Νέα

Θανατική ποινή, ώρα για επιστροφή. Ζευγάρι είχε θαμμένο το παιδί στο μπαλκόνι

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Littlejohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
291
Θυμάμαι παλιά σε μια εκπομπή που είχα πετύχει σε zapping τον Κ. Πλεύρη που αναφερόταν στο θέμα. Είχε κάνει κάποιος την εποχή της χούντας ένα ειδεχθές έγκλημα (αν θυμάμαι καλά είχε βιάσει και σκοτώσει κάποια τουρίστρια - κάτι τέτοιο), έλεγε λοιπόν..... τον τουφεκίσαμε έλεγε μέσα σε καμιά βδομάδα και τελειώσαμε. Μηδενική εγκληματικότητα τότε, θα μου πεις χούντα. Ok.

Τραβηγμένο το μια βδομάδα. Φυσικά. Να πούμε 6 μήνες. Πραγματογνωμοσύνες ψυχιάτρων, ψυχολόγοι διότι τον κακοποιούσε ο μπαμπάς του ξερω γω, εφέσεις και δικηγόροι.... στ' αρχίδια μας. Σε 12 μήνες το πολύ, τουφέκι και τέλος.

Αλλά ξέχασα, δεν είμαστε πολιτισμένοι όσοι τα λέμε αυτά. Έχουν λυθεί αιώνες όλα, ναι. :jerking: Θα μου σκοτώσει ο άλλος την κόρη μετά από κακοποίηση, βιασμό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και εγώ θα πρέπει να δείξω ψυχραιμία, μεγαλείο ψυχής και λοιπές πίπες. Sorry, τύποι. Συγχώρεση μόνο από τον Τζίζας.

Αλλά η μπίζνα να είναι καλά στα δικαστήρια, έτσι; Οι αναβολές λόγω κωλύματος του ενός συνηγόρου, μετά του άλλου διότι έχει δικαστήριο την ίδια μέρα στην Κόρινθο, :jerking: απεργία οι δικαστικοί υπάλληλοι - δε γαμιέστε ρε μουνόπανα όλοι μαζί; Ε;

Δεν είναι πολιτισμένοι αρκετά στην Αμερική όπου καθαρίσανε αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι; Σοβαρά;
Πόσους μήνες θα έπρεπε η Ελληνική δημοκρατία να δώσει στο δικτάτορα Παπαδόπουλο ; Πριν ...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η χούντα δικάστηκε και κακώς δεν τους εκτέλεσαν. Παπαδόπουλος, Παττακός, Ιωαννίδης, Λαδάς, Σπαντιδάκης κλπ έπρεπε να τουφεκισθούν.

Όπως απολύτως ορθά τουφεκίσθηκαν Χατζανέστης και σία το 1922.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Μπα, δε νομίζω. Θα μπει και θα πει τα δικά του. Έχουν λυθεί αυτά κλπ. :confused:

Η κουβέντα γι΄ αυτό το θέμα με δικηγόρους, είναι σαν να πιάσεις κουβέντα με νεκροθάφτη για την καύση νεκρών. :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Μιλαμε πως μαζι με την υποθεση των Βουλγαρων που ειχαν τεμαχισει το κοριτσακι τους ειναι ισως το πιο αηδιαστικο που εχω δει ποτε στην ζωη μου. Τετοιοι ανθρωποι ειναι ΚΤΗΝΗ δεν πρεπει να ζουν αναμεσα μας η θανατικη ποινη ειναι το μινιμουμ που πρεπει να τους επιβληθει

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Τετοιοι ανθρωποι ειναι ΚΤΗΝΟΙ δεν πρεπει να ζουν αναμεσα μας η θανατικη ποινη ειναι το μινιμουμ που πρεπει να τους επιβληθει
ΚΤΗΝΗ, εννοείς.

Να ήταν μία υπόθεση μόνο. :confused:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η χούντα δικάστηκε και κακώς δεν τους εκτέλεσαν. Παπαδόπουλος, Παττακός, Ιωαννίδης, Λαδάς, Σπαντιδάκης κλπ έπρεπε να τουφεκισθούν.

Όπως απολύτως ορθά τουφεκίσθηκαν Χατζανέστης και σία το 1922.
Τύπε, η μεταπολιτευση δεν ήταν αφελής να εκτελέσει την θανατική ποινή που καταδικαστηκαν οι πρωταίτιοι, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
νομιζω η θανατικη ποινη καταργηθηκε επι χουντας και μαλιστα ο τελευταιος που εκτελεσθηκε ηταν ο λυμπερης και δοθηκε χαρη σ'εναν συνεργο του,το ειχε προσφατα αναφερει καποια εκπομπη.
Ναι τον συνεργο του τον αφησαν το 93 ελευθερο απο την φυλακη,ηταν να τουφεκιστει και αυτος αλαλ πηρε χαρη απο την χουντα και απλως εφαγε ισοβια

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Τύπε, η μεταπολιτευση δεν ήταν αφελής να εκτελέσει την θανατική ποινή που καταδικαστηκαν οι πρωταίτιοι, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος...
Δε διαφωνώ. Πολιτική απόφαση του Καραμανλή ήταν και μάλλον ανακουφίστηκαν αρκετοί τότε.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
ΚΤΗΝΗ, εννοείς.

Να ήταν μία υπόθεση μόνο. :confused:

Σορρυ φιλε για το ορθογραφικο δεν μου καθησε καλα η υποθεση και νευριαζω και μονο που τα διαβαζω αυτα. Δυστηχως δεν ειναι μια υποθεση και ακομα χειροτερα με το να βλεπω τους εγκληματιες να μην τιμωρουνται ειναι ακομα χειροτερα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
"Θανατική ποινή, ώρα για επιστροφή. Ζευγάρι ειχε θαμμένο το παιδί στο μπαλκόνι"

Εγω δεν συμφωνώ με τον τίτλο του θρεντ , ειναι άκυρος. :confused::confused::confused:
Πως γίνεται να θάψεις κάποιον στο μπαλκόνι? :think::think:
Αμα σκάψεις το τσιμέντο θα βγεις απο κάτω στο κενό.
Μαλλον πρέπει να αλλαχτεί σε "έκρυβε".

Kenobi

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
48
Πόντοι
0
Τα ανθρωπινα αποβρασματα παντα θα υπαρχουν.
Καθηκον της πολιτειας ειναι να τους βρισκει εγκαιρως.
Η νομιμοποιηση της θανατικης ποινης δεν συναδει ομως με τα ανθρωπινα δεδομενα.
Δεν γινεται η πολιτεια να νομιμοποιησει αυτο που καταδικαζει, το θανατο δηλαδη ανθρωπου απο ανθρωπο.

καλυτερα θα ηταν οι ποινες να ειναι ποινες και οχι χαδια.
Δειτε τα κελια απομονωσης ολων αυτων των καθαρματων στην Αμερικη(εκει οπου δεν υπαρχει θανατικη ποινη) και θα καταλαβετε.
Ζωντανοι ταφοι ειναι, για μια ζωη ολοκληρη....χειροτερα απο θανατο.

και μην ξεχναμε οτι παντα υπαρχει η πιθανοτητα να καταδικαστει ενας αθωος σε θανατο....

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ενδιαφέρον έχει ότι οι φεμιναζί του ίντερνετ προσπάθησαν πάρα πολύ να μετατρέψουν την ελλεινιδα δολοφόνο Χριστίνα μανιατακη σε πολωνεζα??.. Το λέγανε συνέχει ασηκερσ, η πολωνεζα που σκότωσε που έκανε.. Βλέπουμε την τάση στο ελλαντα, η εντολή είναι να μην τολμήσει κανένας να πει κάτι αρνητικό για τις ελλεινιδες?

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Μιλαμε πως μαζι με την υποθεση των Βουλγαρων που ειχαν τεμαχισει το κοριτσακι τους ειναι ισως το πιο αηδιαστικο που εχω δει ποτε στην ζωη μου. Τετοιοι ανθρωποι ειναι ΚΤΗΝΗ δεν πρεπει να ζουν αναμεσα μας η θανατικη ποινη ειναι το μινιμουμ που πρεπει να τους επιβληθει
Κι αλλα ζευγαρια προσπαθουν χρονια για παιδι και δεν μπορουν.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Κι αλλα ζευγαρια προσπαθουν χρονια για παιδι και δεν μπορουν.
Αυτο ειναι μεγαλη αδικια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα και κανουν αγωνα για να εχουν ενα παιδι και αυτοι που τους δοθηκε αυτο το δωρο να γινουν γονεις οχι μονο το απαξιωνουν αλαλ του απιρνουν και την ζωη,δεν εχω λογια να εκφρασω την αηδια μου για κατι τετοιο

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Αυτο ειναι μεγαλη αδικια υπαρχουν ανθρωποι που δινουν τοσα λεφτα και κανουν αγωνα για να εχουν ενα παιδι και αυτοι που τους δοθηκε αυτο το δωρο να γινουν γονεις οχι μονο το απαξιωνουν αλαλ του απιρνουν και την ζωη,δεν εχω λογια να εκφρασω την αηδια μου για κατι τετοιο
Διποδα κτηνη που ζουν αναμεσα μας. Κι αυτους θα τους βγαλουν παλι εξω μια μερα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Η δικαιοσυνη θα λαμψει :confused:
Ναι σιγουρα:confused::confused::confused::confused::confused: την μανα που ειχε τεμαχισει το μικρο κοριτσακι απο την Βουλγαρια μαζι με τον συζυγο της της εριξαν ποινη με αναστολη ουτε καν κανονικη φυλακα

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Ναι σιγουρα:confused::confused::confused::confused::confused: την μανα που ειχε τεμαχισει το μικρο κοριτσακι απο την Βουλγαρια μαζι με τον συζυγο της της εριξαν ποινη με αναστολη ουτε καν κανονικη φυλακα
Οι δικαστες που τους αθωωνουν θα επρεπε να ζουν στην ιδια γειτονια μαζι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom