loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γιαουρτι.
Mε μέλι κ καρύδια;;;;γιαουρτι.
Κακια !!!ρε αντε απο εκει,ντροπη σου!
Τιποτα, δοκιμασε στα χερια πρωτα να δεις...Καλο ειναι να την βαζεις στην αρχη πριν "απλωσει" το καψιμο. Αν βαλεις ενα παχυ στρωμα θα δεις οτι σε μικρο χρονικο διαστημα τραβαει ολη την θερμοτητα και "πετρωνει"σε ευχαριστω.
Προσφερει προσωρινη ανακουφιση μονο....Καλυτερα να παρει κρεμα απ το φαρμακειογιαουρτι.
εαν υπηρχε φαρμακειο.το ειδικό γιαούρτι για εγκαύματα του κορρέ είναι σούπερ ;)
τετοια ωρα τετοια λογια.φαρμακειο αυριο.τωρα γ ανακουφιση χλιαρα ντουζ και γιαουρτακι.Προσφερει προσωρινη ανακουφιση μονο....Καλυτερα να παρει κρεμα απ το φαρμακειο
αυτο σκεφτηκα,το πιο κοντινο φαρμακειο ειναι στη χαλκιδα απο εδω. :'(δε μπορω τετοια ωρατετοια ωρα τετοια λογια.φαρμακειο αυριο.τωρα γ ανακουφιση χλιαρα ντουζ και γιαουρτακι.
η καμια ενυδατικη μπας κ τραβηξει λιγο καψιμο.
αυτο σκεφτηκα,το πιο κοντινο φαρμακειο ειναι στη χαλκιδα απο εδω. :'(δε μπορω τετοια ωρα
τετοια ωρα τετοια λογια.φαρμακειο αυριο.τωρα γ ανακουφιση χλιαρα ντουζ και γιαουρτακι.
η καμια ενυδατικη μπας κ τραβηξει λιγο καψιμο.
ε ειμαι πολυ ασπρη και καηκα.εχω καει στη πλατη στα χερια πολυ στο γονατο μου και μπροστα ,πανω απο το στηθος μου.και ημουν υπο σκιαν.δε μπορω να ακουμπησω με τη πλατη πουθενα ουτε στο μαξιλαρι .Βαλε σου λεω οδοντοκρεμα
Και πες μας και τι εγινε, ετσι απο περιεργεια
αυτο σκεφτηκα,το πιο κοντινο φαρμακειο ειναι στη χαλκιδα απο εδω. :'(δε μπορω τετοια ωρα
Χαλκίδα ! η ομορφότερη ελληνική παραλία για περατζάδα - νυφοπάζαρο .... ο Ευριπος στα καλύτερά του ...
κάηκες στην Ευβοια κορίτσι ? τι κριμα ....
ε ειμαι πολυ ασπρη και καηκα.εχω καει στη πλατη στα χερια πολυ στο γονατο μου και μπροστα ,πανω απο το στηθος μου.και ημουν υπο σκιαν.δε μπορω να ακουμπησω με τη πλατη πουθενα ουτε στο μαξιλαρι .
Δεν νομιζω να την νοιαζει τωρα η Γεωγραφια
κάνεις λάθος .... φυσικά ....
ολα μα όλα εχουν τη σημασία τους ..... μάθε !!
η σημειολογία το απόγειο ... ουμπέρτο έκο ...
Τι ωρα πηγες?οταν βγηκα καθησα κατω απο μια μικρη ομπρελιτσα και διαβαζα.στο προσωπο δεν καηκα ευτυχως.αλλα οταν εφτασα στο σπιτι ,αρχισα να μη μπορω να σταθω απο τους πονους.
εβαλα αντιηλιακο,και πηγα το μεσημερι στις 2.30.αλλα καθομουν στην ομπρελιτσα.γι αυτο δε το περιμενα να καωΤι ωρα πηγες?
Αντιηλιακο?