teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Και οικογενειακος γιατρος ο dr. kontosΝα γινει ζευγαρι στη φυλακη με τον πιλοτο και κουμπαρα η αλλη με το βιτριολι
Και οικογενειακος γιατρος ο dr. kontosΝα γινει ζευγαρι στη φυλακη με τον πιλοτο και κουμπαρα η αλλη με το βιτριολι
Ξεμείναμε απο μεγαλοδικηγόρους στο ελλαντα.αν ειχε λεφτακια η τυπισσα μπορει να βλεπαμε τον μοντελοπνιχτη
Από αυτά που έδειξαν ότι έγραφε στα σόσιαλ έλεγες τι καλός και ευγενικός άνθρωπος. Ίδια αποτύπωση πραγματικότητας δηλαδή με τις ευτυχισμένες φωτογραφίες συζυγικής ζωής που ανέβαζαν. Καλά κάνω και αν δεν είναι λίγο ορκ ο άλλος και το παίζει ψευτοευγενικός δεν τον εμπιστεύομαι.Σύζυγος και αδερφή πάνε για μπουζου
Νέα «βόμβα» - Ένταλμα σύλληψης και για το Μάνο Δασκαλάκη; - «Σίγουρα» λέει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ από την Πάτρα | in.gr
Ο πατέρας των παιδιών στο «κάδρο» των συλλήψεωνwww.in.gr
Συνδικατο εγκληματος, θα μπει σε διλημμα ο Πατρινος οχλος ποιον να λυντσαρει πρωτοΣύζυγος και αδερφή πάνε για μπουζου
Νέα «βόμβα» - Ένταλμα σύλληψης και για το Μάνο Δασκαλάκη; - «Σίγουρα» λέει Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ από την Πάτρα | in.gr
Με το ρυθμο που παει η ελας θα βαλουν στη μπουζου και τη μανα της πρώην του πατέραΣύζυγος και αδερφή πάνε για μπουζου
Η Αγυιά είναι η χειρότερη περιοχή; ΗΜΑΡΤΟΝ φίλε, τότε τα Ζαρουχλέικα τι είναι; Ας μην λέμε ό,τι να ναι. Έχω ζήσει 7χρ.στην Πάτρα και τους ξέρω σαν άνθρωπους-νοοτροπια.τυπε , η περιοχη αυτη της Πατρας κανει το Μεταξουργιο να φαινεται Μανχαταν . Οι συγκεκριμενοι ειναι χειροτεροι , απο τους γυφτους . Μονο απο φατσες καταλαβαινεις ...
Οι πατρινοί ειναι υποδειγμα νορμάλ ανθρώπων και δεν ανεχονται τετοιαΣυνδικατο εγκληματος, θα μπει σε διλημμα ο Πατρινος οχλος ποιον να λυντσαρει πρωτο
Θα ζητησει επιεικια τυπε γιατι εχει χασει 3 παιδιαποιός σου είπε πως δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία; Η Ιατροδικαστική έκθεση ήταν σαφέστατη. Το τρίτο παιδί πέθανε από δόση Κεταμίνης μέσα σε 20λεπτά, όταν μαζί του ήταν μόνο η καλή του η μανούλα. Τελεία
Τυπε ελα και μια απο το νημα της Ουκρανιας να τα πεις αυτα. Εχει ψυχοπαθεις εκει να φχαριστηθει η ψυχη σου.Μη μας κανει εντυπωση αυτο.
Θα πω κατι λιγο advanced που αναφερεται (οχι σπανια) στη βιβλιογραφια και το εχω συναντησει αρκετα συχνα στη ζωη μου.
Οταν βλεπεις ανθρωπους να αντιδρουν -υπερ του δεοντος- δημοσια (θελω να με ακουσετε) υπερβολικα και χωρις προφανες incentive, αυτο στη κλινικη ψυχολογια λεγεται overcompensation.
Οπως οσους βλεπεις σημερα να ειναι υπερβολικα συναισθηματικοι με "καταρες", "θανατικα", "ηλεκτρικες καρεκλες", "λαιμητομους"... κρατα πολλα μικρα καλαθια γι αυτους.
Sorry not sorry
Ναι σωστα αυτοι εξω απο το σπιτι ειναι οι επιστημονες της Παναχαϊκης, ξεχασα….Οι πατρινοί ειναι υποδειγμα νορμάλ ανθρώπων και δεν ανεχονται τετοια
Άλλες εποχές τότε τυπεΤους παιδοκτονους τους αυτοκτονουν εγγυημενα.
Φιλος σωφρονιστικος ειχε το Δουρή και μου λεγε θα τον φανε σιγουρα.
Θα νόμιζαν οτι ηταν στο helms deepΣτα ορκ πές το που όλο το βράδυ ήταν έξω απ' το σπίτι και ζητούσαν "να βγει έξω η φόνισσα".
την έχω ικανήΘα ζητησει επιεικια τυπε γιατι εχει χασει 3 παιδια
πόσες φορές θα το πούμε; Καμία γυναίκα δεν φταίει για οτιδήποτε. Η Πατριαρχία την αναγκάζει να κάνει κάτι, ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙκαι κατι επικαιρο
πες μου οτι αυτο ειναι ψεμα και εγινε με photoshop ως αντικειμενο σατυρας....και κατι επικαιρο
Δηλαδή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχει καταλάβει προς τα που οδηγούν τη Δύση οι Γυναίκες της; είμαστε στην αρχή ακόμαπες μου οτι αυτο ειναι ψεμα και εγινε με photoshop ως αντικειμενο σατυρας....
δε μπορει ακομα και για αυτους τους τρελους αυτο παραπαει...