Νέα

Θα πας διακοπές φέτος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πας διακοπές φέτος;

• Θα πάω κανένα διήμερο/α

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πάω κανονικές διακοπές (7,15, 25 ημέρες και άνετα)

• No money No honey..ούτε μέχρι τα διόδια φέτος..

• Ενα αρχίδι και ενα μύδι..και είναι η 2η,3η,4η... χρονιά που δεν..

• Θα πάω αλλά σε σπίτι χωρίς χρέωση (συγγενικό,φιλικό,εξοχικό )

• Είμαι τρελόμουνο..και μου τα πληρώνουν ΟΛΑ !!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

στο role play Ποιος ειναι ο ρολος που σου αρεσει περισσοτερο μωρη στραβοχυμενη καλογρια?να κανεις τη σκύλα πουτανίτσα ή να κάνεις το ντοπερμαν επιβητορα που δε μπορει να χυσει περα απο την περιμετρο της σκιας του? :'( :'(

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στο role play Ποιος ειναι ο ρολος που σου αρεσει περισσοτερο μωρη στραβοχυμενη καλογρια?να κανεις τη σκύλα πουτανίτσα ή να κάνεις το ντοπερμαν επιβητορα που δε μπορει να χυσει περα απο την περιμετρο της σκιας του? :'( :'(
δεν μπορω να σου πω..

ντρεπομαι....  :rolleyes: :rolleyes:

edit: παντως δεν ειναι ντομπερμαν. γκολντεν λαμπραντορ το κοβω..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ρε παιδιά τη ηρονια ειναι αυτή ; ροται ένας δημοσιογράφος μια μαλακισμένη που βγαίνει από το μάρκετ με 15 σακούλες φουλ ψώνια ..--πώς τη βγάζετε φέτος κηρία μου και λέει αυτή αα   δεν έχουμε ουτε για να φάμε ..εγώ ρε  πάω στο μάρκετ και αν μου πουνε πάνω απο 10 ευρώ κοντεύω να πάθω εγεφαλικο..και στην  ποτανες 8α πάω 1 φορά στο 3 μινο  που να τα βρούμε ρε τα λεφτά ; τελικό ώμος στο φόρουμ βλέπω το 63,3% θα πάει διακοπές εγώ πάντως ψήφισα την επιλογή ένα αρχίδι και ένα μύδι .. επίσης μαλον οι διμοσιογρταφοι η είναι στο κοσμο τους οι  δεν τα λένε.. για πιο μισθό ρε 700 ευρώ μιλάνε; δεν ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 9 ώρες για 20 ευρώ και ανασφάλιστη; και αν πεις και τίποτα το αφεντικό θα σου πει ..από εδώ είναι η εξώπορτα αν δε σου αρέσει τον πουλο?? να τον καρακγιλω? την άλλη μέρα θα ψάχνω για δουλεία ..ήμαρτον κύριε :priest: !!

Σωστος ρε φιλε. 

Ποιοι δημοσιογραφοι μωρε.. ασε καλυτερα.. τι να ασχολουμαστε με τα τυρόγαλα..

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σε 15 μέρες έχουμε και τυπικά καλοκαίρι !! Οπότε το θέμα εστω και σαν σκεψεις επανερχεται στην επικαιρότητα... :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι...παλι οι πουτανες θα μου τα φαν...και δεν εχει και δωρο.... :headbang: :headbang: :headbang: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα πηγαινοερχομαι με εναν συναδελφο και καλο φιλο... στο ΚΕΔΑ/ΖΟΥΜΠΕΡΙ(Θα φευγουμε το πρωι θα κανουμε το μπανιο μας θα τρωμε το μεσημερι..μετα ταβλι και θα επιστρεφουμε το Βραδακι)...και το Σεπτεμβριο θα παω τεσσερις μερες στην Ουγγαρια!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα πηγαινοερχομαι με εναν συναδελφο και καλο φιλο... στο ΚΕΔΑ/ΖΟΥΜΠΕΡΙ(Θα φευγουμε το πρωι θα κανουμε το μπανιο μας θα τρωμε το μεσημερι..μετα ταβλι και θα επιστρεφουμε το Βραδακι)...και το Σεπτεμβριο θα παω τεσσερις μερες στην Ουγγαρια!!!
Καλα να περασεις δασκαλε  :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα να περασεις δασκαλε  :rockon: :rockon: :rockon:
Σε ευχαριστω...δεν ειμαι πολυ φιλος με την θαλασσα...αλλα φετος πρεπει να κανω μερικα μπανια γιατι με χτυπησε η μεση μου....ευχομαι και σε σενα να περασεις καλα φετος το καλοκαιρι...αλλα και σε ολους τους υπολοιπους συναγωνιστες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Είδα το μεσημέρι την εκπομπή της Στεφανίδου που έλεγε για φθηνές διακοπές σε Κεφαλλονιά-Μύκονο :jerking: :jerking:.Ήτανε τώρα 2 γκόμενες που και καλά θα ξόδευαν μόνο 250 ευρώ για μια βδομάδα στο κάθε νησί Μάιο μήνα.Το αποτέλεσμα όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιες ότι με αυτά τα λεφτά δεν πας πουθενά ούτε Μάιο μήνα.Τι διακοπές και μαλακίες,αφού έχουμε το φόρουμ,στ'αρχίδια μας :birdman: :2funny: :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
διακοπές????????/ το άλλο με το τοτο το ξέρεις????????????????
Θα πήξουμε στην αθήνα ή όπου αλλού βρούμε δουλειά μπας και βγάλουμε κάνα μεροκάματο να κλείσουμε καμιά τρύπα από το χειμώνα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είδα το μεσημέρι την εκπομπή της Στεφανίδου που έλεγε για φθηνές διακοπές σε Κεφαλλονιά-Μύκονο :jerking: :jerking:.Ήτανε τώρα 2 γκόμενες που και καλά θα ξόδευαν μόνο 250 ευρώ για μια βδομάδα στο κάθε νησί Μάιο μήνα.
Υπάρχουν συνέλληνες :rolleyes: που γλέπουν Τατιάνα? :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Σκατά.Εγώ μπορεί να πάω Κρήτη στα Χανιά στο χωριό της δικιάς μου.Όμως όχι για πολύ μιας και δε γουστάρω να με φιλοξενούν.Αλλά παλιά είχα χρόνια να κάνω διακοπές.Και αν δεν έχεις αυτοκίνητο το να απς σε παραλία στης Αττική είναι Οδύσσεια.Άσε που όλοι οι Αλβανοί πάνε και χαλιέσαι να βλέπεις κάτι αγάμητους να δείχνουν και να κάνουν σχόλια για τάχα γκοεμνάρες.Έλεος.Πέρα από την ταρίφα των 6 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις στου ΕΟΤ για να μπεις λες και είναι δική τους η θάλασσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom