στο σαη...
Για τους 11 που ψηφισαν σαμπρελα και καχι καχιασβαλι, δεν εχω να πω πολλα...απ το θεο να το βρουν...
Πανηγυρικη επικρατηση κωλου μικαελας, τρανη αποδειξη οτι σαν τον κωλο δεν εχει....μελανο σημειο η 3η θεση της αννυς, πραγμα που δειχνει τον αυτισμο που επικρατει στο σαη...
Για τους 11 που ψηφισαν σαμπρελα και καχι καχιασβαλι, δεν εχω να πω πολλα...απ το θεο να το βρουν...
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
μελανο σημειο η 3η θεση της αννυς, πραγμα που δειχνει τον αυτισμο που επικρατει στο σαη...
σωστος
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.241
- Πόντοι
- 2.646
Στηρίζω Αλέξανδρο τυπε
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
Τελος ψηφοφοριας!!!!
πιστευω η αννυ αδικηθηκε επειδη δεν υπηρχαν φωτος της απο πρακτορεια οπως της νανσυ που ειναι μοντελο και εχει παει και σε καλλιστεια κλπ
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
Εγω πιστευω οτι αδικηθηκε επειδη τα μελη εχουν 5 κιλα μυζηθρα στα παπαρια τουςπιστευω η αννυ αδικηθηκε επειδη δεν υπηρχαν φωτος της απο πρακτορεια οπως της νανσυ που ειναι μοντελο και εχει παει και σε καλλιστεια κλπ
avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
μαλλον το 2ο αλλα θα δουμεήθελα να σας ρωτήσω... κόβουν την εκπομπή παίδες? γιατί είχε σήμερα αποχώρηση Τρίτη και από Δευτέρα διαφημίζουν ότι ξεκινάει ένα τούρκικο στις 21:00 Δευτέρα με Τετάρτη...
παντως 2ος κυκλος με τετοια νουμερα τηλεθεασης δεν παιζει
Αννυ Ολε Τρελενομαι
Συνημμένα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.137
- Πόντοι
- 6.256
Αννούλα και ο π@@τσος εκτοξευεται σα πατριοτ σα χαρπουν σα εξοσετ σα s400
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Ναι το πρόγραμμα το έχει για 22:30 από την άλλη εβδομάδα, αλλά βλέπω το συντομεύουν κιόλας αφού είχε αποχώρηση εχτές...
άλλωστε δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εβδομάδα
μέχρι κι εγώ κουράστηκα από τη γκρίνια και την κλάψα...
πολύ hardcore ρεάλιτι εξελίχθηκε
και εμένα μου αρέσουν τα hardcore αλλά όχι στην τηλεόραση ;)
υγ πάντως και γιάννης και μικαέλα τελικά για φτύσιμο, πολλά κόμπλεξ και αυτός ο κοντόχοντρος έχει επιτυχία και την πέφτει σε όλες επειδή είμαι σίγουρος ότι το καυλί του ούτε για οδοντογλυφίδα δεν θα τους έκανε, οπότε τον βλέπουν μόνο φιλικά. κανένας χοντρός δεν έχει μεγάλη πούτσα, αντιθέτως οι αδύνατοι έχουν/με τις μεγαλύτερες
άλλωστε δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εβδομάδα
μέχρι κι εγώ κουράστηκα από τη γκρίνια και την κλάψα...
πολύ hardcore ρεάλιτι εξελίχθηκε
και εμένα μου αρέσουν τα hardcore αλλά όχι στην τηλεόραση ;)
υγ πάντως και γιάννης και μικαέλα τελικά για φτύσιμο, πολλά κόμπλεξ και αυτός ο κοντόχοντρος έχει επιτυχία και την πέφτει σε όλες επειδή είμαι σίγουρος ότι το καυλί του ούτε για οδοντογλυφίδα δεν θα τους έκανε, οπότε τον βλέπουν μόνο φιλικά. κανένας χοντρός δεν έχει μεγάλη πούτσα, αντιθέτως οι αδύνατοι έχουν/με τις μεγαλύτερες
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.137
- Πόντοι
- 6.256
Η τρισάθλια γυφτομάγισσα ξύπνησε με τις ψευτικες βλεφαρίδες
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παιδάκια μαρίνα με βυζάρες μπαινατε?
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
πάντως ενώ κανένας από εκεί μέσα δεν μου αρέσει για σεξ
παρατήρησα ότι 2/2 personal trainers θα τους έγλειφα άνετα τις ποδάρες ιδρωμένες...
υγ. ο αχιλλέας πάντως για γυμναστής δεν έχει και πολύ γυμνασμένο σώμα, εγώ πάντως δεν θα πλήρωνα κάποιον που έχει κοιλιά να με γυμνάσει... τι κουφό κι αυτό :S το έχω δει και από άλλους που δουλεύουν σε γυμναστήρια δηλαδή...
παρατήρησα ότι 2/2 personal trainers θα τους έγλειφα άνετα τις ποδάρες ιδρωμένες...
υγ. ο αχιλλέας πάντως για γυμναστής δεν έχει και πολύ γυμνασμένο σώμα, εγώ πάντως δεν θα πλήρωνα κάποιον που έχει κοιλιά να με γυμνάσει... τι κουφό κι αυτό :S το έχω δει και από άλλους που δουλεύουν σε γυμναστήρια δηλαδή...
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
τι τσουλί είναι αυτή η χοντρή ρε
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.137
- Πόντοι
- 6.256
Άνετα ρε φίλε, τι ερωτήσεις άστοχες είναι αυτές?παιδάκια μαρίνα με βυζάρες μπαινατε?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Άνετα ρε φίλε, τι ερωτήσεις άστοχες είναι αυτές?
οχι γιατί γίνεται ντόρος για το πετίτ κοκκαλο άννυ και για τις βυζάρες του βλαχαδερού ουτε λογος και ανησυχησα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις