You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πας διακοπές φέτος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Διακοπές;
Τι είναι αυτό;
ααααχχχχχχχ............ :- :-
Επισκέπτης
ναι.
θα παω διακοπες τουρκια Τσανακαλε, για να δω την τουρκαλα μου.
Γιατι 13 μερες που ειχα κατσει στην Πολη δεν με φτασανε να την χαρω.
Αυτο πιανετε για διακοπες τωρα;
θα παω διακοπες τουρκια Τσανακαλε, για να δω την τουρκαλα μου.
Γιατι 13 μερες που ειχα κατσει στην Πολη δεν με φτασανε να την χαρω.
Αυτο πιανετε για διακοπες τωρα;
Επισκέπτης
Παιδες απο αυριο σας χαιρετω.
Καλες διακοπες να χετε και να περνατε καλα οσοι μεινουν και οσοι φυγουν απο δω!
Τα λεμε τον Σεμπτεμβριο εκτος και αν βρω καμοια τρυπα και χωθω για λιγο...
Γεια σε ολους
Καλες διακοπες να χετε και να περνατε καλα οσοι μεινουν και οσοι φυγουν απο δω!
Τα λεμε τον Σεμπτεμβριο εκτος και αν βρω καμοια τρυπα και χωθω για λιγο...
Γεια σε ολους
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
KAΛΕΣ Διακοπές LALAK
τα λέμε χαλαρά τον Σεπτέμβριο!
τα λέμε χαλαρά τον Σεπτέμβριο!
Επισκέπτης
Ευχαριστω Yura να σαι καλα..
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αντε ρε, καλες ξαπλες, μασες και μαμησια..
ΥΓ Ριξε και καμια βουτια..
ΥΓ Ριξε και καμια βουτια..
Επισκέπτης
Χαιρετώ, θα λείψω για καμμιά βδομάδα, καλά να περνάτε
Καλά να περάσεις φίλε
Για να δούμε φέτος τι θα γίνει......
Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω, εγώ θέλω δηλαδή, αλλά η τελική απόφαση θα είναι του πορτοφολιού (μετά από 2 χρόνια που την έβγαλα μόνο στο εξοχικό. Καλά ήταν κι έτσι...... Υπάρχουν και χειρότερα). Ιδομεν.......
Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω, εγώ θέλω δηλαδή, αλλά η τελική απόφαση θα είναι του πορτοφολιού (μετά από 2 χρόνια που την έβγαλα μόνο στο εξοχικό. Καλά ήταν κι έτσι...... Υπάρχουν και χειρότερα). Ιδομεν.......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει με την κριση σ αυτον τον τομεα....!!
το μονο καλο ειναι οτι κλεινουν απο το εξωτερικο απο τωρα για το καλοκαιρι με εξεφτελυστικες τιμες!!!
προσωπικα σκεφτομαι να παω καπου ενα 3μερο αλλα δεν ξερω που!!
Χαλκιδικη στυλ δεν θελω......οι περισσοτεροι πανε απο Θεσ/νικη για ΣΚ και οσοι εχουν εξοχικα-κτηματα!'
θα ηθελα σε ενα νησακι!
πειτε και καμια ιδεα εκτος απο Παρο-Μυκονο-Σαντορινη!
το μονο καλο ειναι οτι κλεινουν απο το εξωτερικο απο τωρα για το καλοκαιρι με εξεφτελυστικες τιμες!!!
προσωπικα σκεφτομαι να παω καπου ενα 3μερο αλλα δεν ξερω που!!
Χαλκιδικη στυλ δεν θελω......οι περισσοτεροι πανε απο Θεσ/νικη για ΣΚ και οσοι εχουν εξοχικα-κτηματα!'
θα ηθελα σε ενα νησακι!
θα ηθελα σε ενα νησακι!
Μου έχει πει φίλη, ότι Κύθηρα είναι πολύ όμορφα (και ήσυχα). Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Για ψάξε το.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
απο νησακια η ελλαδιτσα μας δοξα το Θεο!!Μου έχει πει φίλη, ότι Κύθηρα είναι πολύ όμορφα (και ήσυχα). Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Για ψάξε το.
το θεμα ειναι οτι δεν θελω και την τρελη ησυχια αλλα ουτε και τα κοσμοπολιτικα μερη οπως προανεφερα Μυκονο-Σαντορινη κλπ κλπ!
αν θελησω να πω για κανα ποτακι να υπαρχει και κανα μαγαζακι.......
Karaboujouklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή ένα μέρος των χρημάτων, κάθε χρόνο, σπαταλάται σε διακοπές, να σας πω τη γνώμη μου για τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας:Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδος, Σαντορίνη,Λήμνος, η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή. Ειδικά για τα Χανιά, θα σας πω ότι έχει το πιο καλό ΚΤΕΛ της Ελλάδας, σε πάει παντού και είναι πολύ εξυπηρετικό. Νομίζω ότι ο νομός Χανίων είναι ο πιο όμορφος της Ελλάδας (δεν είμαι από εκεί). Μέσα στην πόλη, θα βρεις, άμα ψάξεις και ξενοδοχεία με ανάλογες τιμές, όπως και στα άλλα νησιά. Τώρα από μικρά νησιά συστήνω ανεπιφύλακτα τη Λήμνο. θα σας μείνει αξέχαστη. Παραλίες φοβερές, ωστόσο όχι καλή συγκοινωνία με ΚΤΕΛ και εξίσου δύσκολη με τα πλοία. Δεν είναι, όμως, αυτός λόγος να μην πάτε. Θα βρείτε την άκρη, έχει ταξί, νοικιάζετε αυτοκίνητο και υπάρχει και τουριστικό γραφείο που κάνει το γύρο του νησιού. Πάνε όμορφες γυναίκες, έχει έντονο αρχαιολογικό τουρισμό, με λίγα λόγια αξίζει να την ψάξετε.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
καλα αν ειναι να δινω καθε φορα στα ταξι (αγοραια) 5ευρα για να κανω τις βολτες μου.....γαματα! η ενοικιαση αυτοκινητου ειναι μια καλη λυση αλλα οικονομικα δεν σου βγαινει αν το παρεις για 2-3 μερες! καλυτερα να παρεις το δικο σου και να πληρωσεις το καραβι και να χεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι ειναι το δικο σου οχημα παρα ξενο!!!
η πιο γαματη φαση ετσι για μικρα νησακια και για 2 ατομα που θελω να παω εγω ειναι η μηχανη!! αλλα την μηχανη που να βρουμε? διπλομα για μηχανη γιοκ οποτε........εμπρος καλα μου ποδια!
η πιο γαματη φαση ετσι για μικρα νησακια και για 2 ατομα που θελω να παω εγω ειναι η μηχανη!! αλλα την μηχανη που να βρουμε? διπλομα για μηχανη γιοκ οποτε........εμπρος καλα μου ποδια!
Τώρα από μικρά νησιά συστήνω ανεπιφύλακτα τη Λήμνο. θα σας μείνει αξέχαστη.
Συμφωνώ απολύτως!
Πάνε όμορφες γυναίκες,
Τώρα......, για εμάς τους παντρεμένους, αυτή η πληροφορία είναι μάλλον άχρηστη, αλλά και το οφθαλμόλουτρο καλό είναι (όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο!)