Νέα

Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

κρατηστε τη photo τυποι, ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο το πληθος που πηγε να λιτζαρει τη ρουλα και απαιτεί δικαιοσύνη θα σκοτωσει/τεμαχισει κάποιον δικό του κάποια στιγμη, για Πάτρα μιλάμε :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Καλα οι αλλοι τι ομολογια περιμενουν απο τη πατρινια σοβαρα μιλανε; αυτη ειναι ικανη να σε μαχαιρωνει και την ιδια στιγμη να το αρνειται

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
ναι δε εχω μαθει να τους ξεχωριζω, γενικα ολα εκεινα τα αχαγιωτικα περιχωρα βραχνεικα, σαγκαικα κλπ -εικες παραγκουπολεις
Η Δυτική Ελλάδα έχει πολλούς πληθυσμούς σε ημιάγρια ακόμα κατάσταση....
Βάλε και μια εσάνς ρομά που λυμένεται(και)αυτές τις περιοχές και έχεις όλο το πακέτο...
Αν δεν ζήσεις δε και την Μεγάλη Εβδομάδα τα ζωντανά αρνιά και τα σφαγμενα-κρεμασμένα-δεμένα για μέρες έξω από τα σπίτια στην Κάτω Αχαγιά, δεν έχεις εμπεδώσει το επίπεδο πολιτισμού της περιοχής...
:confused:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg
    αρχείο λήψης.jpeg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 50
  • arnia axaia.jpg
    arnia axaia.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • arni kremasma.jpg
    arni kremasma.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 50

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Γενικά οι νομοί Αχαΐας, Ηλείας θα πρέπει να είναι στόχος για πρώτο χτύπημα σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.
Και ΗΠΑ-Ηνωμένες Πολιτείες Αιτωλοακαρνανίας να συμπληρώσω...

:rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Μην χαίρεστε οι λοιποί... :cool2:
Ένα μπουρδελο είμαστε όλοι αλλα σε κάποιες περιοχές υπάρχει και λίγος μπολιτισμός και ανθρωπιά.

Ξεχωρίζω Β.Ελλάδα,νήσους εκτός ημιάγριων Κεφαλλονιτών και Κρί-Κρί( ορεινό Ρέθυμνο και Ηράκλειο)....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.724
Πόντοι
9.931
Και ΗΠΑ-Ηνωμένες Πολιτείες Αιτωλοακαρνανίας να συμπληρώσω...

:rockon:
Εγώ λέω να τους νοικιάσουμε στον Πούτιν για να κάνει επίδειξη δύναμης στους δυτικούς :cheesy: Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.730
Πόντοι
6.236
Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Εγώ λέω να τους νοικιάσουμε στον Πούτιν για να κάνει επίδειξη δύναμης στους δυτικούς :cheesy: Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Τυπε ο κοντός είναι έξυπνος, δεν θα ρισκάρει να φάει βιτριόλι από καμμιά Ξηρομερίτισα όπως η Κακαράντζουλα.. :confused:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.805
Πόντοι
1.446
Ελα ρε τύπε τωρα κι εσυ. Δεκαδες παιδια πεθαινουν αιφνιδιως καθε χρονο, τι επρεπε δηλαδη, να σκεφθει καποιος ιατροδικαστης οτι το συγκεκριμενο παιδι το σκοτωσε η μανα του με καποιον τροπο? Μετα Χριστον προφητες ολοι γινομαστε. Ελα τωρα που θα κατηγορησουμε ως υπευθυνους τους ιατροδικαστες για το εγκλημα του αιωνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι δικηγοροι ειμαστε σαν τις πουτανες.
Κοστολογουμε τον εαυτο μας οσο νομιζουμε και οποιος θελει.
Όπως ακριβώς το λες... Και στον τρόπο προσδιορισμού της αμοιβής και στην ουσία του επαγγέλματος, έχουν συνάφεια και τα δύο... Χαίρομαι που το παραδέχεσαι...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τυπος Μανος συγκλονισμενος απο την ειδηση οτι συνελαβαν τη γυναικα του για το φονο του παιδιου του σταματησε το κινο και ξεκιναει μονο παμε στοιχημα απο σημερα

Δηλωσε δε οτι δε πιστευει οτι θα εκανε ποτε κακο η ρουλα σε κανεναν απλα λογω συγκυριων εχουν φυγει με ανακοπη καμια 15αρια ατομα οταν ειναι μονη μαζι τους

Τελευταία τροποποίηση:

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
581
Πόντοι
301
Εν τω μεταξύ Φιλιππίδης, Jack pot timing, όλοι τον έχουν ξεχάσει μπροστά στη Πισπιρίγκου. Θα πει στο δικαστήριο, τί έκανα κ. Πρόεδρε, την έπαιζα λίγο και κατουρούσα στους νιπτήρες. Δεν σκότωσα και κανένα μωρό.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Μα γεμάτο γυφταριό έχουν οι περιοχές που λες.Η Οβρυά λιγότερο.
Βάλε μέσα και το "άβατο" των Σαγαίικων(το Ζεφύρι μπροστά του είναι Γενεύη...)και έχεις την ολόκληρη εικόνα...
Και οι ντόπιοι είναι σε φάση ανάμεσα σε Νεάντερταλ και Σάπιενς...
:confused:
Καλα που το πες φιλε , δεν παω πασχα στους γυφταίους της πάτρας, θα παω Μονακό.

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Ζητάνε και τα ρέστα τώρα οι δικοί της.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ελα ρε τύπε τωρα κι εσυ. Δεκαδες παιδια πεθαινουν αιφνιδιως καθε χρονο, τι επρεπε δηλαδη, να σκεφθει καποιος ιατροδικαστης οτι το συγκεκριμενο παιδι το σκοτωσε η μανα του με καποιον τροπο? Μετα Χριστον προφητες ολοι γινομαστε. Ελα τωρα που θα κατηγορησουμε ως υπευθυνους τους ιατροδικαστες για το εγκλημα του αιωνα.

Σωστο αυτη η μαλακια που εχει ο πληθυσμος οτι το κρατος ειναι μια τελεια υπερβατικη οντοτητα που υποχρεουται να τα κανει ολα τελεια πως εχει προκυψει?

Μοναχα επειδη αρνουμαστε να βγουμε απο τη ψευδαισθηση οτι απλα ειναι ενα συνολο ανθρωπων, ατελες και στο κατω κατω να ικανοποιησει δικα του συμφεροντα.

Δηλαδη εαν παω εγω τωρα απεναντι και σφαξω εναν περαστικο θα μου λες που ειναι το κρατος και γιατι δε μας εσωσε?

Ναι αδερφουλη θα σε σωσει απο πυρκαγιες, πλημμυρες, κλοπες, πολεμους πεινα θα σου βρει και δουλεια.
Μη προστατευεσαι εσυ το κρατος εξω απο εσενα φταιει..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Σωστο αυτη η μαλακια που εχει ο πληθυσμος οτι το κρατος ειναι μια τελεια υπερβατικη οντοτητα που υποχρεουται να τα κανει ολα τελεια πως εχει προκυψει?

Μοναχα επειδη αρνουμαστε να βγουμε απο τη ψευδαισθηση οτι απλα ειναι ενα συνολο ανθρωπων, ατελες και στο κατω κατω να ικανοποιησει δικα του συμφεροντα.

Δηλαδη εαν παω εγω τωρα απεναντι και σφαξω εναν περαστικο θα μου λες που ειναι το κρατος και γιατι δε μας εσωσε?

Ναι αδερφουλη θα σε σωσει απο πυρκαγιες, πλημμηρες, κλοπες, πολεμους πεινα θα σου βρει και δουλεια.
Μη προστατευεσαι εσυ το κρατος εξω απο εσενα φταιει..
Οι "ευθυνες του κρατους" ειναι το ιδανικο αλλοθι καθε ανικανου, φοβικου και λουζερ

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Με αυτο το ονομα τυπε και να εσφαζες και καποιον στο ξεμπαρκο εγω θα σου λεγα καλα του κανες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Διότι είναι μαλακία ίσως;

Αν μιλάμε γι' αυτό που είχες απαντήσει σε μένα τουλάχιστον.
Μαλακια τι εννοεις?
Μαλακια για εκεινη που το σκεφτηκε ή για μενα που το διακρινω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εσύ σε χειρότερες έμπαινες,και τη λες αυτή χοντρή και κακάσχημη;
Γνωριζεις αυτες που εμπαινα?
Σε ασχημες χοντρες δεν μπαινω
Σε ωραιες γεματες μπαινω

20170216001909-GettyImages-900853-crop.jpeg
ScreenHunter 1073.png

Who's next? Για άθλια προβολή ως Δικηγόρος του Διαβόλου wannabe?...alex71 θα αναλάμβανες?
Με 50.000 ευρω αμοιβη ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom