Johngivefuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Λεφτά υπάρχουν και βέβαια θα πήγαινα
Τα τελευταία χρόνια, όπως όλοι μας έχουμε δεί, έχουν παρατηρηθεί αρκετές μετακινήσεις κοριτσιών από το Μετάξι, στη Φυλής, τουτέστιν, από το δεκάρικο, στο εικοσάρικο.
Θα πηγαίνατε με τη κοπέλα, που ενώ τη πληρώνατε στα 10 ευρώ, τώρα θα πρέπει να τη πληρώνετε στα 20, με την ίδια πάντα παροχή υπηρεσιών?
Εδώ υπάρχει λαός που καταθέτει σε κορασίδες που έφυγαν από το 50αρικο (βλέπε studio) και πήγαν στο 100+ (βλέπε ξενοδοχείο) ... στο 10αρικο θα κολλήσουν ???
Το χάσαμε το κορίτσι ή μήπως εργάζεται ακόμα στη Φυλής;Μου εχει τυχει απο μεταξι μεταγραφη φυλης , μεταξι εκανε υπεραπλο φυλης ειχε βαλει ελευθερο στοματικο και 69 στο τελος ειχα καταληξει να την γαμαω ακαποτα
Εμένα γνωστή παλιά εργάτρια της Φυλής, σαν κι αυτή που περιγράφεις, την πρώτη φορά που πήγα μαζί της μου προσέφερε κώλο χωρίς να είναι στο πρόγραμμά της και χωρίς να της το ζητήσω λέγοντάς μου "είδες τι έχανες τόσο καιρό που δεν πήγαινες μαζί μου;" Μετά από 5 μέρες πήγε σε στούντιο όπου έκανε καριέρα για τα επόμενα χρόνια κάνοντας αποστειρωμένο πρόγραμμα. Μήπως μιλάμε για την ίδια;Ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξε ο καλός κι έγκριτος φίλος..με αφορμή αυτό,λοιπόν,θα θελα να θυμίσω πως πριν λίγα χρόνια,γνωστή εργάτρια του έρωτα και της ηδονής,πρόσφερε της υπηρεσίες της το πρωί σε κεντρικό της Φυλής με άφιλτρο μπουκιτσί στα 20 ευρουλάκια και το βραδάκι σε studio στο 50αρικάκι όλα αποστειρωμένα..με μεγάλη επιτυχία και στα δύο..
Το καταναλωτικό κοινό στο συγκεκριμένο σπορ έχει μεγάλη κι απρόβλεπτου εύρους διακύμανση στον τρόπο συμπεριφοράς του..γούστα είναι αυτά..
Λείπει κάποιους μήνες ή χρόνια;Το χασαμε στην ξενιτια
Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα διότι πολλοί ήσαν αυτοί που την πηδούσαν ακάποτα! Εξετάσεις για ΣΜΝ να κάνεις!Προσπαθεις να καταλαβεις ποια ειναι ; Λειπει ενα χρονο τωρα περιπου εργαζοταν στα κεντρικα μεχρι εκει σου λεω