Έχει κανείς να μου προτείνει καμιά καλή επουλωτική κρέμα χεριών για τη μητέρα μου ; Είναι 76 και επειδή ασχολείται με νεροχύτες αρκετές φορές βγάζει κοκκινίλες ανάμεσα στα δάχτυλα και τη φαγουρίζουν και όσο τα ξύνει τόσο τα χειροτερεύει.Βάζει και γάντια αλλά δυστυχώς δεν βολεύουν συνέχεια.
Άρχοντα,από αυτά που γράφεις το πιθανότερο είναι η μάνα σου να έχει ατοπική δερματίτιδα ή δερματίτιδα εξ επαφής.
Επειδή στην οικογένεια μου "τρέχει" παρόμοιο πρόβλημα και το έχει ψάξει σε αρκετούς δερματολόγους έχοντας πληρώσει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά σε επισκέψεις και αλοιφές,τελικά βρήκα σωτηρία σε έναν δερματολόγο στον Άγιο Αντώνιο στο Περιστέρι!
Στην αρχή ελάχιστη ποσότητα από την αλοιφή dermocort (όταν είχα πρωτοπάει στον συγκεκριμένο δερματολόγο μου είχε συνταγογράφήσει την αλοιφή FLIXOTIDE αλλά επειδή αυτή καταργήθηκε,βγήκε στην θέση της η αλοιφή Dermocort) για καμμιά εβδομάδα από μία - δύο φορές την ημέρα.
Για την επούλωση του δέρματος μου έδωσε την αλοιφή ΑΤΟ CREAM.
Bέβαια,για τις κορτιζονούχες αλοιφές το σωστό είναι να δει την μάνα σου κάποιος δερματολόγος αλλά για την Ατο Κρημ,μπορεί να την χρησιμοποιεί ά-φο-βα!
Αναδομεί τον Επιφανειακό Φραγμό της Επιδερμίδας, συντηρεί την Ακεραιότητα του & έχει Ισχυρούς Αντιοξειδωτικούς Παράγοντες.
www.ofarmakopoiosmou.gr
Αναλυτικές πληροφορίες συστατικών, κυκλοφορίας και τρόπου χρήσης του φαρμάκου FLIXOTIDE
www.galinos.gr
Αναλυτικές πληροφορίες συστατικών, κυκλοφορίας και τρόπου χρήσης του φαρμάκου DERMOCORT
www.galinos.gr