Θυμάμαι παλιά σε μια εκπομπή που είχα πετύχει σε zapping τον Κ. Πλεύρη που αναφερόταν στο θέμα. Είχε κάνει κάποιος την εποχή της χούντας ένα ειδεχθές έγκλημα (αν θυμάμαι καλά είχε βιάσει και σκοτώσει κάποια τουρίστρια - κάτι τέτοιο), έλεγε λοιπόν..... τον τουφεκίσαμε έλεγε μέσα σε καμιά βδομάδα και τελειώσαμε. Μηδενική εγκληματικότητα τότε, θα μου πεις χούντα. Ok.
Τραβηγμένο το μια βδομάδα. Φυσικά. Να πούμε 6 μήνες. Πραγματογνωμοσύνες ψυχιάτρων, ψυχολόγοι διότι τον κακοποιούσε ο μπαμπάς του ξερω γω, εφέσεις και δικηγόροι.... στ' αρχίδια μας. Σε 12 μήνες το πολύ, τουφέκι και τέλος.
Αλλά ξέχασα, δεν είμαστε πολιτισμένοι όσοι τα λέμε αυτά. Έχουν λυθεί αιώνες όλα, ναι.
Θα μου σκοτώσει ο άλλος την κόρη μετά από κακοποίηση, βιασμό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και εγώ θα πρέπει να δείξω ψυχραιμία, μεγαλείο ψυχής και λοιπές πίπες. Sorry, τύποι. Συγχώρεση μόνο από τον Τζίζας.
Αλλά η μπίζνα να είναι καλά στα δικαστήρια, έτσι; Οι αναβολές λόγω κωλύματος του ενός συνηγόρου, μετά του άλλου διότι έχει δικαστήριο την ίδια μέρα στην Κόρινθο,
απεργία οι δικαστικοί υπάλληλοι - δε γαμιέστε ρε μουνόπανα όλοι μαζί; Ε;
en.wikipedia.org
Δεν είναι πολιτισμένοι αρκετά στην Αμερική όπου καθαρίσανε αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι; Σοβαρά;