farmerjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2021
- Like
- 436
- Πόντοι
- 21
Το 75'. Κατι ειχε μεινει για εσχατη προδοσια και το 04' εφυγε κι αυτο.Το 2004? Νομίζω πολύ πιο νωρίς, επί αντρίκου αν δεν κάνω λάθος.
Το 75'. Κατι ειχε μεινει για εσχατη προδοσια και το 04' εφυγε κι αυτο.Το 2004? Νομίζω πολύ πιο νωρίς, επί αντρίκου αν δεν κάνω λάθος.
OK, δεν γνώριζα ότι υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός...!Για να ειμαι εντελως ακριβης, καταργηθηκε το 1993 για τα κοινα εγκληματα και το 2004 και για τα στρατιωτικα.
Τιποτα δεν καταργησε το Συνταγμα του 1975.Το 75'. Κατι ειχε μεινει για εσχατη προδοσια και το 04' εφυγε κι αυτο.
To τσέκαρα. Το '93 επί αντρίκου και το '04 για τα στρατιωτικά.Τιποτα δεν καταργησε το Συνταγμα του 1975.
Εδω τα λεει ολα ωραιοτατα.
To wikijew συμφωνει με τη μνημη μου. Αλλα γενικα αφου ειχαμε να εκτελεσουμε καποιον απ'το 72' χωριζουμε τριχες τωρα.Τιποτα δεν καταργησε το Συνταγμα του 1975.
A... έχουμε και τρίτο διαχωρισμό! Αυτόν σε καιρό ειρήνης! ΟΚ!To wikijew συμφωνει με τη μνημη μου. Αλλα γενικα αφου ειχαμε να εκτελεσουμε καποιον απ'το 72' χωριζουμε τριχες τωρα.
![]()
Κάποιος πρέπει να κάνει γνωστό ότι η σκλήρυνση και η αύξηση των ποινών πιθανόν να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα ... , μπορεί αντί να ωθείσαι να θελήσεις να ομολογήσεις να ωθείσαι να "εξαφανίσεις" ότι σε εμπλέκει (στοιχεία,ανθρώπους,κ.α.)
Η νομοθεσια υπάρχει για να μην επιρρεάζονται οι ποινές από το συναίσθημα. Πώς μπορεί ένα μέλος να δικάσει και να τιμωρήσει; Με ποιά κριτήρια;Για αυτόν εδώ τι ποινή θα θέλατε;![]()
Συνελήφθη και πάλι ο 15χρονος της καταδίωξης στο Πέραμα | ΤΟ ΒΗΜΑ
Ο 15χρονος μαζί με άλλους τρεις νεαρούς Ρομά συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στο Κερατσίνι.www.tovima.gr
Έχει μέλλον. Θα τον ακούσουμε πολλές φορές.Για αυτόν εδώ τι ποινή θα θέλατε;![]()
Ο 15χρονος μαζί με άλλους τρεις νεαρούς Ρομά συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στο Κερατσίνι.www.tovima.gr
Η σωστη ερωτηση ειναι "τι ειναι καλυτερο για την κοινοτητα" ,το τι προβλεπεται ειναι ετεροφωτο και πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα.Το κατάλαβα, εξού και η ερώτηση. Η απάντηση που ζητάς θα είναι βασισμένη σε συναισθηματικά κριτήρια και ελλειπή ενημέρωση. Η σωστότερη ερώτηση, θα ήταν ποιά τιμωρία προβλέπεται για την κατ' εξακολούθηση παρανομία.
Υπότροπος , εύκολα αμφισβητήσιμος κ.α. Για ελάφρυνση το πάει ...Για αυτόν εδώ τι ποινή θα θέλατε;![]()
τι προβλέπει ο Νόμος Άλεξ για τον 15χρονό που έχει συλληφθεί 2 φορές για κλοπή, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα;Τιποτα δεν καταργησε το Συνταγμα του 1975.
Αν κοστίζει, όχι.... σφαίρα ? .....
δικαστηριο ανηλικων. προφανως εγκλεισμο σε ιδρυμα αγωγης ανηλικων (παλια το λεγαμε αναμορφωτηριο)τι προβλέπει ο Νόμος Άλεξ για τον 15χρονό που έχει συλληφθεί 2 φορές για κλοπή, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα;
ευχαριστώδικαστηριο ανηλικων. προφανως εγκλεισμο σε ιδρυμα αγωγης ανηλικων (παλια το λεγαμε αναμορφωτηριο)