iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
του το εφτιαξα εγω να το βαλει στον πατο του τυπε.Λέτε ο σιχαμενος να φτιάξει κι άλλο ολόγραμμα?
του το εφτιαξα εγω να το βαλει στον πατο του τυπε.Λέτε ο σιχαμενος να φτιάξει κι άλλο ολόγραμμα?
του το εφτιαξα εγω να το βαλει στον πατο του τυπε.
Τυπε ειναι δεσμευμένη η πιθανοτητα , μονο ΣΚ ειχε η μανα χρονο για φονους.Εν τω μεταξυ, εχθες προσπαθησα να υπολογισω ποια ειναι η πιθανοτητα να συμπεσουν 4 γεγονοτα (οι 3 φονοι και η ανακοπη) ολα μεσα σε Σαββατοκυριακο.
Η πιθανοτητα ειναι:
(2/7) * (2/7) * (2/7) * (2/7) = 0,666 %
Αυτό που λένε "σατανικη συμπτωση". Τυχαίο άραγε;
στο εβαλα Twitter αν εχεις πες να κάνω mention /via... πολυ γέλιοΕν τω μεταξυ, εχθες προσπαθησα να υπολογισω ποια ειναι η πιθανοτητα να συμπεσουν 4 γεγονοτα (οι 3 φονοι και η ανακοπη) ολα μεσα σε Σαββατοκυριακο.
Η πιθανοτητα ειναι:
(2/7) * (2/7) * (2/7) * (2/7) = 0,666 %
Αυτό που λένε "σατανικη συμπτωση". Τυχαίο άραγε;
Ρωσίδα κατάσκοπος;Θα έκανε καριέρα αν ήταν στην Ρωσία, θα την είχε προσλάβει ο Πούτιν, ξέρει απο δηλητήρια.
Το πλάνο έχει πιάσει τις φάτσες σε ιδανική στιγμή.
To Λαγούμι των Μαγισσών...η φωλιά της ΜέδουσαςΤο πλάνο έχει πιάσει τις φάτσες σε ιδανική στιγμή.
τι φατσες ειναι αυτες ρε τυπε ?To Λαγούμι των Μαγισσών...
οχι τυπε, θα θεωρηθει οτι εχει συνδρομο μηδειας και θα βγει εξω γρηγορα αφου δεν θα αποτελει κινδυνο για αλλα παιδακιαδεν το διατύπωσα σωστά δεν θα πάει φυλακή θα την βάλουν σε ψυχιατρείο
Μα το θέμα δεν είναι ότι σκότωσε τα παιδιά της... Ουτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία... Το πρωτοφανές είναι οι επαναλαμβανόμενες απόπειρες ανθρωποκτονιαςΟχι, δεν ειναι χειροτερη. Δεν σκοτωσε τα παιδια της.
ΛΑΘΟΣ. Το πρώτο έγκλημα τέτοιου είδους που ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ στη χώρα μας. Από παλιά τα πνίγανε οι μάνες τους, και η Κοινωνία δεν ήθελε να πιστέψει. Αλλά κι αυτή, αν δεν σκότωνε το τρίτο, θα τη γλύτωνε. Πρέπει να πιστεύουμε όλες τις γυναίκεςΤο έγκλημα του αιώνα και το πρώτο έγκλημα τέτοιου είδους στη χώρα μας.
Εντωμεταξυ εχεις 666 μηνυματα ρε τυπε, δε γινονται αυτα!στο εβαλα Twitter αν εχεις πες να κάνω mention /via... πολυ γέλιο