Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι η τουριστική περίοδος αρχίζει αν θυμάμαι καλά στις 15 Ιουνιου και με δεδομένο το γεγονός ότι θα μπούμε στον Ιούνιο σε λίγες μέρες , θα πάτε η σκέφτεστε να πάτε διακοπές φέτος ? Η θα προτιμήσετε να να μην πάτε και να κάτσετε στα σπίτια σας ώστε να προφυλαχθείτε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πάτε διακοπές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγω παλι αν κι εκοψα τα delivery πηρα κιλα μαλλον λογω κλεισουρας με την καραντινα. Εκοψα και το γυμναστηριο.Αν πάει όπως λένε νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μην πάει κάποιος διακοπές με προσοχή βέβαια.
Εγώ έχω κόψει το φαγητό έξω σε ταβέρνες και ντιλιβερι....
Απίστευτη οικονομία στο σπίτι και έχασα μερικά μερικά κιλά !!!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.051
- Πόντοι
- 6.256
Είναι πανάκριβη η ελλάδα , δεν αξίζει. Και η ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών ειναι χαμηλή.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.721
- Πόντοι
- 3.656
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.721
- Πόντοι
- 3.656
Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού ότι η τουριστική περίοδος αρχίζει αν θυμάμαι καλά στις 15 Ιουνιου και με δεδομένο το γεγονός ότι θα μπούμε στον Ιούνιο σε λίγες μέρες , θα πάτε η σκέφτεστε να πάτε διακοπές φέτος ? Η θα προτιμήσετε να να μην πάτε και να κάτσετε στα σπίτια σας ώστε να προφυλαχθείτε ?
τυπε οι πιο μακρινες διακοπες που μπορω να παω εγω ειναι στον αλιμο για να πουλησω τιποτα στις στριπτιζουδες :S :S :S
Omora_thug69
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυπε οι πιο μακρινες διακοπες που μπορω να παω εγω ειναι στον αλιμο για να πουλησω τιποτα στις στριπτιζουδες :S :S :S
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Προσωπικά φέτος ΔΕΝ σκοπεύω να ξοδέψω χρήματα με την υπάρχουσα κατάσταση.
Άσε που με τις εισροές τουριστών από χώρες που επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό όπως Ιταλία, Ισπανία, Κίνα κτλ. είναι μεγάλο ρίσκο.. να κονομήσεις τον ιό!
Άσε που με τις εισροές τουριστών από χώρες που επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό όπως Ιταλία, Ισπανία, Κίνα κτλ. είναι μεγάλο ρίσκο.. να κονομήσεις τον ιό!
George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Εγω θα φυγω με την πρωτη πτηση για Κολομβια,
Δεν θα μεινει λατινα για λατινα..
Giourkas23
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Με την κατάσταση που επικρατεί και τους περιορισμούς σε εστίαση και οργανωμένες παραλίες δεν θεωρώ vfm επιλογή να πάω διακοπές αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον με τον τρόπο που πήγαινα συνήθως. Εξηγώ... προσωπικά αν πρέπει να πάω για φαγητό μόνο με ρεσερβε και χρονικό περιορισμό για το πόσο μπορώ να κάτσω... συγγνώμη αλλά δεν με ψήνει να αγοράσω την υπηρεσία. Επιπρόσθετα αν κρίνω από το προηγούμενο σκ και την αναμονή σε οργανωμένες παραλίες, ούτε αυτό είναι κάτι που με ψήνει. Δλδ να περιμένω 30-40 λεπτά αναμονή σε ουρά και πάει λέγοντας. Τέλος αφήνω και το πρακτικό της κουβέντας που είναι η διαμονή. Πόσο καθαρά θα είναι, αν υπάρχει με ποίο τρόπο θα πάρεις το πρωινό σου κλπ... σύνοψη...με τις συνθήκες που επικρατούν δεν βλέπω vfm την επιλογή να πάω διακοπές όπως τα άλλα καλοκαίρια, σε κάποιο νέο μέρος, να το γυρίσω κλπ... οπότε λογικά θα πάω αλλά σε Safe mode στο εξοχικό. Ο λόγος όμως είναι κυρίως οι περιορισμοί παρά ο φόβος.
Συμφωνώ. Φαντάσου στο πλοίο να δεις καμία μοναχική διαθλαστικη α-καπέλο, να αρχίσεις να σέρνεις τον κωλο σου προς το μέρος της για να κάνεις καμάκι, αυτή να αλλάξει θέση, και μέλος του πληρώματος να σε καταγγείλει ότι δεν τηρείς τις αποστάσεις. Αξίζει; Δε νομίζω.Με την κατάσταση που επικρατεί και τους περιορισμούς σε εστίαση και οργανωμένες παραλίες δεν θεωρώ vfm επιλογή να πάω διακοπές αυτό το καλοκαίρι, τουλάχιστον με τον τρόπο που πήγαινα συνήθως. Εξηγώ... προσωπικά αν πρέπει να πάω για φαγητό μόνο με ρεσερβε και χρονικό περιορισμό για το πόσο μπορώ να κάτσω... συγγνώμη αλλά δεν με ψήνει να αγοράσω την υπηρεσία. Επιπρόσθετα αν κρίνω από το προηγούμενο σκ και την αναμονή σε οργανωμένες παραλίες, ούτε αυτό είναι κάτι που με ψήνει. Δλδ να περιμένω 30-40 λεπτά αναμονή σε ουρά και πάει λέγοντας. Τέλος αφήνω και το πρακτικό της κουβέντας που είναι η διαμονή. Πόσο καθαρά θα είναι, αν υπάρχει με ποίο τρόπο θα πάρεις το πρωινό σου κλπ... σύνοψη...με τις συνθήκες που επικρατούν δεν βλέπω vfm την επιλογή να πάω διακοπές όπως τα άλλα καλοκαίρια, σε κάποιο νέο μέρος, να το γυρίσω κλπ... οπότε λογικά θα πάω αλλά σε Safe mode στο εξοχικό. Ο λόγος όμως είναι κυρίως οι περιορισμοί παρά ο φόβος.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
https://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/2239405.png[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Titlover69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 1.076
Ουτε οι ασχημες;Εγω θα φυγω με την πρωτη πτηση για Κολομβια,
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.408
- Πόντοι
- 2.356
Δεν νομίζω η τέτοια αβεβαιότητα να μας το επιτρέψει. Ούτε τα οικονομικά μας το επιτρέπουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις