στην ωραία κεφαλονιά
I imbosch4 Μέλος Εγγρ. 2 Απρ 2010 Μηνύματα 1.144 Like 2 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2010 #301 στην ωραία κεφαλονιά
Επισκέπτης 25 Μαΐ 2010 #302 stratigosss έγραψε: Ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!! Και φτηνα και σουπερ!!!! Παω τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον για μια βδομαδα, και φετος εννοειτε οτι θα ξαναπαω. Και δεν με πιανει και κανενα πατριωτικο απολυτως!!!! Μου φερονται αψογα, και σεβονται τα λεφτα μου, οποτε τους σεβομαι και εγω με την σειρα μου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πέρυσι ήμουν όλη τη χρονιά κάθε ΠΣΚ στην Κω. Κάποια στιγμή είπα να πάω απέναντι. Απλά Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!!!!!!!!!
stratigosss έγραψε: Ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!! Και φτηνα και σουπερ!!!! Παω τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον για μια βδομαδα, και φετος εννοειτε οτι θα ξαναπαω. Και δεν με πιανει και κανενα πατριωτικο απολυτως!!!! Μου φερονται αψογα, και σεβονται τα λεφτα μου, οποτε τους σεβομαι και εγω με την σειρα μου. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πέρυσι ήμουν όλη τη χρονιά κάθε ΠΣΚ στην Κω. Κάποια στιγμή είπα να πάω απέναντι. Απλά Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!!!!!!!!!
I imbosch4 Μέλος Εγγρ. 2 Απρ 2010 Μηνύματα 1.144 Like 2 Πόντοι 16 25 Μαΐ 2010 #303 nacho_70 έγραψε: Πέρυσι ήμουν όλη τη χρονιά κάθε ΠΣΚ στην Κω. Κάποια στιγμή είπα να πάω απέναντι. Απλά Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι παιδι είναι αυτό που έχεις στο avatar σου
nacho_70 έγραψε: Πέρυσι ήμουν όλη τη χρονιά κάθε ΠΣΚ στην Κω. Κάποια στιγμή είπα να πάω απέναντι. Απλά Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι!!!!!!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι παιδι είναι αυτό που έχεις στο avatar σου