Νέα

Θα πηγαίνατε με την ίδια κοπέλα η οποία πήγε από το 10ρικο στο 20ρικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Εκλεκτικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
:huh:
Εξαρτάται από το αν το αξίζει βάση υπηρεσιών.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Εάν υποθετικά ανέβαιναν στο 20ρικο οι γνωστές μεγαλοκοπέλες του Μεταξουργείου που το τιμούν το 10ρικο μέχρι σεντς εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν αν θα ξαναπήγαινα αλλά ο καθένας το κρίνει με το δικό του μυαλό

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι μας έχουμε δεί, έχουν παρατηρηθεί αρκετές μετακινήσεις κοριτσιών από το Μετάξι, στη Φυλής, τουτέστιν, από το δεκάρικο, στο εικοσάρικο.
Θα πηγαίνατε με τη κοπέλα, που ενώ τη πληρώνατε στα 10 ευρώ, τώρα θα πρέπει να τη πληρώνετε στα 20, με την ίδια πάντα παροχή υπηρεσιών?

Όχι.
Το ανέβασμα κατηγορίας κάνει τους πελάτες (και της παλιάς και της καινούργιας κατηγορίας) να νιώθουν κορόιδα.
Οι πουτάνες προσπαθούν να το μπαλώσουν διαδίδοντας ότι οι καινούργιες υπηρεσίες καμμία σχέση αλλά αυτό είναι ψέμα, οι υπηρεσίες μένουν πάντα ίδιες..

dourosladers

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Κριτικές
147
Like
2.305
Πόντοι
2.631
Στατιστικά οι κοπέλες που έχω πάει σε αλλαγή που έκαναν από 10 στα 20 ευρώ δεν έχουν μεγάλη διαφορά στις υπηρεσίες τους και αυτό με κάνει να χαλιέμαι λίγο και με αποτρέπει να ξαναπάω μαζί τους αλά αν ο οίκος είναι πολύ πιο καθαρός σε συνδυασμό με κάποιο εξτραδακι και λίγο λασκα στην ώρα θα είναι σούπερ.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Αν δεν έχει αφροδίσια ή αν δεν είναι θύμα trafficking,εννοείται !

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Εδώ υπάρχει λαός που καταθέτει σε κορασίδες που έφυγαν από το 50αρικο (βλέπε studio) και πήγαν στο 100+ (βλέπε ξενοδοχείο) ... στο 10αρικο θα κολλήσουν ???

Στα στούντιο,κάνουν εξετάσεις για αφροδίσια νοσήματα.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Καθώς έχω διάφορα στανταράκια εξαρτάτε.
Πχ αν η gilf πάει στο 20ρικο όχι ετσι και αλιως εκει πάω για ή για ηρεμία όταν ειμαι σε φάση όλα μου πάνε χαλια και τα ΠΑΝΤΑ μπορει να εχουν ως αποτελεσμα να μην δουλεψω ή μου την βίδωσε για CIM ΟΧΙ .
Αν μιλάμε για Στανταρακη που έχω περάσει αρκετές φορές υπέροχα ναι σίγουρα ισως και Studio .
Αν μιλάμε για κορασίδα που έχω περάσει από υπέροχα εως χάλια ανάλογα τα κέφια της, δε νομίζω.

Οσο για τα γούστα μου ή θα είναι κοντό Skinny ή θα είναι με πιασίματα 70-80, αν δίνει κόλο και εχει στηθος μπορει να είναι και γεματούλα 90kg . Ότι πολύ ψιλό απορρίπτετε γιατί ειμαι 1.70 και δεν με βολέυει στα 4ρα :cheesy:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μου εχει τυχει απο μεταξι μεταγραφη φυλης , μεταξι εκανε υπεραπλο φυλης ειχε βαλει ελευθερο στοματικο και 69 στο τελος ειχα καταληξει να την γαμαω ακαποτα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Μου εχει τυχει απο μεταξι μεταγραφη φυλης , μεταξι εκανε υπεραπλο φυλης ειχε βαλει ελευθερο στοματικο και 69 στο τελος ειχα καταληξει να την γαμαω ακαποτα
Το χάσαμε το κορίτσι ή μήπως εργάζεται ακόμα στη Φυλής;

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Το χασαμε στην ξενιτια

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξε ο καλός κι έγκριτος φίλος..με αφορμή αυτό,λοιπόν,θα θελα να θυμίσω πως πριν λίγα χρόνια,γνωστή εργάτρια του έρωτα και της ηδονής,πρόσφερε της υπηρεσίες της το πρωί σε κεντρικό της Φυλής με άφιλτρο μπουκιτσί στα 20 ευρουλάκια και το βραδάκι σε studio στο 50αρικάκι όλα αποστειρωμένα..με μεγάλη επιτυχία και στα δύο..
Το καταναλωτικό κοινό στο συγκεκριμένο σπορ έχει μεγάλη κι απρόβλεπτου εύρους διακύμανση στον τρόπο συμπεριφοράς του..γούστα είναι αυτά..
Εμένα γνωστή παλιά εργάτρια της Φυλής, σαν κι αυτή που περιγράφεις, την πρώτη φορά που πήγα μαζί της μου προσέφερε κώλο χωρίς να είναι στο πρόγραμμά της και χωρίς να της το ζητήσω λέγοντάς μου "είδες τι έχανες τόσο καιρό που δεν πήγαινες μαζί μου;" Μετά από 5 μέρες πήγε σε στούντιο όπου έκανε καριέρα για τα επόμενα χρόνια κάνοντας αποστειρωμένο πρόγραμμα. Μήπως μιλάμε για την ίδια;

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Προσπαθεις να καταλαβεις ποια ειναι ; Λειπει ενα χρονο τωρα περιπου εργαζοταν στα κεντρικα μεχρι εκει σου λεω

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Προσπαθεις να καταλαβεις ποια ειναι ; Λειπει ενα χρονο τωρα περιπου εργαζοταν στα κεντρικα μεχρι εκει σου λεω
Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα διότι πολλοί ήσαν αυτοί που την πηδούσαν ακάποτα! Εξετάσεις για ΣΜΝ να κάνεις!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Έχω πάει ήδη και με την Χριστίνα την ξανθιά Φυλής 65 κάτω που ήταν Κολωνού παλιότερα -πρώτα στο δεκάρικο και πιο μετά στα 15- αλλά και με την Μπιούτη την αδύνατη που ναι τώρα Φυλής 66 ενώ παλιά ήταν Ιάσωνος σ αυτό
με το μεγάλο εξωτερικό διάδρομο. Είναι πολύ
μικρή η διαφορά οπότε
αν οι υπηρεσίες συνεχίζουν να είναι καλές τότε κλάιν! [quote author=Εκλεκτικός link= ]Τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι μας έχουμε δεί, έχουν παρατηρηθεί αρκετές μετακινήσεις κοριτσιών από το Μετάξι, στη Φυλής, τουτέστιν, από το δεκάρικο, στο εικοσάρικο.
Θα πηγαίνατε με τη κοπέλα, που ενώ τη πληρώνατε στα 10 ευρώ, τώρα θα πρέπει να τη πληρώνετε στα 20, με την ίδια πάντα παροχή υπηρεσιών? [/quote]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom