Νέα

Θα πηγαίνατε με πουτάνα εκτός μπουρδέλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα saras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
δηλαδη ρε τυπε εσυ αντι για 20 ευρω θες να δινεις 50αρια-100αρια για να την πηδας? :2funny:
αυτο δεν λες?
η θα την ψωλιαζεις στο τζαμπα?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δηλαδη ρε τυπε εσυ αντι για 20 ευρω θες να δινεις 50αρια-100αρια για να την πηδας? :2funny:
αυτο δεν λες?

Mπορεί να δούλευε σε στούντιο ρε....και να έδινε τόσα και εκεί... :dancing: :dancing: :dancing:

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Τυπε διαφωνω μαζι σου το 50αρικο το πληρωνεις κ για το χωρο (μπλιαχ) και για το χρονο κ τις υπηρεσιες κλπ ΟΧΙ μονο για το κοριτσι οσο για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ. Τι να σου πουμε ρε μεγαλε λιγες λεπτομερειες δινεις θα δουλεψει σαν cg δηλαδη? θα κανει πιάτσα? τι ακριβως ?

Τεσπα αν ειναι καλη στειλε ενα τηλ με πμ :dancing:

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
οχι ρε φιλε, αλλα οταν προκειται για καλο γκομενακι, μικρο σε ηλικια (22-23) ετων, το βλεπεις διαφορετικα.αυτη παιρνει απο τα 20 ευρω που δινεις εσυ στο μπουρδελο, τα 1 πανω-κατω.για 7-8 λεπτα περιπου.αρα στην μια ωρα, αν εχει και λιγο κοσμο, θα βγαζει 60 ευρω στο περιπου.και θα πηδιεται με τον εναν και τον αλλον.αν της δωσω 80-100 ευρω για 1 ωρα, η μπορει και λιγοτερα, αναλογα τι συμφωνια θα κανω, θα την πηδαω οσες φορες θελω στην 1 ωρα, χωρις να μας διακοπτει κανεις, χωρις να βλεπει την ωρα και με το service που μου εκανε και στο μπουρδελο. (εκανε τα παντα, εκτος κωλο). :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτο δεν λες?
ανοιξαμε και σας περιμενουμε
ολα εκατο

αστο αυτο κανει διακοσια

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
η κοπελα δουλευε σε μπουρδελο, δεν ειχε δουλεψει ποτε σε στουντιο, απο αυτα που ξερω.

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Καλή Χρονια

Φιλε,νομίζω ότι αν αξίζει θα τον βρει τον δρόμο τις..........για όσους δεν μπορούν τα μπουρδέλα

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
Καλή Χρονια

Φιλε,νομίζω ότι αν αξίζει θα τον βρει τον δρόμο τις..........για όσους δεν μπορούν τα μπουρδέλα
το θεμα ειναι αν τον βρουμε και εμεις! :rockon: :rockon: :rockon:
το περιστατικο εγινε 2-3 μερες πριν τα χριστουγεννα.ελειπα και εγω για διακοπες και δεν εχω παρει ακομα τηλ.στο site, εχει αρκετα καλες κριτικες και εμενα μου αρεσε, χωρις να με ξετρελλανει...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
το θεμα ειναι αν τον βρουμε και εμεις! :rockon: :rockon: :rockon:
το περιστατικο εγινε 2-3 μερες πριν τα χριστουγεννα.ελειπα και εγω για διακοπες και δεν εχω παρει ακομα τηλ.στο site, εχει αρκετα καλες κριτικες και εμενα μου αρεσε, χωρις να με ξετρελλανει...

Ελπίζω να μην εννοείς τη Νανά από Καλύμνου, φίλε. Επειδή είπες ότι είναι μικρή σε ηλικία (22-23). Βέβαια, η Νανά λέει ότι είναι 26...  :rockon: :rockon:

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
αν σε ενδιαφέρει υπάρχει τρόπος να μάθεις που βρίσκετε........

arkoudiarhs

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
1
ΜΑ  ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!! :uglystupid: :idiot:

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
οχι, δεν ειναι η νανα.ειναι ρουμανακι, πραγματι 22-23 ετων.τι θεμα ειναι να το προχωρησω?σκεφτομαι μην μπλεξω με τιποτα ναταβαδες της...ασε, που για να πξεκινησει ετσι μονη της σε αυτη την ηλικια, ξεφευγοντας απο το μπουρδελο, η πολυ εξυπνη ειναι, η πολυ ηλιθια...εκτος αν συνεχιζει να δουλευει στο μπουρδελακι και τα απογευματα(γιατι δουλευει σε πρωινη βαρδια) το κανει για κατι εξτρα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ποια ειναι τυπε  :grin:?να ξερουμε να την προλαβουμε,πριν σταματησει την καριερα  :zfuck: :zfuck: :2on1:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
οχι, δεν ειναι η νανα.ειναι ρουμανακι, πραγματι 22-23 ετων.τι θεμα ειναι να το προχωρησω?σκεφτομαι μην μπλεξω με τιποτα ναταβαδες της...ασε, που για να πξεκινησει ετσι μονη της σε αυτη την ηλικια, ξεφευγοντας απο το μπουρδελο, η πολυ εξυπνη ειναι, η πολυ ηλιθια...εκτος αν συνεχιζει να δουλευει στο μπουρδελακι και τα απογευματα(γιατι δουλευει σε πρωινη βαρδια) το κανει για κατι εξτρα.

Πλάκα έκανα για τη Νανά, προφανώς. Ούτε στην πλατεία Βάθη δεν θα την έπαιρναν.
Γενικά, πρόσεχε. Αφού λες ότι δεν ξετρελάθηκες κιόλας. Νομίζω ότι τζάμπα συζητάμε.

OP
OP
S

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
στην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
στην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?

Όπως σου είπα και σε άλλο νήμα, πολλοί από εδώ μέσα το έχουν (έχουμε) κάνει.
Ο καθένας με τις εμπειρίες του, όμως, φίλε μου.
Σε άλλον μπορεί να βγήκε ξινό, άλλος μπορεί να βρήκε τρομερή ευκαιρία. Δεν είναι πανάκεια. Οπότε μην ψάχνεις απάντηση άδικα. ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Και να έχει πάει τι σημασία έχει? Αλλιώς δουλεύει η κάθε τάνα και αλλιώς κινείτε...Οπότε η εμπειρία του οποιοδήποτε έχει πάει εκτός μπουρδέλου με τάνα δεν θα σε βοηθήσει κα πολύ.. Πάντως γίνεται, το ξέρω εκ πείρας. Δεν το έχω κάνει αλλά έχω κανονίσει να το κάνω…Μάλιστα μιλάμε για δίδυμο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom