μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηγαίνατε με πουτάνα εκτός μπουρδέλου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα saras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δηλαδη ρε τυπε εσυ αντι για 20 ευρω θες να δινεις 50αρια-100αρια για να την πηδας?μου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
αυτο δεν λες?
η θα την ψωλιαζεις στο τζαμπα?
δηλαδη ρε τυπε εσυ αντι για 20 ευρω θες να δινεις 50αρια-100αρια για να την πηδας?
αυτο δεν λες?
Mπορεί να δούλευε σε στούντιο ρε....και να έδινε τόσα και εκεί...
Τυπε διαφωνω μαζι σου το 50αρικο το πληρωνεις κ για το χωρο (μπλιαχ) και για το χρονο κ τις υπηρεσιες κλπ ΟΧΙ μονο για το κοριτσι οσο για το παληκαρι που ανοιξε το θρεντ. Τι να σου πουμε ρε μεγαλε λιγες λεπτομερειες δινεις θα δουλεψει σαν cg δηλαδη? θα κανει πιάτσα? τι ακριβως ?
Τεσπα αν ειναι καλη στειλε ενα τηλ με πμ
Τεσπα αν ειναι καλη στειλε ενα τηλ με πμ
οχι ρε φιλε, αλλα οταν προκειται για καλο γκομενακι, μικρο σε ηλικια (22-23) ετων, το βλεπεις διαφορετικα.αυτη παιρνει απο τα 20 ευρω που δινεις εσυ στο μπουρδελο, τα 1 πανω-κατω.για 7-8 λεπτα περιπου.αρα στην μια ωρα, αν εχει και λιγο κοσμο, θα βγαζει 60 ευρω στο περιπου.και θα πηδιεται με τον εναν και τον αλλον.αν της δωσω 80-100 ευρω για 1 ωρα, η μπορει και λιγοτερα, αναλογα τι συμφωνια θα κανω, θα την πηδαω οσες φορες θελω στην 1 ωρα, χωρις να μας διακοπτει κανεις, χωρις να βλεπει την ωρα και με το service που μου εκανε και στο μπουρδελο. (εκανε τα παντα, εκτος κωλο).
ανοιξαμε και σας περιμενουμεδηλαδη ρε τυπε εσυ αντι για 20 ευρω θες να δινεις 50αρια-100αρια για να την πηδας?
αυτο δεν λες?
ολα εκατο
αστο αυτο κανει διακοσια
το θεμα ειναι αν τον βρουμε και εμεις!Καλή Χρονια
Φιλε,νομίζω ότι αν αξίζει θα τον βρει τον δρόμο τις..........για όσους δεν μπορούν τα μπουρδέλα
το περιστατικο εγινε 2-3 μερες πριν τα χριστουγεννα.ελειπα και εγω για διακοπες και δεν εχω παρει ακομα τηλ.στο site, εχει αρκετα καλες κριτικες και εμενα μου αρεσε, χωρις να με ξετρελλανει...
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
το θεμα ειναι αν τον βρουμε και εμεις!
το περιστατικο εγινε 2-3 μερες πριν τα χριστουγεννα.ελειπα και εγω για διακοπες και δεν εχω παρει ακομα τηλ.στο site, εχει αρκετα καλες κριτικες και εμενα μου αρεσε, χωρις να με ξετρελλανει...
Ελπίζω να μην εννοείς τη Νανά από Καλύμνου, φίλε. Επειδή είπες ότι είναι μικρή σε ηλικία (22-23). Βέβαια, η Νανά λέει ότι είναι 26...
arkoudiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΜΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
οχι, δεν ειναι η νανα.ειναι ρουμανακι, πραγματι 22-23 ετων.τι θεμα ειναι να το προχωρησω?σκεφτομαι μην μπλεξω με τιποτα ναταβαδες της...ασε, που για να πξεκινησει ετσι μονη της σε αυτη την ηλικια, ξεφευγοντας απο το μπουρδελο, η πολυ εξυπνη ειναι, η πολυ ηλιθια...εκτος αν συνεχιζει να δουλευει στο μπουρδελακι και τα απογευματα(γιατι δουλευει σε πρωινη βαρδια) το κανει για κατι εξτρα.
dim63
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
ΜΑ ΕΚΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Ποια ειναι τυπε ?να ξερουμε να την προλαβουμε,πριν σταματησει την καριεραμου ετυχε προημερον, πηγα σε μπουρδελακι να γαμησω και οταν τελειωσα, με ρωτησε η πουτανα αν μου αρεσε το πηδημα μαζι της, της απαντησα καταφατικα και τοτε μου ειπε οτι σταματαει σε λιγες μερες να δουλευει απο το μπουρδελο και θα δουλευει ανεξαρτητη, μονη της.τι λετε?
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
οχι, δεν ειναι η νανα.ειναι ρουμανακι, πραγματι 22-23 ετων.τι θεμα ειναι να το προχωρησω?σκεφτομαι μην μπλεξω με τιποτα ναταβαδες της...ασε, που για να πξεκινησει ετσι μονη της σε αυτη την ηλικια, ξεφευγοντας απο το μπουρδελο, η πολυ εξυπνη ειναι, η πολυ ηλιθια...εκτος αν συνεχιζει να δουλευει στο μπουρδελακι και τα απογευματα(γιατι δουλευει σε πρωινη βαρδια) το κανει για κατι εξτρα.
Πλάκα έκανα για τη Νανά, προφανώς. Ούτε στην πλατεία Βάθη δεν θα την έπαιρναν.
Γενικά, πρόσεχε. Αφού λες ότι δεν ξετρελάθηκες κιόλας. Νομίζω ότι τζάμπα συζητάμε.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Γενικά, πρόσεχε. Αφού λες ότι δεν ξετρελάθηκες κιόλας. Νομίζω ότι τζάμπα συζητάμε.
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
στην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?
Όπως σου είπα και σε άλλο νήμα, πολλοί από εδώ μέσα το έχουν (έχουμε) κάνει.
Ο καθένας με τις εμπειρίες του, όμως, φίλε μου.
Σε άλλον μπορεί να βγήκε ξινό, άλλος μπορεί να βρήκε τρομερή ευκαιρία. Δεν είναι πανάκεια. Οπότε μην ψάχνεις απάντηση άδικα. ;)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
στην πιεση του χρονου, αλλιως δουλευει μια κοπελα και αλλιως οταν ειναι μονη της.το ερωτημα ειναι, εχει παει κανεις αλλως με πουτανα εκτος μπουρδελου?
Και να έχει πάει τι σημασία έχει? Αλλιώς δουλεύει η κάθε τάνα και αλλιώς κινείτε...Οπότε η εμπειρία του οποιοδήποτε έχει πάει εκτός μπουρδέλου με τάνα δεν θα σε βοηθήσει κα πολύ.. Πάντως γίνεται, το ξέρω εκ πείρας. Δεν το έχω κάνει αλλά έχω κανονίσει να το κάνω…Μάλιστα μιλάμε για δίδυμο!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις